Zаwsze przychodzi noc 261 Napisano 2 Sierpień 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Że co? Kto informował całe forum, że Widmo siedzi w pierdlu i Chwilunia chodzi na randki? Podanie nr telefonu do kontaktu Leżakowi i poinformowanie o tym całego świata i forum przemilczę. Jesteś zdesperowana hipokrytka wąchająca gacie zjeppom Ale ja jej pozwoliłem poinformować gdyby się ktoś martwił, bo mam swoich fanów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 261 Napisano 2 Sierpień 6 minut temu, Onaaaa napisał: Dobrze że my umiemy zachować to co trzeba dla nas jestem na basenie i pszczoły mnie atakują ech zjadłabym frytki ale są tylko zapiekanki to sobię daruje. E to ja nad naturalnym zbiornikiem wodnym z pieskami na spacerze. A widzisz bo my lubimy szacunek i lojalność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 261 Napisano 2 Sierpień 2 minuty temu, Zzosia napisał: Dlaczego jej zazdrościsz? A co jej zostało pomijając szaleńczy bieg nago po lesie i ścinanie włosów na jeża. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 261 Napisano 2 Sierpień Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Nie pierwsza i nie ostatnia Tajemnicą poliszynela jest że zawsze towarzyszy mi jakaś kobieta prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 51 Napisano 2 Sierpień Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ale ja jej pozwoliłem poinformować gdyby się ktoś martwił, bo mam swoich fanów. Zaczepiam jesteś mechanik skuter stary 250 cc zerwał się łanuszek rozrzadu , ogòlnie takie łancuszki wytrzymuje 50.000 km. Skuter ma na liczniku 70 tysi coś. Poszedł. Według serwisòwki trzeba rozpolowix kartery na pòł i założyć na wał. Tylko to jest dużo roboty. Łańcuszkii rozrzadu są w całości, mam zamiar go rozdzielić i jakieś założyć i założyć na wał na zębatkę. jest to łancuszek 3 płytkowy. Z tego co się zorientowałem trzeba kupić nową zakòwkę i rozdzielić i zakuć . Teraz pytanie czym to zdjąć i zakuć? Robiłeś coś takiego? Nie chce mi się całego silnika na pòl rozbierać razem z wyjmowaniem z karteru Wału? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 261 Napisano 2 Sierpień Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Wiem ścinali ci w pierdlu pryszczolu, gardzący mamuchami. Załóż swój temat i skończ rozwalać inne. Tam sobie zabierz Alana na spacery, bo dziś nie popiszesz tutaj Bredzisz od czapy jak obłąkana aż przykro ci cisnąć po rajtach, a włosów ona mi nie daje ścinać na jeża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2573 Napisano 2 Sierpień 12 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Że co? Kto informował całe forum, że Widmo siedzi w pierdlu i Chwilunia chodzi na randki? Podanie nr telefonu do kontaktu Leżakowi i poinformowanie o tym całego świata i forum przemilczę. Jesteś zdesperowana hipokrytka wąchająca gacie zjeppom Podałaś telefon leżakowi? Bo ja napewno nie I niech poda tutaj moj ten numer co niby podałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 51 Napisano 2 Sierpień (edytowany) 3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Pamietasz jak założyłeś forum i każdy miał przy nicku flage? Wtedy wyszło, że Widuś nadaje z Polski, po czym szybko się stamtąd zwinął Co mnie to.. Może być nawet kosmitą o ile umie się odnosić do kogoś kulturalnie albo jak zasługuje. Śpisz w nim w jednym domu mleko mu dajesz czy coś innego? To obcy dla ciebie człowiek a piszesz jakby bys była zangażowana z nim emocjonalnie. Edytowano 2 Sierpień przez Zzosia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2573 Napisano 2 Sierpień 9 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: E to ja nad naturalnym zbiornikiem wodnym z pieskami na spacerze. A widzisz bo my lubimy szacunek i lojalność Z tymi malutkimi pobawiłam sie z takimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 2 Sierpień Przed chwilą, Zzosia napisał: Co mnie to.. Może być nawet kosmitą o ile umie się odnosić do kogoś kulturalnie albo jak zasługuje. Śpisz w nim w jednym domu mleko mu dajesz czy coś innego? To obcy dla ciebie człowiek a piszesz jakby bys była zangażowana z nim emocjonalnie. Hahahah odezwał się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 11 Napisano 2 Sierpień 6 godzin temu, BellaS napisał: Jedziesz z zaklamanymi fałszywcami Gina No raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2573 Napisano 2 Sierpień 4 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Bredzisz od czapy jak obłąkana aż przykro ci cisnąć po rajtach, a włosów ona mi nie daje ścinać na jeża Lubie jeże ale aż tak to nie chce i ładniej ci w takich jak masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 2 Sierpień 11 godzin temu, Bez emocji napisał: Na pewno o mnie? Hahaha no takiego wyznania to się nikt nie spodziewal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2573 Napisano 2 Sierpień 15 minut temu, Zzosia napisał: Dlaczego jej zazdrościsz? Ona przeszka metaforę i rzuca sie ostatnio ile może co zrobić tylko czekać az znów przejdzie przemianę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 11 Napisano 2 Sierpień 13 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: A co jej zostało pomijając szaleńczy bieg nago po lesie i ścinanie włosów na jeża. Tego widoku oczami wyobraźni się nie da odzobaczyć niestety haha. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 261 Napisano 2 Sierpień 1 minutę temu, Zzosia napisał: Zaczepiam jesteś mechanik skuter stary 250 cc zerwał się łanuszek rozrzadu , ogòlnie takie łancuszki wytrzymuje 50.000 km. Skuter ma na liczniku 70 tysi coś. Poszedł. Według serwisòwki trzeba rozpolowix kartery na pòł i założyć na wał. Tylko to jest dużo roboty. Łańcuszkii rozrzadu są w całości, mam zamiar go rozdzielić i jakieś założyć i założyć na wał na zębatkę. jest to łancuszek 3 płytkowy. Z tego co się zorientowałem trzeba kupić nową zakòwkę i rozdzielić i zakuć . Teraz pytanie czym to zdjąć i zakuć? Robiłeś coś takiego? Nie chce mi się całego silnika na pòl rozbierać razem z wyjmowaniem z karteru Wału? Ryzykowne rozpinanie wału, bo stare zapieczone śruby potrafią się ukręcić. Tam istotne jest żebyś uszczelniacze założył nowe na wał i nie musisz rozpołowić silnika, bo kluczem nasadowym nabijesz od zewnątrz na wał. A rozrząd ustawisz według znaków, tylko wcześniej daj wał do końca żeby tłok poszedł do końca cylindra. Na to głowica i tam zawory ustawisz spróbuj na żyletkę,albo szczelinomierzem wartości według producenta. Na górnym dajesz więcej, a na dolnym mniej jeżeli zawory. Strzałka na tłoku w stronę wydechu. A wał lepiej kupić nowy, w domowych warunkach tak nie zakujesz jak w fabryce. Zobacz czy ten łańcuszek rozrządu da się spiąć prasą tą do łańcuchów pił i wtedy bez wyjmowania wału. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 51 Napisano 2 Sierpień Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Wyemigrował jako homo sapiens z Ameryki do Małopolski Może być ufoludkiem może przyleciał z planety Malmak. Ty tylko z nim piszesz o ile chce pisać. Czy to coś zmienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 261 Napisano 2 Sierpień 1 minutę temu, Lawless napisał: Tego widoku oczami wyobraźni się nie da odzobaczyć niestety haha. To na nartach w kraju gdzie były upały jak szusowała też było mocno bekowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 2 Sierpień 34 minuty temu, krezji napisał: O to ładny wynik. A z jakiego levelu knura startowałeś? Jakoś w kwietniu 101 kg. 1 lipca 98,5 a teraz 90,5. 4 minuty temu, Mapet napisał: Hahaha no takiego wyznania to się nikt nie spodziewal xD To było dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 51 Napisano 2 Sierpień (edytowany) 6 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ryzykowne rozpinanie wału, bo stare zapieczone śruby potrafią się ukręcić. Tam istotne jest żebyś uszczelniacze założył nowe na wał i nie musisz rozpołowić silnika, bo kluczem nasadowym nabijesz od zewnątrz na wał. A rozrząd ustawisz według znaków, tylko wcześniej daj wał do końca żeby tłok poszedł do końca cylindra. Na to głowica i tam zawory ustawisz spróbuj na żyletkę,albo szczelinomierzem wartości według producenta. Na górnym dajesz więcej, a na dolnym mniej jeżeli zawory. Strzałka na tłoku w stronę wydechu. A wał lepiej kupić nowy, w domowych warunkach tak nie zakujesz jak w fabryce. Zobacz czy ten łańcuszek rozrządu da się spiąć prasą tą do łańcuchów pił i wtedy bez wyjmowania wału. Chodzi sam przyrzad do zakuwania i rozkuwania, większość chyba tych przyrzadòw jest robiona z plasteliny Trzpienie mają 2mm. Edytowano 2 Sierpień przez Zzosia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 2 Sierpień 38 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: A widzisz nazwanie cię tłustym cwelem przynosi rezultaty. Nie dziękuj. Tak, byłem grubym tsvelem, a teraz już tylko tsvel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 261 Napisano 2 Sierpień 7 minut temu, Onaaaa napisał: Z tymi malutkimi pobawiłam sie z takimi. Te małe jeszcze od cyca nie odstawione i samica nie dała by ich ruszyć, bo wściekła jest i tylko micha ją interesuje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 51 Napisano 2 Sierpień Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Odjedź Ogór Nie masz argumentòw. Nie atakuje cię przeżywasz jakby to była twoja rodzina. Zròb sobie wolne od internetu słoneczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 11 Napisano 2 Sierpień 4 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: To na nartach w kraju gdzie były upały jak szusowała też było mocno bekowe Egipskie słońce mocno jej przygrzało w hełmofon podczas zjazdu z piramidy Cheopsa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 2 Sierpień 33 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Brawo i oby te kilogramy nie wróciły U mnie zawsze wracają na okres jesienno-zimowy, ale w tym roku to przesadziłem z masą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 261 Napisano 2 Sierpień 4 minuty temu, Zzosia napisał: Chodzi sam przyrzad do zakuwania i rozkuwania, większość chyba tych przyrzadòw jest robiona z plasteliny Trzpienie mają 2mm. My tego używamy i daje rade https://allegro.pl/oferta/przyrzad-do-zakuwania-i-rozkuwania-lancucha-rozrzadu-msw-18724768620 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 51 Napisano 2 Sierpień Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Kiedy ty sobie zrobisz i po co się wcinasz? Żałosne, że facet udający babę na kobiecym nicku mnie umoralnia Będę sobie pisała ile będę chciała. Jeszcze raz, jak cię obchodzi jako ja baba co związku z tym?. Mogę być kim chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 261 Napisano 2 Sierpień 13 minut temu, Onaaaa napisał: Lubie jeże ale aż tak to nie chce i ładniej ci w takich jak masz Dobrze to będzie grzywka skoro Ci się podoba. Ale Ty też nie skracaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 2 Sierpień 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Wystarczy odstawić słodycze, alkohol i tłuste żarcie, a waga leci. U kobiet jest chyba gorzej, bo wszelkie choroby tarczycy i zaburzenia hormonalne powodują, że nie da się schudnąć. Mocno ograniczyłem te rzeczy. Jem o wiele mniejsze porcje i odstawiłem pieczywo. Chciałem w keto, ale za duże rycie głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 261 Napisano 2 Sierpień 2 minuty temu, Zzosia napisał: Jeszcze raz, jak cię obchodzi jako ja baba co związku z tym?. Mogę być kim chce. Piotrek i jeszcze jedno czy to Ci się będzie kalkulować, bo za te pieniądze co wydasz na tą prasę do łańcuszka to kupisz nowy wał. A do śrub w moto nawet chiński i niedrogi pneumat daje radę. Albo pożyczyć z jakiegoś warsztatu na chwilę żebyś spiął ten łańcuszek za symboliczną opłatą. Przemyśleć żebyś nie popadł w potężne koszta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach