Owsicki 84 Napisano 2 Sierpień 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie masz bo łysiejesz bezrobotny nieudaczniku A były w tej bajeczce elfy i smoki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 261 Napisano 2 Sierpień 3 minuty temu, Owsicki napisał: Którego? Męczą mnie te wojenki, ale te hejty i czytanie tego tez mnie męczy Wolę jak ludzie są dla siebie mili i uprzejmi. Dopóki nie będziesz brał leków na schizofrenie, to będzie tylko gorzej z tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 261 Napisano 2 Sierpień Przed chwilą, Owsicki napisał: A były w tej bajeczce elfy i smoki? Twoje zakola i łupież to fakty a nie bajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 2 Sierpień 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Dopóki nie będziesz brał leków na schizofrenie, to będzie tylko gorzej z tobą Ze mną jest całkiem spoko A jak tam, twoje kolezanki jadły już twoje goowienko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 2 Sierpień Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Z twojego nicku poleciał spam z wyzwiskami. Wiem, ale skasowałem to już. Nie ma co spamować, ani blokować. A skrzynki nie wiem jak się odblokowuje, niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 2 Sierpień 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Twoje zakola i łupież to fakty a nie bajka Spoko, a ty jesteś urojony kanadyjczyk i kradniesz katalizatory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 261 Napisano 2 Sierpień 1 minutę temu, Owsicki napisał: Wiem, ale skasowałem to już. Nie ma co spamować, ani blokować. A skrzynki nie wiem jak się odblokowuje, niestety. Najdalej jeszcze dzisiaj zaczniesz spamować jak ci się schizy włączą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 2 Sierpień 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Najdalej jeszcze dzisiaj zaczniesz spamować jak ci się schizy włączą a ty blokować tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 261 Napisano 2 Sierpień 2 minuty temu, Owsicki napisał: Spoko, a ty jesteś urojony kanadyjczyk i kradniesz katalizatory. Musisz się leczyć, bo nieleczony schizofrenik długo nie pociągnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 11 Napisano 2 Sierpień Dobra wypad śmierdzielu. Bo ci tipi spalą. ️ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 2 Sierpień Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Musisz się leczyć, bo nieleczony schizofrenik długo nie pociągnie No to z pewnością się cieszysz, specjalnie dla ciebie nie będę się leczył, żebyś cieszył się z mojej śmierci niebawem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 2 Sierpień Przed chwilą, Lawless napisał: Dobra wypad śmierdzielu. Bo ci tipi spalą. ️ a ty pokaż stópki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2573 Napisano 2 Sierpień 24 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Bo to jak lekarstwo które nigdy nie jest smaczne , ale przyzwyczaiłem się . A marchewkowy pewnie bym Ci wypił bo jest smaczniejszy Ale sok to ma być dobry i koniec. Podzieliłabym się z tobą ale moja połowa troszkę większa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 2 Sierpień 3 minuty temu, Owsicki napisał: a ty pokaż stópki Brzydkie ma paluchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 2 Sierpień Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale sok to ma być dobry i koniec. Podzieliłabym się z tobą ale moja połowa troszkę większa Pokaż stópki kochanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 2 Sierpień 1 minutę temu, Mapet napisał: Brzydkie ma paluchy nie szkodzi, niech pokaże, to ocenimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 2 Sierpień Dobra, ja to zaraz sobie spadam grać w gierkę chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 2 Sierpień 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale sok to ma być dobry i koniec. Podzieliłabym się z tobą ale moja połowa troszkę większa Pokaz stopki kochanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 2 Sierpień 2 minuty temu, Mapet napisał: Brzydkie ma paluchy Ja to zaraz spadam sobie grać w gierkę chyba. Oni tak pokażą stópki jak ja będę brał leki i się leczył. Taka to gadka bez sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2573 Napisano 2 Sierpień 24 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Całe życie siedziałeś w pierdlu obcięty na zero. Powtarzasz się dziadku, bo cię złapałam na blokowaniu tematu. Czy stary wszedł już do wanny? Bo chyba jakieś leki bierzesz i jesteś Ksysiu spokojny Nie wiem czy wskakiwać w piżamę, czy też zablokujesz błąkając się z Jeżową. Weź przeczytaj to 5 raxy co napisałaś i pomyśl czy ty sie dobrze czujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 261 Napisano 2 Sierpień 6 minut temu, Owsicki napisał: No to z pewnością się cieszysz, specjalnie dla ciebie nie będę się leczył, żebyś cieszył się z mojej śmierci niebawem. Sam wybrałeś taki żywot , bo jakbyś brał leki to byś normalnie funkcjonował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2573 Napisano 2 Sierpień 3 minuty temu, Owsicki napisał: Pokaż stópki kochanie Stópki są tylko dla wybrańców 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 261 Napisano 2 Sierpień Przed chwilą, Onaaaa napisał: Weź przeczytaj to 5 raxy co napisałaś i pomyśl czy ty sie dobrze czujesz U tej starszej pani ściętej jak chłop chyba alkohol jest spożywany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 2 Sierpień Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Sam wybrałeś taki żywot , bo jakbyś brał leki to byś normalnie funkcjonował. Ja nie chce być normalny Przed chwilą, Onaaaa napisał: Stópki są tylko dla wybrańców Mam to gdzieś, pokaż stópki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 2 Sierpień 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: U tej starszej pani ściętej jak chłop chyba alkohol jest spożywany u ciebie denaturat Łysolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 131 Napisano 2 Sierpień 3 minuty temu, Mapet napisał: Pokaz stopki kochanie Pokaż jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 261 Napisano 2 Sierpień 3 minuty temu, Owsicki napisał: Ja to zaraz spadam sobie grać w gierkę chyba. Oni tak pokażą stópki jak ja będę brał leki i się leczył. Taka to gadka bez sensu. To się nazywa wygryw po uju w wieku produktywnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 131 Napisano 2 Sierpień 3 godziny temu, Caryca żelkowa napisał: Dobrze brzmi. Dej przepis. Z zawodów wędkarskich 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 2 Sierpień Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Pokaż jaja A gdzie kochanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2573 Napisano 2 Sierpień 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: U tej starszej pani ściętej jak chłop chyba alkohol jest spożywany Obawiam sie że to coś mocniejszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach