Zаwsze przychodzi noc 234 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka is Back napisał: Wysyłanie fot siebie i domu Spokojnie Ona więcej wie o mnie niż ja o niej i nie czaje waszego wzburzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 11 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: czyli to ty Babcia krejzi blokuje imo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 234 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: czyli to ty Też nie i nie powiem ci kto ,bo śmieszne jest jak oczerniasz niewinnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 886 Napisano 59 minut temu (edytowany) 5 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jak zwykle kulą w płot i zaraz będziesz wróbelki widział ułomny uju To ty rycerzyku jukońskiego stołka, blokujesz żeby bronić honoru kłamliwgo jeża? Co za żałosny duet. Edytowano 59 minut temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 234 Napisano 59 minut temu Przed chwilą, koto napisał: Babcia krejzi blokuje imo Żeby go zniechęcić do nawalania tutaj jak mawia tuta paryska, to w końcu przekupa wiejska weźmie się za robotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 35 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Też nie i nie powiem ci kto ,bo śmieszne jest jak oczerniasz niewinnych Niewinny złodziej siedzący w pierdlu. Hahha. Śmieszny jesteś kreciku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 234 Napisano 57 minut temu Przed chwilą, salix napisał: To ty rycerzyku jukońskiego stołka, blokujesz żeby bronić honoru kłamliwgo jeża? Co za żałosny duet. Jeżyk nie jest kłamliwa bo widziałem jak żyje. Za to ty kłamiesz jak ten co robi ludziom zdjęcia z ukrycia, bo oboje bazujecie na przekłamywaniu faktów na potrzeby pisania hejtów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 886 Napisano 57 minut temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Niewinny złodziej siedzący w pierdlu. Hahha. Śmieszny jesteś kreciku Krecik hubcio bubcio kreciku taś taś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 234 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Niewinny złodziej siedzący w pierdlu. Hahha. Śmieszny jesteś kreciku Do czego ten komentarz jest i co to ma wspólnego z tym że ktoś blokuje aby lipedo wziął się za robotę zamiast wykłócać się na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 886 Napisano 54 minuty temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jeżyk nie jest kłamliwa bo widziałem jak żyje. Za to ty kłamiesz jak ten co robi ludziom zdjęcia z ukrycia, bo oboje bazujecie na przekłamywaniu faktów na potrzeby pisania hejtów Mnie ... obchodzi, jak ona żyje, nikogo to nie interesuje i nie o jej styl życia tu chodzi. Klamczucha wypiera się tego, co sama pisała, a potem ma czelność oskarżać innych o kłamstwa. Ale ty robisz dokładnie to samo więc dobrana z was parka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 94 Napisano 53 minuty temu 5 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Spokojnie Ona więcej wie o mnie niż ja o niej i nie czaje waszego wzburzenia. Spoko. Jukon też był do czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 35 Napisano 52 minuty temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Do czego ten komentarz jest i co to ma wspólnego z tym że ktoś blokuje aby lipedo wziął się za robotę zamiast wykłócać się na forum Blokujesz forum ty i wiem, że wtedy temat Malowanego o sumie, zablokowałeś ty krecie.. Śmieszne, że bezrobotny, ślepy złodziej umoralnia ludzi, kiedy odgrażał się, że idzie sobie coś zrobić, bo go hejtują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 234 Napisano 51 minut temu 4 minuty temu, salix napisał: Krecik hubcio bubcio kreciku taś taś. Niemiecka świnka chrum chrum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 51 minut temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Blokujesz forum ty i wiem, że wtedy temat Malowanego o sumie, zablokowałeś ty krecie.. Śmieszne, że bezrobotny, ślepy złodziej umoralnia ludzi, kiedy odgrażał się, że idzie sobie coś zrobić, bo go hejtują oczywisccie ze on tez blokuje i pisze wyzwiska na skrzynki ale gruby ostatnio go przebija co zaprezentowal w nocy wpadajac tu po pijaku o 3 i blokujac wszystko piszac przy tym o babciach krejze i dumbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 234 Napisano 50 minut temu 2 minuty temu, salix napisał: Mnie ... obchodzi, jak ona żyje, nikogo to nie interesuje i nie o jej styl życia tu chodzi. Klamczucha wypiera się tego, co sama pisała, a potem ma czelność oskarżać innych o kłamstwa. Ale ty robisz dokładnie to samo więc dobrana z was parka. Rób skrina na przyszłość bo lubisz przekłamywać fakty i już nie pierwszy raz cię przyłapuje na tanich manipulacjach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 35 Napisano 50 minut temu Gdzie jest moderator i dlaczego Widmo nie jest banowany po IP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 50 minut temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Niemiecka świnka chrum chrum wreszcie ktos wiedzial jak dostosowac jezyk do twojego poziomu i mozesz se pogadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 94 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: oczywisccie ze on tez blokuje i pisze wyzwiska na skrzynki ale gruby ostatnio go przebija co zaprezentowal w nocy wpadajac tu po pijaku o 3 i blokujac wszystko piszac przy tym o babciach krejze i dumbo Kfa, co za ułomy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 234 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: oczywisccie ze on tez blokuje i pisze wyzwiska na skrzynki ale gruby ostatnio go przebija co zaprezentowal w nocy wpadajac tu po pijaku o 3 i blokujac wszystko piszac przy tym o babciach krejze i dumbo I wróbelki jeszcze latały jak wypiłeś dwa czteropaki browarów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 35 Napisano 48 minut temu (edytowany) 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: oczywisccie ze on tez blokuje i pisze wyzwiska na skrzynki ale gruby ostatnio go przebija co zaprezentowal w nocy wpadajac tu po pijaku o 3 i blokujac wszystko piszac przy tym o babciach krejze i dumbo Ja mam dwie groźby i wyzwiska na skrzynce, bo odblokowałam i to jest z nicków, które zostały na chwilę zrobione do wyzwisk i blokowania tematów. Edytowano 48 minut temu przez ZbanowanaKawa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, Śliwka is Back napisał: Kfa, co za ułomy no jeszcze sie wypiera a zawsze jak tu wejdzie czy blokuje czy pod swoim nickiem to pisze dokladnie to samo widzie babcie krejze i nieudolnie podrywa dumbo albo pisze cos o klaudii a pozniej sie dziwi ze kazdy ma beke i widzi ktory nick jego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 234 Napisano 48 minut temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Gdzie jest moderator i dlaczego Widmo nie jest banowany po IP? Zapytaj starego 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: wreszcie ktos wiedzial jak dostosowac jezyk do twojego poziomu i mozesz se pogadac No na pewno będę prowadził rozmowy z niemiecką świnią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 45 minut temu taś taś kreciku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 42 minuty temu a jeszcze dwa posty na pohybel widmokowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 22 minuty temu up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 35 Napisano 19 minut temu Giną tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 15 minut temu 2 minuty temu, yoyin napisał: łysa ...o a kcesz bloka? XD kolejne konto spamera moze dostal moderacje na to poprzednie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach