ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 42 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A chorych psychicznie to co też przyodziać i leczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 40 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ważne że dał i to sie liczy. No dziadek się ubieral jak miliarder mógł mi oddać swójom biżuteria 4 monety tesz dostałem w sumie 5 tylko jednom mi szwagier se wziol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 212 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Na przykład jak płynąłeś statkiem z Ameryki? 🫢 Opowiadałeś? Ubotem do Argentyny i beki z was nie było końca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 15 Napisano 17 godzin temu Moj też wyglądał na pienieznika ale nic nie zostawił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 42 Napisano 17 godzin temu 9 minut temu, Dziwolong napisał: Nie mam bo wypjerdalam graty ze wszystkich epok. Dziś też wyebalam 3 wory guwna oszczędność godna leżaka to leci do bio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2427 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: No dziadek się ubieral jak miliarder mógł mi oddać swójom biżuteria 4 monety tesz dostałem w sumie 5 tylko jednom mi szwagier se wziol. Mi nigdy działek nic nie dał a jedynie gonił z paskiem w ręku bo mu zjadłam wiśnie z drzewa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 212 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Moge pisać wiersze tylko wole końcówki że ty zacznij Dzisiaj głowy już nie mam i wolałbym kończyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 40 Napisano 17 godzin temu 12 minut temu, Dziwolong napisał: Na klopsy starczy i donaty Ja jusz więcej nie kupie 7days oryginalny zwykly rozmiar dzisiaj się skusilem i maksymalnie przesadzili w środku po ogryzieniu nie ma praktycznie czekolady. Nie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 15 Napisano 17 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: oszczędność godna leżaka to leci do bio? Do wózka jaki stoi bo mam wyebane na segregacje i losy planety Edytowano 17 godzin temu przez Dziwolong Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2427 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ubotem do Argentyny i beki z was nie było końca Przynajmniej sie pośmiałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 40 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mi nigdy działek nic nie dał a jedynie gonił z paskiem w ręku bo mu zjadłam wiśnie z drzewa. Mi dał 5 monet wartch wtedy spokojnie drimcasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 40 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mi nigdy działek nic nie dał a jedynie gonił z paskiem w ręku bo mu zjadłam wiśnie z drzewa. Mi dał swoją wyhodowana cytryna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 15 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Ja jusz więcej nie kupie 7days oryginalny zwykly rozmiar dzisiaj się skusilem i maksymalnie przesadzili w środku po ogryzieniu nie ma praktycznie czekolady. Nie polecam Jak nie ma jak jest. Wole te wielkie jak wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2427 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Dzisiaj głowy już nie mam i wolałbym kończyć Ja też głowy nie mam do wieszy i też wolę kończyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 24 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Ja jusz więcej nie kupie 7days oryginalny zwykly rozmiar dzisiaj się skusilem i maksymalnie przesadzili w środku po ogryzieniu nie ma praktycznie czekolady. Nie polecam Czyli prawie pusty w środku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 40 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Dziwolong napisał: Jak nie ma jak jest. Wole te wielkie jak wszystko Najnowszy rzut chyba jusz tak mało żeby cena ta sama a produktu mniej ja się mocno zirytowalem więcej nie kupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 40 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Czyli prawie pusty w środku? No bez kitu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2427 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: też przyodziać i leczyć Jakoś mi sie to nie widzi Najlepiej uciec jak najdalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 15 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Najnowszy rzut chyba jusz tak mało żeby cena ta sama a produktu mniej ja się mocno zirytowalem więcej nie kupie Dziś chciałam kupić ale nie wzięłam bo same małe a to bez sensu. Zaraz opjerdole jeże i bez skojarzeń bo to przypadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 40 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Czyli prawie pusty w środku? Jusz te zamienniki miały mało ostatnio ale dzisiaj 7days przesadzil trzeba by to przekroic i nagrac skandal na yt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2427 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Mi dał swoją wyhodowana cytryna I co z nią zrobiłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 40 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: I co z nią zrobiłeś? Nie wiem chyba miałem do herbaty na trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2427 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Ja jusz więcej nie kupie 7days oryginalny zwykly rozmiar dzisiaj się skusilem i maksymalnie przesadzili w środku po ogryzieniu nie ma praktycznie czekolady. Nie polecam Nie lubię ich. Już lepiej zjeść jeżyka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 24 Napisano 11 godzin temu Wstawać, szkoda dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach