Onaaaa 2441 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: W ogóle znawca Coli czy tam Pepsi nie wiedział w jakich butelkach występują, czy nie wierzył że ktoś kupił ten napój Chodziło że mówił że nie ma coca coli 1 litr tylko że są 850 ml. A ja właśnie kupiłam 1 litr. Robiłam te zdjęcia i to wiecej bo chyba 6 ale teraz to bym nie zrobiła bo bym sie bała że odbije sie w butelce a wtedy byłam niedoświadczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 234 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: juz pisalem ze wiedzialem ze jest 1l ale tyl.ko w wklepach typu biedronka w normalnej sprzedazy ani cola ani pepsi nie sprzedaja butelek 1l tylko 0,85l Skoro ktoś ci fote wklejał to widocznie nie wiedziałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Chodziło że mówił że nie ma coca coli 1 litr tylko że są 850 ml. A ja właśnie kupiłam 1 litr. Robiłam te zdjęcia i to wiecej bo chyba 6 ale teraz to bym nie zrobiła bo bym sie bała że odbije sie w butelce a wtedy byłam niedoświadczona dzieki temu przestali cie miec za widmoka bo on by nie wstawil zdjecia butelki bo ma parnoje. Edytowano 1 godzinę temu przez pełnokrwisty koń beskidzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2441 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Skoro ktoś ci fote wklejał to widocznie nie wiedziałeś Ja nie kupiłam w biedronce i o to chodziło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 234 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Chodziło że mówił że nie ma coca coli 1 litr tylko że są 850 ml. A ja właśnie kupiłam 1 litr. Robiłam te zdjęcia i to wiecej bo chyba 6 ale teraz to bym nie zrobiła bo bym sie bała że odbije sie w butelce a wtedy byłam niedoświadczona Pewnie i tak nie uwierzył przekonany o własnej nieomylności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Skoro ktoś ci fote wklejał to widocznie nie wiedziałeś juz ci napsialem ze sa te butelki w dyskontach widocznie w niej w sklepie kupili te cole w biedrze czy kauflandzie i sprzedaja dalej. nie wiem czego nie rozumiesz idz do sklepu i sprawdz czy masz litrowa. nie masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Pewnie i tak nie uwierzył przekonany o własnej nieomylności tak wiem lepiej takich nie ma i handlowiec nie moze ich sprzedac do sklepu. to edycje specjalne do konkretnej sieci dyskonowej sprzedawane przez centrale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 234 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: dzieki temu przestali cie miec za widmoka bo on by nie wstawil zdjecia butelki bo ma parnoje. Przypominam że to tuta paryska miała paranoję że ją widać w butelce i że ją namierzą. Gdzieś nawet skrina mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 234 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: juz ci napsialem ze sa te butelki w dyskontach widocznie w niej w sklepie kupili te cole w biedrze czy kauflandzie i sprzedaja dalej. nie wiem czego nie rozumiesz idz do sklepu i sprawdz czy masz litrowa. nie masz Ale ja nie czytam całych wypowiedzi bo bełkoczesz i wolę jak kto inny relacjonuje o czym bredziłeś jak przekupa. A dlaczego miałbym nie kupić skoro są dostępne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Przypominam że to tuta paryska miała paranoję że ją widać w butelce i że ją namierzą. Gdzieś nawet skrina mam. nie nie miala paranoi ze ja namierza po butelece i ludzie z paranoja tam widzieli grube nogi czyli ty slepiec i moon na amfie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2441 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: dzieki temu przestali cie miec za widmoka bo on by nie wstawil zdjecia butelki bo ma parnoje. Wtedy to bym i wstawiła zdjęcie mojego auta albo roweru czy ile śniegu nasypało w ogrodzie a teraz to tak średnio bo każdy w tych zdjęciach może widzieć coś innego Edytowano 59 minut temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 58 minut temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ale ja nie czytam całych wypowiedzi bo bełkoczesz i wolę jak kto inny relacjonuje o czym bredziłeś jak przekupa. A dlaczego miałbym nie kupić skoro są dostępne tlumacz glupiemu a glupie nadal nie rozumie nie ma dostepnych nie moga ci ich sprzedac bo ich nie maja. jak cos produkuja dla np. biedronki to nie kupisz tego chyba ze pojdziesz do biedronki nie wiem czego nie rozumiesz. do normalnego sklepu przychodzi ph coca cola i pyta co chca oni mowia ze 1l cola a on mowi ze nie sprzeda bo nie ma i tyle a jak oni mowia ze widzieli w biedrze to on im ze musza isc i kupic w biedrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2441 Napisano 57 minut temu 5 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Pewnie i tak nie uwierzył przekonany o własnej nieomylności Uwierzył ale twierdził że ten mój sklep kupuje cole z biedrinki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 56 minut temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Wtedy to bym i wstawiła zdjęcie mojego auta albo roweru czy ile śniegu nasypało w ogrodzie a teraz to tak średnio bo każdy w tych zdjęciach może widzieć coś innego no widac ze jestes naiwna jak dziecko skoro komus pokroju widmoka wyslalas swoje zdjecie i tak wlasnei mysle ze jakby ci napisac wstaw zdjecie samochodu to bys wstawila wraz z numerami rejestracyjnymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2441 Napisano 56 minut temu 6 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Przypominam że to tuta paryska miała paranoję że ją widać w butelce i że ją namierzą. Gdzieś nawet skrina mam. A ty widziałeś ją w butelce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2441 Napisano 54 minuty temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: no widac ze jestes naiwna jak dziecko skoro komus pokroju widmoka wyslalas swoje zdjecie i tak wlasnei mysle ze jakby ci napisac wstaw zdjecie samochodu to bys wstawila wraz z numerami rejestracyjnymi Nie no bez rejestracji ale auto takiej marki i takiego koloru to wiele jest przecież i nie widzę w tym nic naiwnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 234 Napisano 54 minuty temu 3 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: nie nie miala paranoi ze ja namierza po butelece i ludzie z paranoja tam widzieli grube nogi czyli ty slepiec i moon na amfie. Panikowała strasznie, a że ma kolumny to była beka z urwy paryskiej. W ogóle co trzeba mieć we łbie żeby iść do sklepu i robić foto piw żeby zaimponować że się jest akusem czy o co chodzi , bo i ty dawałeś foto browarów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 54 minuty temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Uwierzył ale twierdził że ten mój sklep kupuje cole z biedrinki raczej z kauflandu albo aldi te z biedry zawsze mialy logo biedronki a tam nie bylo. w de chyba produkuja 1l moze mieli jakas umowe ze z pl etykieta moga na polski rynek do kauflandu wyslac. w pl tez sie produkuje cole z etyketami na inne rynki albo w czechach monsetera z polskimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 234 Napisano 53 minuty temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A ty widziałeś ją w butelce Potężne kolumny jakby gruba była 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 52 minuty temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: A ty widziałeś ją w butelce zapytaj czy on widzial butelka bo wcale ta butelka nie byla duza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 51 minut temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: robić foto piw żeby zaimponować że się jest akusem nieladnie tak w temacie giny piszesz o niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 234 Napisano 51 minut temu 4 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: no widac ze jestes naiwna jak dziecko skoro komus pokroju widmoka wyslalas swoje zdjecie i tak wlasnei mysle ze jakby ci napisac wstaw zdjecie samochodu to bys wstawila wraz z numerami rejestracyjnymi Niektórzy się wymieniają fotkami to normalne , bo dla ciebie to pewnie jakiś kosmos że ktoś komuś foty wysyła bo pewnie się wstydzisz swojego wizerunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 50 minut temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Potężne kolumny jakby gruba była widmok i tak wiemy ze przy tak duzym powiekszeniu jakbie bys musial zrobic zeby zobaczyc chociazby etykiete tej butelki to juz nic nie widac bo wszystko jest rozbyte jak sie powiekszy 50 razy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 234 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: nieladnie tak w temacie giny piszesz o niej Pisałem o tobie i o urwie paryskiej przecież wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Niektórzy się wymieniają fotkami to normalne , bo dla ciebie to pewnie jakiś kosmos że ktoś komuś foty wysyła bo pewnie się wstydzisz swojego wizerunku normalne jak sie z normalnymi wymienia jak ktos tobie wysla to jest mocno nienormalne bo jetses znany z czego jestes znany. gorzej upasc to by mozna tylko jakby ci ktos wyslal zdjecie dziecka znajac twoje fantazje chore. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 234 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: i tak wiemy ze Tak tak wiemy ty i twoje głosy w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 48 minut temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Pisałem o tobie a czy ja wkleilem zdjecie piwa czy gina ? ty wiesz w jakim temacie jestes ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2441 Napisano 48 minut temu 5 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: raczej z kauflandu albo aldi te z biedry zawsze mialy logo biedronki a tam nie bylo. w de chyba produkuja 1l moze mieli jakas umowe ze z pl etykieta moga na polski rynek do kauflandu wyslac. w pl tez sie produkuje cole z etyketami na inne rynki albo w czechach monsetera z polskimi Właśnie że juz nie pisze że dla biedronki i elka nawet pisała wtrdy że ma litrową i nie ma że wyprodukowano dla biedronki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 234 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: normalne jak sie z normalnymi wymienia jak Dla mnie jest normalna i nie widzę przeciwwskazań aby nie wymieniać się fotkami . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 234 Napisano 47 minut temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: a czy ja wkleilem zdjecie piwa czy gina ? ty wiesz w jakim temacie jestes ? Dawałeś i to podpisane z karteczkami chcesz skrina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach