Onaaaa 2427 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: A bo ja tylko Ciebie słucham jak Boga Właśnie doznałam szoku i nie mogę sie otrząsnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Już lepiej? Jprd za upierdliwy typ z niego Strasznie upierdliwy gość i w dodatku desperat aż cuchnie na kilometry Edytowano 9 godzin temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 40 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Jeśli komuś babka wypiękniała To nie tylko jedno karpackie Lecz całą skrzynkę wychleptał biedaczysko. Skakanie po niej to może być ryzyko Że to się skończy w szpitalu z krzykiem. może biedak upaść z wysokiego konia chce sobie poskakać to jazda na błonia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 9 godzin temu Szynszyla, jeżeli to czytasz to jestem w szoku, gdzie Ty miałaś oczy 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 212 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Właśnie doznałam szoku i nie mogę sie otrząsnąć A widzisz ciągle się zaskakujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: Pawełku jaką prywatę? to już nie lubisz jak się na publiku pisze kto ma jak na imię i gdzie mieszka? to trzeba było tego nie robić w moją stronę Radomsko to nie Łódź ale nie masz się czego wstydzić (no może poza piciem, spaniem na trawniku i byciem zawiniętym na izbę wytrzeźwień) ale to takie Drobne uchybienia Właśnie, więc wypyerdalaj, nie rozumiesz czy Ci mam kazanie pisać ? Uja o mnie wiesz, więc zajmij się własną dupą bo tylko taka Ci została Edytowano 9 godzin temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2427 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Szynszyla, jeżeli to czytasz to jestem w szoku, gdzie Ty miałaś oczy 🫢 Ty też doznałaś szoku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Właśnie, więc wypyerdalaj, nie rozumiesz czy Ci mam kazanie pisać ? Uja o mnie wiesz, więc zajmij się własną dupą bo tylko taka Ci została Makaron spokój, bo to i tak nic nie da 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2427 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: A widzisz ciągle się zaskakujemy Im wiecej tym lepiej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ty też doznałaś szoku? Codziennie go doznaje, kiedy karmisz karetkowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 212 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Im wiecej tym lepiej Tak się dzieje jak są tajemnice to czasami coś nowego się odkryje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Makaron spokój, bo to i tak nic nie da Masz racje, ... zawsze pozostanie ...em Edytowano 9 godzin temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 212 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Codziennie go doznaje, kiedy karmisz karetkowego Na weekendzie się zanosi same rarytasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Na weekendzie się zanosi same rarytasy Dopiero w weekend matka da ci jeść? 🫢 Bo ile można jadać makaron z serem, na który nawet nie jesteś w stanie zarobić żebraku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 212 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Dopiero w weekend matka da ci jeść? 🫢 Bo ile można jadać makaron z serem, na który nawet nie jesteś w stanie zarobić żebraku Z truskawek też nie zrezygnuje i już tak nie zazdrość 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 40 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Makaron spokój, bo to i tak nic nie da bo on mocny w gębie a miękki jak trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 85 Napisano 9 godzin temu 32 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ani psychiczny ani Krzyś i co teraz Ani Jukon, tak, wiadomo, wszystko wina podszywów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 38 Napisano 9 godzin temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: Właśnie doznałam szoku i nie mogę sie otrząsnąć To tak jak ja dzisiaj mi się przypomniało że dziadek dał mi rolexa po 30latach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 212 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Śliwka is Back napisał: Ani Jukon, tak, wiadomo, wszystko wina podszywów A może ja z Wawy jestem bo kto zabroni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Z truskawek też nie zrezygnuje i już tak nie zazdrość Nie zazdroszcze ci biedy w podkrakowskiej wsi I nawet nie współczuję, bo gardzę tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: bo on mocny w gębie a miękki jak trzeba Odezwał się miękki kut.as z kwiatami tam gdzie nie trzeba ... Pamiętasz czy Ci przypomnieć co odyebałeś ? Beka z Ciebie równa była. Edytowano 9 godzin temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 2 Napisano 9 godzin temu Miło jak...zawsze? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 212 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: To tak jak ja dzisiaj mi się przypomniało że dziadek dał mi rolexa po 30latach Kultowe po kilkadziesiąt tysięcy warte . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 40 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: To tak jak ja dzisiaj mi się przypomniało że dziadek dał mi rolexa po 30latach 30 lat to długo czekałeś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 2 Napisano 9 godzin temu Kłócić się latami o babe która się wachnelo raz w życiu to naprawdę trzeba być niezdrowo pjerdolnietym. Nazwijmy fakty po imieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 212 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Nie zazdroszcze ci biedy w podkrakowskiej wsi I nawet nie współczuję, bo gardzę tobą Z ryb i jajek też nie zrezygnuje i same zdrowe rzeczy dasz wiarę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 2 Napisano 8 godzin temu A wszyscy beke mieli z lezaka i jego miłości do czarnobrewej anastazji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 38 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Kultowe po kilkadziesiąt tysięcy warte . Dzisiaj skojarzylem dopiero co się mnie tak ludzie czepiali o ten zegarek bo ja wolałem z kalkulator casio jak koledzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, VenusHorizon44 napisał: To tak jak ja dzisiaj mi się przypomniało że dziadek dał mi rolexa po 30latach Jak zawsze wbiłeś się w temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 38 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Dziwolong napisał: A wszyscy beke mieli z lezaka i jego miłości do czarnobrewej anastazji. I kogo to obchodzi ważne że mi się podobała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach