Onaaaa 2442 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Dawałeś i to podpisane z karteczkami chcesz skrina Tak dał i nie mogłam zrozumieć po co te podpisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Właśnie że juz nie pisze że dla biedronki i elka nawet pisała wtrdy że ma litrową i nie ma że wyprodukowano dla biedronki. Dawno w biedrze nie był bo stara chyba wstydzi się bełkota brać na zakupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Dawałeś i to podpisane z karteczkami chcesz skrina daj zobacze jakiego zoomma dales zeby zobaczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak dał i nie mogłam zrozumieć po co te podpisy Też nie czaje jaki właściwie jest w tym cel i może chodzi o to że taki bogacz bo był w knajpie na piwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jak wiem kto jak wygląda to jakoś lepiej mi sie piszę. A i nie tylko swoje ale i domu i innych rzeczy sie wysyła i to normalne. w tym miejscu to nie jest normalne a tym bardziej widmokom 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Dawno w biedrze nie był bo stara chyba wstydzi się bełkota brać na zakupy. sparalizowalo mi tez rece wiec juz nie kulam na wozku temu nie mam sie jak dotoczyc do biedry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: masz racje juz nie ma loga biedry wiec pewnie mialas cole z biedry O to mi chodziło caly czas a ty po czasie dopiero teraz to zrozumiałeś ale elka wtedy już ci wtedy pisała że kupiła w biedrze i nie ma. Ale kupiłam w sklepie osiedlowym no o to chodziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: daj zobacze jakiego zoomma dales zeby zobaczyc Jak własną kupe zjesz przed kamerą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 887 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Dawałeś i to podpisane z karteczkami chcesz skrina Screenujesz jego podpisane karteczki i wklejasz je sobie później do różowego pamiętniczka? So cute Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, Onaaaa napisał: O to mi chodziło caly czas a ty po czasie dopiero teraz to zrozumiałeś ale elka wtedy już ci wtedy pisała że kupiła w biedrze i nie ma. Ale kupiłam w sklepie osiedlowym no o to chodziło bo wczesniej kupowalem taka 2l i miala logo biedry mozliwe ze jak pojemnosc ta sama co w normalnej sprzedazy to ma logo biedry a jak inan pojemnosc to nie ma bo wiadomo gdzie kupione i kto sprzedaje hurtowo mimo ze nie powinien po to sa te inne pojemnosci i loga zeby duze sieci ktore kupuja taniej nie robily konkurencji przedstawicielom wlasnej firmy Edytowano 3 godziny temu przez pełnokrwisty koń beskidzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: O to mi chodziło caly czas a ty po czasie dopiero teraz to zrozumiałeś ale elka wtedy już ci wtedy pisała że kupiła w biedrze i nie ma. Ale kupiłam w sklepie osiedlowym no o to chodziło Ale długo zajęło żeby ten ułom załapał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Koŕalgor napisał: Piękne paznokcie. Też mi sie podobają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jak własną kupe zjesz przed kamerą wjezdzaja kupy zaraz wjedzie ojciec w wannie wiec szykuj jezu zdjecie z dzieckiem dla widmoka znacie sie juz to moze mu wyslij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: bo wczesniej kupowalem taka 2l i miala logo biedry Miały wcześniej ale kiedy zlikwidowali ten napis to nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ale długo zajęło żeby ten ułom załapał Ja myślałam że już wtedy co elka pisała to myśmy wszyscy zrozumieli i sie dogadali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CrossRoad 0 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Koŕalgor napisał: Piękne paznokcie. Thx 🩶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: wjezdzaja kupy zaraz wjedzie ojciec w wannie wiec szykuj jezu zdjecie z dzieckiem dla widmoka znacie sie juz to moze mu wyslij Nie zdjęć dzieci sie nie wrzuca bo i po co. Moj syn jest mój i nikogo więcej nie będzie. Inne zdjęcie mu wyślę swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie zdjęć dzieci sie nie wrzuca bo i po co. Moj syn jest mój i nikogo więcej nie będzie. Inne zdjęcie mu wyślę swoje po jego obsesji to mi sie wydaje ze czeka na zdjecie dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, salix napisał: Screenujesz jego podpisane karteczki i wklejasz je sobie później do różowego pamiętniczka? So cute Żeby pamięć odświeżyć gdyby się wypierał własnych działań. Mam jeszcze jak się wygadał, że robi ludziom zdjęcia z ukrycia dasz wiarę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: po jego obsesji to mi sie wydaje ze czeka na zdjecie dziecka Ja to podejrzewam że ty te zdjęcia robisz z ukrycia raczej dzieciom zboku terenowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Ja myślałam że już wtedy co elka pisała to myśmy wszyscy zrozumieli i sie dogadali Ale to dziwne jak na takiego znawcę Coli i stałego klienta biedy. On chyba dopiero jak wygooglował, że jest taka cola to uwierzył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: wjezdzaja kupy zaraz wjedzie ojciec w wannie wiec szykuj jezu zdjecie z dzieckiem dla widmoka znacie sie juz to moze mu wyslij O dzieciach , wannie to akurat ty piszesz najwięcej i śliwkowy . Chcesz skriny bo tego dziesiątki jest jak nie setki zboku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 887 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: wjezdzaja kupy zaraz wjedzie ojciec w wannie wiec szykuj jezu zdjecie z dzieckiem dla widmoka znacie sie juz to moze mu wyslij Daj spokoj z tymi podpuchami, bo z jeża taka matka że ona się dziwi, że normalni rodzice dają prezenty dorosłym dzieciom a kiedyś sama pisała, że wstydzi się, że ma dziecko przed facetami których poznaje, więc kto wie co ona ma we łbie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: O dzieciach , wannie to akurat ty piszesz najwięcej i śliwkowy . Chcesz skriny bo tego dziesiątki jest jak nie setki zboku wklejaj milo wiedziec ze ktos zbiera moje cytaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Daj spokoj z tymi podpuchami, bo z jeża taka matka że ona się dziwi, że normalni rodzice dają prezenty dorosłym dzieciom a kiedyś sama pisała, że wstydzi się, że ma dziecko przed facetami których poznaje, więc kto wie co ona ma we łbie. a to tego nie czytalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Onaaaa napisał: Jak wiem kto jak wygląda to jakoś lepiej mi sie piszę. A i nie tylko swoje ale i domu i innych rzeczy sie wysyła i to normalne. Oczywiście że się lepiej pisze jak się wie jaki wizerunek drugiej strony i jak mieszka. Jesteś całkowicie bezpieczna , bo masz potężne haki na mnie i nawet wiesz gdzie pracuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ja to podejrzewam że ty te zdjęcia robisz z ukrycia raczej dzieciom zboku terenowy Dzieciom nie wolno bo jak jakiś ojciec zobaczy to może sie to źle skończyć dla tego co robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: wklejaj milo wiedziec ze ktos zbiera moje cytaty Wkei się w odpowiednim czasie bo świat jest mały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Oczywiście że się lepiej pisze jak się wie jaki wizerunek drugiej strony i jak mieszka. a jakie ma znaczennie jak ktos mieszka z forum ? masz myslenie zlodzieja katalizatorow i sprawdzasz co by mozna wyniesc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: a to tego nie czytalem Bo ona wymyśla i akurat tego nigdy nie pisałam co jest grubym drukiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Dzieciom nie wolno bo jak jakiś ojciec zobaczy to może sie to źle skończyć dla tego co robi Kiedyś się wygadał że w szpitalach leżał aż sterydy mu podawali żeby wzmocnić organizm i ja podejrzewam że go już nie raz przekopali jak robił te zdjęcia z ukrycia bo myśleli że jak się ukrywa to amator dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach