Owsicki 84 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Lawless napisał: Ja tam podziękuję za taką przemianę 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Aaa rolady to dawno już nie jadłam chyba z 20 lat ale one zawsze jak sie otworzyło szybko szły i zaraz nie było ale że ty te kilo sam zjadasz . W życiu chodzi o to, by się rozwijać, a nie uwsteczniać. 🫧 To pokażcie stópki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 8 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Samotność wobec której się nie ma predyspozycji skłania do takich zachowań. Tak to jest brak charakteru innymi słowy. A brak charakteru , niesłowność, braki w byciu konsekwentnym /ą, to jest brak szacunku i godności. I tu jest idealny przykład, bo zrobiła z gęby cholewę nie po raz pierwszy, tak samo zresztą jak tłuścioch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Niekoniecznie samotność bo mozna mieć ciężki i fałszywy charakter i tak bawić sie ludźmi i zmieniać ich. Ale z takim charakterem są samotni , bo nikt z nimi nie chce mieć do czynienia. A z jakiegoś powodu chcą tego kontaktu z ludźmi i koło się zamyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Lawless napisał: I tu jest idealny przykład, bo zrobiła z gęby cholewę nie po raz pierwszy, tak samo zresztą jak tłuścioch. Że też tobie się chce bambarylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Musi być osoba towarzysząca która zje trochę więcej niż połowę czyli Ty Lodów to mogę zjeść więcej jakoś wcisnę ty za to zjesz za mnie obiad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Lawless napisał: I tu jest idealny przykład, bo zrobiła z gęby cholewę nie po raz pierwszy, tak samo zresztą jak tłuścioch. Tu wystarczy obserwacja i podstawy psychologii aby te puzzle ułożyć w jakiś obraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ale z takim charakterem są samotni , bo nikt z nimi nie chce mieć do czynienia. A z jakiegoś powodu chcą tego kontaktu z ludźmi i koło się zamyka Chyba że mają przyjaciół o takim charakterze jak oni są. Tzn. to przyjaciele nie będą bo w każdej chwili ten niby przyjaciel może przejść przemianę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Lodów to mogę zjeść więcej jakoś wcisnę ty za to zjesz za mnie obiad. Zależy co zrobisz na obiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Chyba że mają przyjaciół o takim charakterze jak oni są. Tzn. to przyjaciele nie będą bo w każdej chwili ten niby przyjaciel może przejść przemianę Nie ma opcji o przyjaźni nawet z psem mając taki charakter, bo będą gnębić i zwierzak ucieknie. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Mapet napisał: Że też tobie się chce bambarylo No to spróbuj nie rzucać słów na wiatr i jak ogłosisz że odchodzisz spróbuj wytrzymać jeden dzień to już będzie sukces i załapiesz na czym polega bycie słownym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 8 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Tu wystarczy obserwacja i podstawy psychologii aby te puzzle ułożyć w jakiś obraz Jak to mawiał klasyk szkoda, że śmieci nie wynoszą się same. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 9 godzin temu 19 minut temu, Lawless napisał: Jak to mawiał klasyk szkoda, że śmieci nie wynoszą się same. I nie rozumieją sugestii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 112 Napisano 8 godzin temu Hide odkryłem około kilkanaście lat temu i od tamtej pory słucham raz na kilka lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Zależy co zrobisz na obiad A to myślałam że ty zrobisz ale jak ja to coś takiego żebyś ty chciał dużo a ja nie muszę jeść więc może makaron z czymś bo mi średnio makaron smakuje i wole ziemniaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie ma opcji o przyjaźni nawet z psem mając taki charakter, bo będą gnębić i zwierzak ucieknie. Tak co najwyżej są jakies układy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 8 godzin temu Wiedziałam, że Kanadyjczyk dostanie po rajtach i zablokuje 32 strony tematu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak co najwyżej są jakies układy. Układy w których nikt nikomu dobrze nie życzy tak naprawdę Edytowano 8 godzin temu przez Zаwsze przychodzi noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Wiedziałam, że Kanadyjczyk dostanie po rajtach i zablokuje 32 strony tematu. Ty wszystko wiesz bo jakby inaczej było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: A to myślałam że ty zrobisz ale jak ja to coś takiego żebyś ty chciał dużo a ja nie muszę jeść więc może makaron z czymś bo mi średnio makaron smakuje i wole ziemniaki Kotlety z cukinii chociaż nie wiem czy lubisz. Ma być lekko i pożywnie, bo dużo będziemy pić w upały. W czwartek rekord padnie +41 chociaż nie u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ty wszystko wiesz bo jakby inaczej było Za blokowaniem może stać większość userów i to może być niemal każdy , bo tutka paryska nie da się lubić i się odgrywają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Kotlety z cukinii chociaż nie wiem czy lubisz. Ma być lekko i pożywnie, bo dużo będziemy pić w upały. W czwartek rekord padnie +41 chociaż nie u mnie We wtorek i środa 38 u mnie i w koncu jest lato. Nigdy nie jadłam ale mogę spróbować byleby nie ten sok z buraka co mówiłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ty wszystko wiesz bo jakby inaczej było Zjadł zęby na hejcie i blokowaniu forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Za blokowaniem może stać większość userów i to może być niemal każdy , bo tutka paryska nie da się lubić i się odgrywają Nawet namiotowy no mu Zosia w grze napisała rozwód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 8 Napisano 8 godzin temu Łysa po co ludzi zaczepiasz w tym wątku? Wracaj na swój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: We wtorek i środa 38 u mnie i w koncu jest lato. Nigdy nie jadłam ale mogę spróbować byleby nie ten sok z buraka co mówiłeś Jak masz mine krzywić to już wolę kupić Kubusie , a ja pomidorowy będę pił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nawet namiotowy no mu Zosia w grze napisała rozwód Jeszcze żebym chociaż wiedział ile tych znaków trzeba wysłać i jakiś skrypt czy coś trzeba , a później bana bym dostał i byś mi konto zakładała . Gdzie tu sens i jakiś zysk. Kłapouch namiotowy wredny i jak nie ma atencji to mu odwala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jeszcze żebym chociaż wiedział ile tych znaków trzeba wysłać i jakiś skrypt czy coś trzeba , a później bana bym dostał i byś mi konto zakładała . Gdzie tu sens i jakiś zysk. Kłapouch namiotowy wredny i jak nie ma atencji to mu odwala. Czemu zablokowałeś 32 strony, gdzie Krejzi cię wyśmiała i wygoniła? Kiedyś też blokowales tematy złodzieju. 88888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jak masz mine krzywić to już wolę kupić Kubusie , a ja pomidorowy będę pił Oczywiście że bym sie krzywiła Pomidorowy kiedyś kupiłam bo pomyliłam sie a miałam kupić pomarańczowy no i lyknełam a reszte wylałam. Jedynie marchewkowy lubię co niektórzy mówią że niedobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Czemu zablokowałeś 32 strony, gdzie Krejzi cię wyśmiała i wygoniła? Kiedyś też blokowales tematy złodzieju. 88888 Jestem też odpowiedzialny za nadmierne upały tja i moja wina że ktoś cię strzyże na zero a później biegasz nago i sapiesz do ludzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Oczywiście że bym sie krzywiła Pomidorowy kiedyś kupiłam bo pomyliłam sie a miałam kupić pomarańczowy no i lyknełam a reszte wylałam. Jedynie marchewkowy lubię co niektórzy mówią że niedobry. Bo to jak lekarstwo które nigdy nie jest smaczne , ale przyzwyczaiłem się . A marchewkowy pewnie bym Ci wypił bo jest smaczniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach