Czarna kawa39 59 Napisano 3 godziny temu 51 minut temu, Onaaaa napisał: A skąd niby wiesz? Byłaś i widziałaś przez okno? Zamiast ciągle podjudzać i szczuć ludzi, to sprawdź czy Hubert nie wyjada za darmo w kolejnej restauracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 151 Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Onaaaa napisał: Może niektórzy lubią się pochwalić swoim wizerunkiem chyba że przez przypadek im to wyjdzie to już gorzej Że wygląda jak chłop krótko ścięty to wątpliwe się tym chwalić i najpewniej przez jej nieuwagę i głupotę wszystko wypłynęło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 151 Napisano 1 godzinę temu 8 godzin temu, Magical Mystery Siur napisał: Skąd wiesz gdzie wolny czas spędzają naukowcy i nauczyciele akademicy skoro żadnego osobiście nie znasz. Że zacytuję klasyka (Karol Borowiecki, Ziemia Obiecana): ”Świnia, gdyby rozumowała o orle, rozumowałaby podobnie” Nie mam pojęcia gdzie zabijają nadmiar czasu , ale raczej nie na takiej kloace pisząc hejty , bo mają swoje towarzystwo . Wymyśliłeś sobie taki kostium to teraz ciągnij ten wóz jak koń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 151 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Czarna kawa39 napisał: Zamiast ciągle podjudzać i szczuć ludzi, to sprawdź czy Hubert nie wyjada za darmo w kolejnej restauracji Weź się za robotę jak nie masz co jeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babcia Sratuszczak 19 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Czarna kawa39 napisał: Zamiast ciągle podjudzać i szczuć ludzi, to sprawdź czy Hubert nie wyjada za darmo w kolejnej restauracji Nikt tu bardziej nie podjudzał niż Ty, stara, znudzona, olewana przez wszystkich łysa prukwo, Łysa. Onaaaa to przy Tobie mały jeżyk pigmejski, spróchniała flądro. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 58 Napisano 1 godzinę temu ALE ŁYSA SIĘ ODMŁODZIŁA, HAHAHA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwicu 3 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, TREV0 napisał: ALE ŁYSA SIĘ ODMŁODZIŁA, HAHAHA Szukaj trufli! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 68 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, TREV0 napisał: ALE ŁYSA SIĘ ODMŁODZIŁA, HAHAHA Tylko liczba 39 była wolna spośród wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 1 godzinę temu Ale trolle z Ukrainy szaleją. Chyba nie dostają już zdjęć pissdy, a tabletki się skończyły 20 minut temu, Babcia Sratuszczak napisał: Nikt tu bardziej nie podjudzał niż Ty, stara, znudzona, olewana przez wszystkich łysa prukwo, Łysa. Onaaaa to przy Tobie mały jeżyk pigmejski, spróchniała flądro. Mówisz Moon? Ale jakoś ukraiński garnku randkę mi proponowałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 55 Napisano 57 minut temu Czarna kawa69 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 151 Napisano 56 minut temu 4 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Ale trolle z Ukrainy szaleją. Chyba nie dostają już zdjęć pissdy, a tabletki się skończyły Mówisz Moon? Ale jakoś ukraiński garnku randkę mi proponowałeś? Oprócz mnie wszyscy ci proponowali odklejo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 55 minut temu 2 godziny temu, Czarna kawa39 napisał: Zamiast ciągle podjudzać i szczuć ludzi, to sprawdź czy Hubert nie wyjada za darmo w kolejnej restauracji Kto tutaj szczuje i podjudza to wszyscy widzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sorovib 1 Napisano 54 minuty temu 6 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Ale trolle z Ukrainy szaleją. Chyba nie dostają już zdjęć pissdy, a tabletki się skończyły Mówisz Moon? Ale jakoś ukraiński garnku randkę mi proponowałeś? Łysa jebałaś się z gachem matki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwicu 3 Napisano 54 minuty temu 20 minut temu, TREV0 napisał: ALE ŁYSA SIĘ ODMŁODZIŁA, HAHAHA Wez pod uwagę typowa pravacka spjerdolino umysłowa, kiedy nick był zakładany i dokonaj tej matematyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 53 minuty temu 33 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Weź się za robotę jak nie masz co jeść Może zbierać butelki. Niedawno mówili że 14 latek zbierał i żył z tego jak uciekł z domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 53 minuty temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Kto tutaj szczuje i podjudza to wszyscy widzą Ty Alanie z blokującym Widmo Wróć, Hubert teraz, miłośnik kazorodczych wpisów. Skończ jątrzyć i wąchaj gacie Ksysia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MissBehavin 0 Napisano 51 minut temu 2 minuty temu, kwicu napisał: Wez pod uwagę typowa pravacka spjerdolino umysłowa, kiedy nick był zakładany i dokonaj tej matematyki. 9 lat temu, więc ma 48 lat. Całkiem śmiałe posunięcie z jej strony wyzywać od staruchów ludzi, co mają po 30 albo 40 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 151 Napisano 50 minut temu 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Ty Alanie z blokującym Widmo Wróć, Hubert teraz, miłośnik kazorodczych wpisów. Skończ jątrzyć i wąchaj gacie Ksysia. Piszesz teraz o sobie koniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 50 minut temu 31 minut temu, Babcia Sratuszczak napisał: Nikt tu bardziej nie podjudzał niż Ty, stara, znudzona, olewana przez wszystkich łysa prukwo, Łysa. Onaaaa to przy Tobie mały jeżyk pigmejski, spróchniała flądro. Przeszła niedawno przemianę i wyzywa jeszcze bardziej i poleca taką przemianę każdemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 151 Napisano 49 minut temu 1 minutę temu, MissBehavin napisał: 9 lat temu, więc ma 48 lat. Całkiem śmiałe posunięcie z jej strony wyzywać od staruchów ludzi, co mają po 30 albo 40 lat. Kompleksy bo nie nie może się pogodzić z upływem czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 151 Napisano 45 minut temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Może zbierać butelki. Niedawno mówili że 14 latek zbierał i żył z tego jak uciekł z domu Najpierw do specjalisty musi łeb ogarnąć i nie chodzi o fryzjera który ścina ją jak chłopa Dopiero wtedy między ludzi można ją wypuścić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 44 minuty temu 12 minut temu, ilu_z_ja napisał: Czarna kawa69 Jak mnie zbanuje Pulsar, to nie będę już robić nicków, bo mi się nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MissBehavin 0 Napisano 42 minuty temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Najpierw do specjalisty musi łeb ogarnąć i nie chodzi o fryzjera który ścina ją jak chłopa Dopiero wtedy między ludzi można ją wypuścić. Ciekawi mnie geneza konceptu tej fryzury. Kto jej doradził ten kask na łbie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 859 Napisano 40 minut temu 20 minut temu, BellaS napisał: Tylko liczba 39 była wolna spośród wszystkich Ta jak pilnuje żeby madzia nie sprzątnęła jej sprzed nosa forumowych lekarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 55 Napisano 39 minut temu 4 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Jak mnie zbanuje Pulsar, to nie będę już robić nicków, bo mi się nie chce Dlatego ja sobie zrobiłem zapas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 151 Napisano 38 minut temu 2 minuty temu, MissBehavin napisał: Ciekawi mnie geneza konceptu tej fryzury. Kto jej doradził ten kask na łbie? Mogło z dzieciństwa już tak zostać, a teraz doszły opadające poliki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 68 Napisano 37 minut temu 2 minuty temu, salix napisał: Ta jak pilnuje żeby madzia nie sprzątnęła jej sprzed nosa forumowych lekarzy. ciebie też pupka szczypi? Nie dziwie sie, taka nabotoksowana mamucha sie ustawila a wy dalej ten sam shit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 33 minuty temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Przeszła niedawno przemianę i wyzywa jeszcze bardziej i poleca taką przemianę każdemu Wiesz co to jest metafora? Bo twierdziłaś, że ją przeszłam. A kiedy ty ją przejdziesz? Złapałam twojego złodzieja i miłośnika kazirodztwa na blokowaniu tematów, a ty twierdzisz, że zezowaty pryszczaty nie ma z tym nic wspólnego. Masz swoją świętą trójce i dlaczego nadal gadasz o innych, a nie o swoich sprawach? Bo wydaje mi się, że to pokazuje, jak bardzo ważni tutaj jesteśmy. A teraz pilnuj zezowate szczęście, bo znowu wpadnie w szał i będzie blokował tematy amebo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 151 Napisano 31 minut temu Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Wiesz co to jest metafora? Bo twierdziłaś, że ją przeszłam. A kiedy ty ją przejdziesz? Złapałam twojego złodzieja i miłośnika kazirodztwa na blokowaniu tematów, a ty twierdzisz, że zezowaty pryszczaty nie ma z tym nic wspólnego. Masz swoją świętą trójce i dlaczego nadal gadasz o innych, a nie o swoich sprawach? Bo wydaje mi się, że to pokazuje, jak bardzo ważni tutaj jesteśmy. A teraz pilnuj zezowate szczęście, bo znowu wpadnie w szał i będzie blokował tematy amebo. Jedyne co złapałaś to za uja partnera twojej starej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 29 minut temu 26 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Oprócz mnie wszyscy ci proponowali odklejo Nie uwierzę że proponowali no to niemożliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach