salix 888 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Lecz sie kobieto upadła bo co pisać można to można ale tak kłamać to chamstwo juz naprawdę. To nie pierwszy raz, kiedy w żywe oczy wypierasz się tego, co sama wcześniej pisałaś. Wstydziłaś się przed gachami, że masz dziecko, a teraz nie masz najmniejszych oporów, żeby twierdzić, że to ja sobie wymyśliłam. Więc kiedy znowu zaczniesz słodko pierdzieć z krecikiem albo z chwilunią, ja ci przypomnę, co wcześniej pisałaś. Za to jaka obrzydliwą mendą jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 29 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: To nie pierwszy raz, kiedy w żywe oczy wypierasz się tego, co sama wcześniej pisałaś. Wstydziłaś się przed gachami, że masz dziecko, a teraz nie masz najmniejszych oporów, żeby twierdzić, że to ja sobie wymyśliłam. Więc kiedy znowu zaczniesz słodko pierdzieć z krecikiem albo z chwilunią, ja ci przypomnę, co wcześniej pisałaś. Za to jaka obrzydliwą mendą jesteś. Ty nie jesteś ewa? Bo brzmcie podobnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 42 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: To nie pierwszy raz, kiedy w żywe oczy wypierasz się tego, co sama wcześniej pisałaś. Wstydziłaś się przed gachami, że masz dziecko, a teraz nie masz najmniejszych oporów, żeby twierdzić, że to ja sobie wymyśliłam. Więc kiedy znowu zaczniesz słodko pierdzieć z krecikiem albo z chwilunią, ja ci przypomnę, co wcześniej pisałaś. Za to jaka obrzydliwą mendą jesteś. Jrpd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loose 0 Napisano 7 godzin temu ...y nie mogę zablokować moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loose 0 Napisano 7 godzin temu Highway to hell Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Rób skrina na przyszłość bo lubisz przekłamywać fakty i już nie pierwszy raz cię przyłapuje na tanich manipulacjach. Nie rozumiem jak można tak kłamać i być taką kobietą no tragedia. Przecież gdyby nie mój syn już dawno by mnie nie było na świecie a ona gada że się wstydzę no masakra. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, salix napisał: To nie pierwszy raz, kiedy w żywe oczy wypierasz się tego, co sama wcześniej pisałaś. Wstydziłaś się przed gachami, że masz dziecko, a teraz nie masz najmniejszych oporów, żeby twierdzić, że to ja sobie wymyśliłam. Więc kiedy znowu zaczniesz słodko pierdzieć z krecikiem albo z chwilunią, ja ci przypomnę, co wcześniej pisałaś. Za to jaka obrzydliwą mendą jesteś. Kłamiesz szwabska świnio , bo nigdy się nie wstydziła tego że ma dzieciaka. A może chodzi o to że nie możesz mieć swojego i dlatego cię piecze 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie rozumiem jak można tak kłamać i być taką kobietą no tragedia. Przecież gdyby nie mój syn już dawno by mnie nie było na świecie a ona gada że się wstydzę no masakra. Już nie wie co wymyślać, bo Ty nikogo nie obrażasz i za bardzo nie wie jak Cię ugryźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 42 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie rozumiem jak można tak kłamać i być taką kobietą no tragedia. Przecież gdyby nie mój syn już dawno by mnie nie było na świecie a ona gada że się wstydzę no masakra. Wyparłaś się, że jesteś architektem i że podałaś numer telefonu Leżakowi, a wszystko tutaj pisałaś, że numer dałaś, jesteś architektem i nawet trawę w nocy kosisz. Jesteś projektem Krzysia Kreta Widmo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 66 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, salix napisał: To nie pierwszy raz, kiedy w żywe oczy wypierasz się tego, co sama wcześniej pisałaś. Wstydziłaś się przed gachami, że masz dziecko, a teraz nie masz najmniejszych oporów, żeby twierdzić, że to ja sobie wymyśliłam. Więc kiedy znowu zaczniesz słodko pierdzieć z krecikiem albo z chwilunią, ja ci przypomnę, co wcześniej pisałaś. Za to jaka obrzydliwą mendą jesteś. Jesteś obrzydliwa klamliwa hejterka, ktora wymysla notorycznie klamstwa. Juz cie na tym zlapalam nie raz. Teraz Jez sama widzi na swoim przykladzie jak ohydnie klamiesz. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 19 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Nie rozumiem jak można tak kłamać i być taką kobietą no tragedia. Przecież gdyby nie mój syn już dawno by mnie nie było na świecie a ona gada że się wstydzę no masakra. Ma takie doświadczenie skąd wynyślała? Nerwica odpowiednie forum dla większości. Edytowano 7 godzin temu przez Zzosia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 888 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Kłamiesz szwabska świnio , bo nigdy się nie wstydziła tego że ma dzieciaka. A może chodzi o to że nie możesz mieć swojego i dlatego cię piecze Może ciebie krecie, nie traktowała jako kandydata na kolejnego popychacza, więc akurat przy tobie się nie krępowala. Pisała przecież publicznie na forum, że wstydziła się przed gachami tego, że ma dziecko, więc to żadna tajemnica ani tym bardziej mój wymysł sama to napisała. Teraz po prostu wypiera się własnych słów. Edytowano 7 godzin temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Koŕalgor napisał: Jesteś obrzydliwa klamliwa hejterka, ktora wymysla notorycznie klamstwa. Juz cie na tym zlapalam nie raz. Teraz Jez sama widzi na swoim przykladzie jak ohydnie klamiesz. Śliwkowy albo płaska decha jeżeli porównać styl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Może ciebie krecie, nie traktowała jako kandydata na kolejnego popychacza, więc akurat przy tobie się mie krępowala. Pisała przecież publicznie na forum, że wstydziła się przed gachami tego, że ma dziecko, więc to żadna tajemnica ani tym bardziej mój wymysł sama to napisała. Teraz po prostu wypiera się własnych słów. A ty z ojcem po forum chodzisz płaska i spodziewacie się bejbika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 888 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Jeż poczuł poparcie dwóch kłamczuch, więc od razu wypełzł z nory. Widać, że przy takich sojusznikach nagle odwagi przybywa. Edytowano 7 godzin temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 19 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Może ciebie krecie, nie traktowała jako kandydata na kolejnego popychacza, więc akurat przy tobie się mie krępowala. Pisała przecież publicznie na forum, że wstydziła się przed gachami tego, że ma dziecko, więc to żadna tajemnica ani tym bardziej mój wymysł sama to napisała. Teraz po prostu wypiera się własnych słów. Masz urojenia Ja pierwszy z nią pisałem zanim wogule z nią poznaliście. I zmyslasz. Powinnaś nad tym zapanować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 42 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: A ty z ojcem po forum chodzisz płaska i spodziewacie się bejbika Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Koŕalgor napisał: Jesteś obrzydliwa klamliwa hejterka, ktora wymysla notorycznie klamstwa. Juz cie na tym zlapalam nie raz. Teraz Jez sama widzi na swoim przykladzie jak ohydnie klamiesz. Już siły nie mam na nią i akurat to co napisała mnie dotknęło i nie mogę przestać o tym myśleć jak można tak kłamać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Zgłoszone. Na policję kobyło beskidzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 19 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Już siły nie mam na nią i akurat to co napisała mnie dotknęło i nie mogę przestać o tym myśleć jak można tak kłamać. Nie napisze co wiem Nie życze tego Nikomu, to się odwróciło do niej karma jak będzie taka sama? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 42 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Już siły nie mam na nią i akurat to co napisała mnie dotknęło i nie mogę przestać o tym myśleć jak można tak kłamać. Pomyśl co czują i czuli ludzie, którym karetkowy kret wmawiał sypianie z rodzicami. Nie jesteś tutaj pod specjalnym nadzorem amebo, która pisała, że o północy robi kolację synowi, bo dwie koleżanki śpią z nim w pokoju. Pamiętasz o co Doktor ci się zapytał? "Czy nie za wcześnie". A Krejzi ci cisnęła, że o północy się nie jada, bo rośnie pokolenie grubych dzieci. Kłamczucho z karetki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Już nie wie co wymyślać, bo Ty nikogo nie obrażasz i za bardzo nie wie jak Cię ugryźć. Ale żeby aż tak wymyślać? Za grosz empatii to nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 42 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Na policję kobyło beskidzka Napisał ślepy ogier. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 888 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: A ty z ojcem po forum chodzisz płaska i spodziewacie się bejbika A ty masz kuku na muniu wróć lepiej do rozmów o frytkach i makaronie z twarogiem bo do innych się nie nadajesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Pomyśl co czują i czuli ludzie, którym karetkowy kret wmawiał sypianie z rodzicami. Nie jesteś tutaj pod specjalnym nadzorem amebo, która pisała, że o północy robi kolację synowi, bo dwie koleżanki śpią z nim w pokoju. Pamiętasz o co Doktor ci się zapytał? "Czy nie za wcześnie". A Krejzi ci cisnęła, że o północy się nie jada, bo rośnie pokolenie grubych dzieci. Kłamczucho z karetki. Obrywasz za hejty tępa urwo i to się nie zmieni aż zejdziesz jak twój stary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Napisał ślepy ogier. Napisała upośledzona urwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: A ty masz kuku na muniu wróć lepiej do rozmów o frytkach i makaronie z twarogiem bo do innych się nie nadajesz. A ty z ojcem spacery po forum płaska decho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Zzosia napisał: Nie napisze co wiem Nie życze tego Nikomu, to się odwróciło do niej karma jak będzie taka sama? Ale po co tak kłamać? Nie lubie kogoś to ok nie zadaje sie z nim ale nie pisze takich rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontozajete 16 Napisano 7 godzin temu Mnóstwo matek odczuwa lęk przed powiedzeniem nowopoznanemu facetowi o dziecku, z oczywistej obawy przed natychmiastowym skreśleniem. Zwłaszcza po wielokrotnym odrzuceniu. Zupełnie powszechna i naturalna obawa. Nie rozumiem co to z kolei ma mieć do "wstydzenia się dziecka". Kłamliwe i mocno histeryczne to jest narzucanie takiej narracji głęboko z 4 liter. Wniosek zrodzony z własnej wyobraźni chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 19 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale po co tak kłamać? Nie lubie kogoś to ok nie zadaje sie z nim ale nie pisze takich rzeczy. Nie kłamała pisała prawdę tylko wy jak zawsze dopisujecie czego nie ma. Po drugie każdy może przypodobać kogo chce ale to był powód oszczerstw. Nawet lezak czy Daria. Edytowano 7 godzin temu przez Zzosia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach