MaveriQ 64 Napisano 9 godzin temu Umc umc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CrossRoad 0 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, MaveriQ napisał: Umc umc Hihi https://zapodaj.net/plik-SCU50JK3Yj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa <3 10 Napisano 9 godzin temu Wow ale piękne paznokcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 53 Napisano 9 godzin temu to jakas ilustracja pogladowa sruna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 53 Napisano 8 godzin temu smile you're on acid Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CrossRoad 0 Napisano 8 godzin temu Woo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 7 godzin temu nei musisz wklejac piwa juz po poprzednich tematach nikt nie mial watpliwosci ze jestes naj.bana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 53 Napisano 7 godzin temu Paznokcie ma ładne no takich to on się brzydzi bo nie wygląda na posłuszna madke polke tylko daje se w szyję i może mu oddać jak ja walnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, hoodoo napisał: Paznokcie ma ładne penwie po to wkleila to zdjecie mnei one wygladaja na jakies przyklejane ale nie znam sie.wazne ze piwo jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: penwie po to wkleila to zdjecie mnei one wygladaja na jakies przyklejane ale nie znam sie.wazne ze piwo jest Też dawałeś foto piw i to podpisane z karteczkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Też dawałeś foto piw i to podpisane z karteczkami ja nie jestem menelem nie zakaldam pijany tematow codziennie to mi wolno wkleic piwo i nie jest to tak bekowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 7 godzin temu Za co zebrałeś opiеrdol od tuty paryskiej że dałeś się podpuścić jak upośle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: ja nie jestem menelem nie zakaldam pijany tematow codziennie to mi wolno wkleic piwo i nie jest to tak bekowe Dla mnie jest bekowe dawać karteczki z podpisami do netu na dowód że się było w knajpie i tam nie mieli beki że jakiś tiktokowy przygłup robi foty bo na browary przyszedł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 53 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: ja nie jestem menelem nie zakaldam pijany tematow codziennie to mi wolno wkleic piwo i nie jest to tak bekowe Libed a nie znasz żadnych kulturalnych atrakcyjnych meneli z klasą skoro z nimi się bawisz i jesteś ich przyjacielem rzucilbys ich na pożarcie i nie są dla ciebie ludźmi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: znam przeciez napisalem ze paznokcie giny sa ladne tylko wygladaja jak plastik ale sie nie znam wiec nie wykluczam ze menel moze byc atrakcyjny. jednak menel to menel podczlowiek rpzegral z wlasnym nalogiem. nie kontroluje swojego zycia tylko alkohol konktroluje czy pojdzie do pracy czy moze chodzic czy sie przewraca itd. Kiedyś pisałeś, że potrafisz wyżłopać dwa czteropaki dziennie co by tłumaczyło dlaczego bełkoczesz jakbyś ciągle na bani był i dla mnie jesteś menelem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: swiniak przyszedl albo menel bo juz sie blokowanie zaczelo Tutaj cie tyle osób nie trawi , że to może być każdy łącznie z tutą paryską abyś nie nawalał tyle na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 7 godzin temu nudzisz widmok idz popatrz w dal poki jeszcze slonce jest od patrzenia w dal wzrok odpoczywa dobrze ci to zrobi bo jak bedziesz siedzial cale dnie w necie to niebawem bedziesz mial wzrok kreta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CrossRoad 0 Napisano 7 godzin temu U mojej koleżanki tak pachnie ładnie w toalecie że ja nie wiem co ona używa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: nudzisz widmok idz popatrz w dal poki jeszcze slonce jest od patrzenia w dal wzrok odpoczywa dobrze ci to zrobi bo jak bedziesz siedzial cale dnie w necie to niebawem bedziesz mial wzrok kreta A co prawda boli i pomyślałeś że mnie dotkną jakieś twoje wędrówki na prywatne ogródki. Sam sobie zapracowałeś na takie traktowanie , to teraz nie płacz że cię blokują chociaż to najbardziej dotkliwa kara dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 888 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: nudzisz widmok idz popatrz w dal poki jeszcze slonce jest od patrzenia w dal wzrok odpoczywa dobrze ci to zrobi bo jak bedziesz siedzial cale dnie w necie to niebawem bedziesz mial wzrok kreta Kret nie zauważy, że jeż ma gorszy dzień potargane włosy czy obdrapane pazury z wielkim odrostem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Kret nie zauważy, że jeż ma gorszy dzień potargane włosy czy obdrapane pazury z wielkim odrostem. Jeż nie dawała tutaj żadnych fot podpowiem z litości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, salix napisał: Kret nie zauważy, że jeż ma gorszy dzień potargane włosy czy obdrapane pazury z wielkim odrostem. no jeszcze troche mu brakuej do kreta dlatego napsial jej ze nie musi sie malwoac zeby wygladac jak czlowiek pewnie powiekszyl jej zdjecie 8x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jeż nie dawała tutaj żadnych fot podpowiem z litości nikt nie twierdzi ze tu dawala ale kazdy pamieta twoje "komplementy" po tym jak podobno ci wyslala swoje zdjecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: nikt nie twierdzi ze tu dawala ale kazdy pamieta twoje "komplementy" po tym jak podobno ci wyslala swoje zdjecie Daj skrina bo to każdy to jak ci pasuje piszesz 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: no jeszcze troche mu brakuej do kreta dlatego napsial jej ze nie musi sie malwoac zeby wygladac jak czlowiek pewnie powiekszyl jej zdjecie 8x Gdzie pisałem daj skrina i dlaczego ty ciągle literówki robisz jakbyś miał problemy ze wzrokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jeż nie dawała tutaj żadnych fot podpowiem z litości Dawałam coca coli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: nikt nie twierdzi ze tu dawala ale kazdy pamieta twoje "komplementy" po tym jak podobno ci wyslala swoje zdjecie To był komplement tylko ty nie zrozumiałeś bo to był taki szyfr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 888 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jeż nie dawała tutaj żadnych fot podpowiem z litości A czy ja pisze o tym że jeż wstawiała tu foty? Przetrzyj te krecie ślepia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 94 Napisano 6 godzin temu Śpi do 10, praca zmyślona; to chociaź paznokcie ładbe. Klaszczemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: Śpi do 10, praca zmyślona; to chociaź paznokcie ładbe. Klaszczemy. Nie zazdrość jej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Dawałam coca coli I ten upoślak myślał że to Ty i to ja mam problemy ze wzrokiem tja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach