Czarna kawa39 59 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jestem też odpowiedzialny za nadmierne upały tja i moja wina że ktoś cię strzyże na zero a później biegasz nago i sapiesz do ludzi Całe życie siedziałeś w pierdlu obcięty na zero. Powtarzasz się dziadku, bo cię złapałam na blokowaniu tematu. Czy stary wszedł już do wanny? Bo chyba jakieś leki bierzesz i jesteś Ksysiu spokojny Nie wiem czy wskakiwać w piżamę, czy też zablokujesz błąkając się z Jeżową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Szkoda, że nerwica zablokowana. Coś nie działa. Edytowano 7 godzin temu przez Owsicki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Całe życie siedziałeś w pierdlu obcięty na zero. Powtarzasz się dziadku, bo cię złapałam na blokowaniu tematu. Czy stary wszedł już do wanny? Bo chyba jakieś leki bierzesz i jesteś Ksysiu spokojny Nie wiem czy wskakiwać w piżamę, czy też zablokujesz błąkając się z Jeżową. Chyba odnalazł się twój bloker i popatrz jak zasrał stronę . Kup mu szampon na łupież, bo może od tego shizolowi odbija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Chyba odnalazł się twój bloker i popatrz jak zasrał stronę . Kup mu szampon na łupież, bo może od tego shizolowi odbija Co tam majaczysz, urojony kanadyjczyku ze skradzionymi katalizatorami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Owsicki napisał: Co tam majaczysz, urojony kanadyjczyku ze skradzionymi katalizatorami? Nie ma już wpisu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Owsicki napisał: Co tam majaczysz, urojony kanadyjczyku ze skradzionymi katalizatorami? Żeby ci szampon kupić na łupież, bo jedyne co ci wyszło w życiu to włosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Nie ma już wpisu. Którego? Męczą mnie te wojenki, ale te hejty i czytanie tego tez mnie męczy Wolę jak ludzie są dla siebie mili i uprzejmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Żeby ci szampon kupić na łupież, bo jedyne co ci wyszło w życiu to włosy Mam szampon na łupież, odżywkę też i nawet dwa opakowania minoxidil i serum na wypadanie włosów. Jeszcze chciałbyś coś wiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Owsicki napisał: Którego? Męczą mnie te wojenki, ale te hejty i czytanie tego tez mnie męczy Wolę jak ludzie są dla siebie mili i uprzejmi. Tego długiego co puściłeś. Dziś i tak jest wyjątkowo spokojnie. Wiesz jak odblokowuje się skrzynkę? Chciałam komuś odpisać, ale jest zablokowana i cały czas ktoś ją blokuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Owsicki napisał: Mam szampon na łupież, odżywkę też i nawet dwa opakowania minoxidil i serum na wypadanie włosów. Jeszcze chciałbyś coś wiedzieć? Nie masz bo łysiejesz bezrobotny nieudaczniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Tego długiego co puściłeś. Dziś i tak jest wyjątkowo spokojnie. Wiesz jak odblokowuje się skrzynkę? Chciałam komuś odpisać, ale jest zablokowana i cały czas ktoś ją blokuje. Nie mam pojęcia, jakiś keytoken się wklejało. Edytowałem, bo potem na mnie jest, że spamuje, a nie na blokera, który blokuje. A koleżanka z Nerwicy napisała mi, żebym nie spamował już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie masz bo łysiejesz bezrobotny nieudaczniku A były w tej bajeczce elfy i smoki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Owsicki napisał: Którego? Męczą mnie te wojenki, ale te hejty i czytanie tego tez mnie męczy Wolę jak ludzie są dla siebie mili i uprzejmi. Dopóki nie będziesz brał leków na schizofrenie, to będzie tylko gorzej z tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie masz bo łysiejesz bezrobotny nieudaczniku Zostaw go w spokoju i spójrz na swoją kartotekę policyjną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Owsicki napisał: A były w tej bajeczce elfy i smoki? Twoje zakola i łupież to fakty a nie bajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Owsicki napisał: Nie mam pojęcia, jakiś keytoken się wklejało. Edytowałem, bo potem na mnie jest, że spamuje, a nie na blokera, który blokuje. A koleżanka z Nerwicy napisała mi, żebym nie spamował już Z twojego nicku poleciał spam z wyzwiskami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Dopóki nie będziesz brał leków na schizofrenie, to będzie tylko gorzej z tobą Ze mną jest całkiem spoko A jak tam, twoje kolezanki jadły już twoje goowienko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Z twojego nicku poleciał spam z wyzwiskami. Wiem, ale skasowałem to już. Nie ma co spamować, ani blokować. A skrzynki nie wiem jak się odblokowuje, niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Twoje zakola i łupież to fakty a nie bajka Spoko, a ty jesteś urojony kanadyjczyk i kradniesz katalizatory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Owsicki napisał: Wiem, ale skasowałem to już. Nie ma co spamować, ani blokować. A skrzynki nie wiem jak się odblokowuje, niestety. Najdalej jeszcze dzisiaj zaczniesz spamować jak ci się schizy włączą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Najdalej jeszcze dzisiaj zaczniesz spamować jak ci się schizy włączą a ty blokować tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Owsicki napisał: Spoko, a ty jesteś urojony kanadyjczyk i kradniesz katalizatory. Musisz się leczyć, bo nieleczony schizofrenik długo nie pociągnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 8 Napisano 7 godzin temu Dobra wypad śmierdzielu. Bo ci tipi spalą. ️ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Musisz się leczyć, bo nieleczony schizofrenik długo nie pociągnie No to z pewnością się cieszysz, specjalnie dla ciebie nie będę się leczył, żebyś cieszył się z mojej śmierci niebawem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Lawless napisał: Dobra wypad śmierdzielu. Bo ci tipi spalą. ️ a ty pokaż stópki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 7 godzin temu 24 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Bo to jak lekarstwo które nigdy nie jest smaczne , ale przyzwyczaiłem się . A marchewkowy pewnie bym Ci wypił bo jest smaczniejszy Ale sok to ma być dobry i koniec. Podzieliłabym się z tobą ale moja połowa troszkę większa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Owsicki napisał: a ty pokaż stópki Brzydkie ma paluchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale sok to ma być dobry i koniec. Podzieliłabym się z tobą ale moja połowa troszkę większa Pokaż stópki kochanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Brzydkie ma paluchy nie szkodzi, niech pokaże, to ocenimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 7 godzin temu Dobra, ja to zaraz sobie spadam grać w gierkę chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach