BellaS 96 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Fyi: całą Północna Teneryfa wygląda jak z lat 80-tych ub.wieku a ja mam zawsze krzywo pomalowane paznokcie bo mam ADHD a teraz oddaje się c.d. uciech zwiedzania więc wy się tu hejtujcie na zdrowie! https://zapodaj.net/plik-Y6qwLKEIcj Edytowano 7 godzin temu przez BellaS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 7 godzin temu twoje obgryzione paznokcie zeszly na dalszy plan teraz ogladamy jak spedzaja czas milionerzy nurkuja szybuja etc. wiec marnujesz czas wklejajac kwiatki p.s. sa ludzie od malowania paznokcie ktorzy nie maja adhd mozna zaplacic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 59 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: twoje obgryzione paznokcie zeszly na dalszy plan teraz ogladamy jak spedzaja czas milionerzy nurkuja szybuja etc. wiec marnujesz czas wklejajac kwiatki p.s. sa ludzie od malowania paznokcie ktorzy nie maja adhd mozna zaplacic Wlasnie nie ogladamy, bo nie dowiezli milionerczi standardow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 38 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, BellaS napisał: ja mam zawsze krzywo pomalowane paznokcie bo mam ADHD Bo cię nie stać na pedikjur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 96 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Bo cię nie stać na pedikjur Dokładnie! Stać mnie na wakajki za 15k a nie stać mnie na pedikiur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 59 Napisano 7 godzin temu Nie wiem czy powinnam jeszcze czekac czy pojechac po bieda kiełbase slaska na grilla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 59 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, BellaS napisał: Dokładnie! Stać mnie na wakajki za 15k a nie stać mnie na pedikiur Trzeba bylo ukrasc te barierki i na jakims zlomie na tej Teneryfie sprzedac to byloby na pedicure Edytowano 7 godzin temu przez Koŕalgor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 876 Napisano 6 godzin temu 34 minuty temu, BellaS napisał: Fyi: całą Północna Teneryfa wygląda jak z lat 80-tych ub.wieku a ja mam zawsze krzywo pomalowane paznokcie bo mam ADHD a teraz oddaje się c.d. uciech zwiedzania więc wy się tu hejtujcie na zdrowie! A co ma adhd do tego, że twoja stopa wygląda po prostu niechlujnie? Na dloniach też masz wiecznie krzywo pomalowane, poodpryskiwane paznokcie z odrostem i chyba z dziesięcioma warstwami lakieru bo adhd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 6 godzin temu 32 minuty temu, Koŕalgor napisał: Wlasnie nie ogladamy, bo nie dowiezli milionerczi standardow. A w internecie też oby mi mało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1040 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: A co ma adhd do tego, że twoja stopa wygląda po prostu niechlujnie? Na dloniach też masz wiecznie krzywo pomalowane, poodpryskiwane paznokcie z odrostem i chyba z dziesięcioma warstwami lakieru bo adhd? Ulżyło Ci? Poczułaś się lepiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 6 godzin temu 29 minut temu, Koŕalgor napisał: Nie wiem czy powinnam jeszcze czekac czy pojechac po bieda kiełbase slaska na grilla Jedź bo w biedrze nie dostaniesz nawet wspomnienia po podwawelskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1040 Napisano 6 godzin temu 42 minuty temu, BellaS napisał: Fyi: całą Północna Teneryfa wygląda jak z lat 80-tych ub.wieku a ja mam zawsze krzywo pomalowane paznokcie bo mam ADHD a teraz oddaje się c.d. uciech zwiedzania więc wy się tu hejtujcie na zdrowie! https://zapodaj.net/plik-Y6qwLKEIcj Plus za to, że mimo wszystko stać Cię na wklejanie zdjęć, i to w momencie kiedy ilość "wrogów" przewyższa ilość wirtualnych "przyjaciół" lub ludzi obojętnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 876 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Ulżyło Ci? Poczułaś się lepiej? Szczerze mówiąc poczułabym się o wiele lepiej gdyby w pakiecie dołączyły jeszcze te słynne siwe jaja. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1040 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 47 minut temu, BellaS napisał: Fyi: całą Północna Teneryfa wygląda jak z lat 80-tych ub.wieku a ja mam zawsze krzywo pomalowane paznokcie bo mam ADHD a teraz oddaje się c.d. uciech zwiedzania więc wy się tu hejtujcie na zdrowie! Plus za to, że mimo wszystko stać Cię na wklejanie zdjęć, i to w momencie kiedy ilość "wrogów" przewyższa ilość wirtualnych "przyjaciół" lub ludzi obojętnych. Edytowano 6 godzin temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 32 Napisano 6 godzin temu Obgryzanie paznokci w psychiatri jest określane jako zarys choroby psychicznej i nie radzenia sobie z emocjami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Szczerze mówiąc poczułabym się o wiele lepiej gdyby w pakiecie dołączyły jeszcze te słynne siwe jaja. Wynurzające się z wody. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1040 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Szczerze mówiąc poczułabym się o wiele lepiej gdyby w pakiecie dołączyły jeszcze te słynne siwe jaja. Aha! Szkoda, że ja o tym nic nie wiem. Wiesz, lubię porównywać coś z czymś. Może pokażesz swoje stopy lub dłonie? Wtedy moglibyśmy to rozebrać na czynniki pierwsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Aha! Szkoda, że ja o tym nic nie wiem. Wiesz, lubię porównywać coś z czymś. Może pokażesz swoje stopy lub dłonie? Wtedy moglibyśmy to rozebrać na czynniki pierwsze. Pokaż jajka, pokażemy stopy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1040 Napisano 6 godzin temu Znam ten ból. Łatwo się do czegoś dopier/dolić ale od siebie to już nic a nic. Mimo wszystko podziwiam Qwerty za odwagę. Co nią powodowało to niestety nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 6 godzin temu 49 minut temu, BellaS napisał: Fyi: całą Północna Teneryfa wygląda jak z lat 80-tych ub.wieku a ja mam zawsze krzywo pomalowane paznokcie bo mam ADHD a teraz oddaje się c.d. uciech zwiedzania więc wy się tu hejtujcie na zdrowie! Mało szczegółów, nad którymi można się pastwić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Znam ten ból. Łatwo się do czegoś dopier/dolić ale od siebie to już nic a nic. Mimo wszystko podziwiam Qwerty za odwagę. Co nią powodowało to niestety nie wiem. Wiele zdjęć wystawiłeś na forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 96 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Miecz napisał: Plus za to, że mimo wszystko stać Cię na wklejanie zdjęć, i to w momencie kiedy ilość "wrogów" przewyższa ilość wirtualnych "przyjaciół" lub ludzi obojętnych. Haha bekę mam z tej aferki to ja jestem na Teneryfie z partnerem i gromadka naszych dzieci a zazdrośnikom mogę wysłać pozdrowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1040 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, murb napisał: Wiele zdjęć wystawiłeś na forum? Parę tysięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1040 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, BellaS napisał: Haha bekę mam z tej aferki to ja jestem na Teneryfie z partnerem i gromadka naszych dzieci a zazdrośnikom mogę wysłać pozdrowienia Zabawne są te dopierniczania się praktycznie o wszystko. Jeżeli uważam, że ktoś jest brzydki to pokazuję siebie, żeby ludzie mieli porównanie. Na forach tematycznych jeżeli ktoś tylko krytykuje a nie daje nic w zamian, to zostaje zbanowany. Królów internetu nikt nie lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenebi 0 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, salix napisał: Szczerze mówiąc poczułabym się o wiele lepiej gdyby w pakiecie dołączyły jeszcze te słynne siwe jaja. mieczu ma małego pindola XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 96 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, murb napisał: Mało szczegółów, nad którymi można się pastwić. Dzień wcześniej miałam lakier zdarty do połowy i stopy brudne od czarnej plaży wulkanicznej szkoda że wtedy stopy nie wrzuciłam, to by kafeteria zapłonęła dopiero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1040 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xenebi napisał: mieczu ma małego pindola XD Bądźmy szczerzy, w ogóle go już nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 59 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BellaS napisał: Dzień wcześniej miałam lakier zdarty do połowy i stopy brudne od czarnej plaży wulkanicznej szkoda że wtedy stopy nie wrzuciłam, to by kafeteria zapłonęła dopiero Na innym temacie perseidy na kocyku przebijaja Twoja Teneryfe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 876 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Miecz napisał: Zabawne są te dopierniczania się praktycznie o wszystko. Jeżeli uważam, że ktoś jest brzydki to pokazuję siebie, żeby ludzie mieli porównanie. Na forach tematycznych jeżeli ktoś tylko krytykuje a nie daje nic w zamian, to zostaje zbanowany. Królów internetu nikt nie lubi. Tak, tak, oczywiście żeby wyrazić zdanie na temat czyjejś zaniedbanej giry, trzeba najpierw wrzucić swoje fotki i samemu dostać certyfikat piękności od miecza z siwymi jajami, bo inaczej nie masz prawa głosu Puknij się w głowę, bo brzmienie tej logiki jest po prostu komiczne. 5 minut temu, xenebi napisał: mieczu ma małego pindola XD Czytałam plotki o siwym buszu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 38 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, BellaS napisał: gromadka naszych dzieci To ile ich jest Doktorek taki wielodzietny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach