Elciaa <3 7 Napisano 6 godzin temu ZaSramy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Fajna muza i od razu człowiek lepiej się czuje Wróciłem do Ciebie, zrobiłaś mi romantyczną kolacje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Makaron ...... napisał: Wróciłem do Ciebie, zrobiłaś mi romantyczną kolacje ? Nie. Masz ręce, więc sam sobie zrób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2427 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Makaron ...... napisał: Wróciłem do Ciebie, zrobiłaś mi romantyczną kolacje ? Tak już wystygła ale zaraz ci odgrzeje i poda do łóżka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Nie. Masz ręce, więc sam sobie zrób Ok, zrobię na szybko sadzone jajeczko i idziemy do łożeczka Edytowano 6 godzin temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Ok, zrobię na szybko sadzone jajeczko i idziemy do łożeczka O tej godzinie się nie jada. Nie idę jeszcze spać, ale nie zatrzymuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak już wystygła ale zaraz ci odgrzeje i poda do łóżka Właśnie poda, a Ty nie Magi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: O tej godzinie się nie jada. Nie idę jeszcze spać, ale nie zatrzymuje Jada, ale bez resztki. To dobrze zostań tak bardzo tęskniłem za Tobą Edytowano 6 godzin temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Makaron ...... napisał: Właśnie poda, a Ty nie Magi Jak mnie nie było, to Jeżowa pisała, że cieszy się, że mnie nie ma. A tu nagle jak odpowiada za mnie. Ale metaforę przeszła niewiasta Może ona lubi skakać koło faceta jak piesek, ale ja nie. Więc niech nie wypowiada się za mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Jak mnie nie było, to Jeżowa pisała, że cieszy się, że mnie nie ma. A tu nagle jak odpowiada za mnie. Ale metaforę przeszła niewiasta Może ona lubi skakać koło faceta jak piesek, ale ja nie. Więc niech nie wypowiada się za mnie Magda Jeż tęskni za Widmo tak jak ja za Tobą i nie ma co się tutaj doszukiwać metafory Wiem, że nie lubisz, ale ja tym bardziej skakał z Tobą nie będę.. co innego po Tobie nocą... pomyśl gdy gwiazdy migocą Edytowano 6 godzin temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Magda Jeż tęskni za Widmo tak jak ja za Tobą i nie ma co się tutaj doszukiwać metafory Wiem, że nie lubisz, ale ja tym bardziej skakał z Tobą nie będę.. co innego po Tobie nocą... pomyśl gdy gwiazdy migocą Nic między nami nie będzie. Zluzuj lejce Znowu pijesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Nic między nami nie będzie. Zluzuj lejce Znowu pijesz? Żenada. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Nic między nami nie będzie. Zluzuj lejce Znowu pijesz? I dobrze, bo tak oboje chcemy. Ty też tak znowu i co Ty na to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Dziwolong napisał: Żenada. Miałaś odejść z forum Patrycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: I dobrze, bo tak oboje chcemy. Ty też tak znowu i co Ty na to ? Ja mam herbatę ziołową i brzoskwinie do zjedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Miałaś odejść z forum Patrycja Każdy to powtarzał i co w związku z tym? Nie wydaje mi się by ktokolwiek się musiał tłumaczyć z pisania na jakimkolwiek forum w necie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Ja mam herbatę ziołową i brzoskwinie do zjedzenia Spoko, zjedz i wygrzej się, bo ja brzoskwinki zimniej nie tknę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Dziwolong napisał: Każdy to powtarzał i co w związku z tym? Nie wydaje mi się by ktokolwiek się musiał tłumaczyć z pisania na jakimkolwiek forum w necie. To, że tęskniłaś za kafe klimatem i nie wydziwaj to nic nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: To, że tęskniłaś za kafe klimatem i nie wydziwaj to nic nie da Nie chce mi się z tobą dyskutowac tak że nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dziwolong napisał: Nie chce mi się z tobą dyskutowac tak że nara. Mi z Tobą również, wolę Magdy towarzystwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 367 Napisano 5 godzin temu 11 godzin temu, Koŕalgor napisał: Miłego Bulgasala możesz dopisać do listy (w tej chwili przypomniał mi się). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, yeya napisał: Bulgasala możesz dopisać do listy (w tej chwili przypomniał mi się). ile to ma procent? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 367 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ile to ma procent? 7,5 wg opinii : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 367 Napisano 5 godzin temu https://www.filmweb.pl/serial/Bulgasal%3A+Nieśmiertelni-2021-10006659 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 211 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Dziwolong napisał: Każdy to powtarzał i co w związku z tym? Nie wydaje mi się by ktokolwiek się musiał tłumaczyć z pisania na jakimkolwiek forum w necie. Mówiłem że wrócisz zawsze wracacie o ile żyjecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Mówiłem że wrócisz zawsze wracacie o ile żyjecie Po prostu weszlam na forum dla zbicia czasu a tu teksty jak bym do Itaki powróciła wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 211 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Dziwolong napisał: Po prostu weszlam na forum dla zbicia czasu a tu teksty jak bym do Itaki powróciła wtf Nie pytałem cię z jakiego powodu i dajesz tylko pretekst żeby kopnąć skoro miało cię nie być a jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie pytałem cię z jakiego powodu i dajesz tylko pretekst żeby kopnąć skoro miało cię nie być a jesteś Zwyrol nie potrzebuje powodu by kopać. Tak już macie. Nie wnikam i umywam ręce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 211 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dziwolong napisał: Zwyrol nie potrzebuje powodu by kopać. Tak już macie. Nie wnikam i umywam ręce. Jak widzisz jeżeli mi się chce to powód zawsze znajdę, a nawet kija w celu porachowania kości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, Makaron ...... napisał: Mi z Tobą również, wolę Magdy towarzystwo Dobra dobra. Nie podlizuj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach