Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MaveriQ

Ipa Ipa Ipa

Polecane posty

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Pisałam o prezentach to prawda że dziwne że dają dorosłym na dzień dziecka ale o tym że wstydzę sie swojego nigdy i to nie jest przekręcanie to kłamstwo celowe.

Jasne, wiem, że tu większość ma pamięć złotej rybki i zapomina własne teksty po pięciu minutach, ale ja na takie akcje zwracam uwagę więc nie oskarżaj mnie tu  kłamstwo, kłamliwa amebo widmokowa i nie zgrywaj poszkodowanej.

• Like 1
  • Thanks 1

5 minut temu, salix napisał:

Pisała, że ciężko jej się przyznać facetowi, że ma syna. Użyła wyrażenia "przyznać się"  kiedy mówiła o swoim dziecku. Jakby posiadanie syna było jakimś felerem albo grzechem, do którego trzeba się przed gachami "przyznawać". 

bo w pewnych kregach jest grzechem 😄

3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał:

Przekręca każde słowo jak lipedo i chyba celowa manipulacja albo tępa i nie potrafi czytać ze zrozumieniem 😁 

Ona akurat potrafi, ale robi to specjalnie. Wiem to bo najpierw wypisywała do chlapciowej, że mam birkiny, mimo że to w dyskusji z nią pisałam, że chodzi o moją koleżankę, a potem jak juz chlapciowie powtarzali jak katarynka o moich birkinach, przy jakiejś dyskusji weszłam tu i czytam jak komuś pisze "przecież ona twierdziła, że birkin był jej koleżanki". Czyli przyznala sie, ze od poczatku zakodowala, ze birkiny nie są moje, ale atrakcji dostarczalo pisanie, że ja mam kolekcje birkinów.

Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał:

to byl dexaven i nie jest na wzmocnienie tylko oslabienie reakcji organizmu jak zreszta kazdy steryd. ty jako kryminalista znasz sterydy z opowiesci ze ktos bral i mu miesnie urosly dlatego nie rozumiesz czym sa sterydy

Jasne a jaki był powód że kładli cię na szpital , bo przekopany zostałeś po tym jak robiłeś z ukrycia zdjęcia nieletnim zwyrolu 🤔😆

Napisano (edytowany)
7 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał:

Dla ciebie wszystko jest dziwne co nie mieści się w twoich przekonaniach. 😁 

juz napisalem ze zlodziej jak wchodzi to zwykel wlasnie oglada glownie co tam jest 😄 albo chytra baba z tindera niektore nawet potrafia bezblednie metraz ocenić 😄

Edytowano przez pełnokrwisty koń beskidzki

1 minutę temu, Koŕalgor napisał:

Ona akurat potrafi, ale robi to specjalnie. Wiem to bo najpierw wypisywała do chlapciowej, że mam birkiny, mimo że to w dyskusji z nią pisałam, że chodzi o moją koleżankę, a potem jak juz chlapciowie powtarzali jak katarynka o moich birkinach, przy jakiejś dyskusji weszłam tu i czytam jak komuś pisze "przecież ona twierdziła, że birkin był jej koleżanki". Czyli przyznala sie, ze od poczatku zakodowala, ze birkiny nie są moje, ale atrakcji dostarczalo pisanie, że ja mam kolekcje birkinów.

Czyli manipulantka ale niezbyt lotna 😁

• Like 1

5 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał:

Pewnie coś przekręciłaś, bo jej nienawidzisz to będziesz wylewać na nią najgorsze pomyje niemiecka świnio 😁 

o niemieckie swinie sa juz tylko wanna zostala i ojciec

1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał:

juz napisalem ze zlodziej jak wchodzi to zwykel wlasnie oglada glownie co tam jest 😄 albo chytra baba z tindera niektore nawet potrafia bezblednie metraz ocenić 😄

Mnie interesuje jak żyje ktoś kogo lubię i nie widzę w tym nic dziwnego ani żadnego związku ze złodziejstwem. 😁

Napisano (edytowany)
4 minuty temu, CrossRoad napisał:

Woopsie woopsie 

Właśnie przez takie wpisy, Ewka dziś o 7 rano pisała, że codziennie tutaj jesteś pijana, ale ty jeszcze spałaś. 

Edytowano przez ZbanowanaKawa

Napisano (edytowany)
7 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał:

Pewnie coś przekręciłaś, bo jej nienawidzisz to będziesz wylewać na nią najgorsze pomyje niemiecka świnio 😁 

Nic nie przekręciłam kanadyjski cymbale. Może kup sobie w końcu okulary albo zacznij czytać ze zrozumieniem tę swoją amebkę, to chociaż lepiej ją poznasz, zamiast marnować czas na prowadzenie durnych dyskusji o twarogu z makaronem.

Edytowano przez salix
  • Haha 1

5 minut temu, Dziwolong napisał:

To naprawde jesteś ciężkim przypadkiem bo zazwyczaj interesuje nas rzeczywistośc ludzi których lubimy

moze jestem ale nie zwracam uwagi i tyle. ty mi wygladasz na wlasnie taka ktora by chciala zostac podreczna wiec nic dziwnego ze jak widmok oceniasz tylko nie co by mozna wyniesc a czy stac go na przygarniecie nieroba 😄

1 minutę temu, salix napisał:

Nic nie przekręciłam kanadyjski cymbale. Może kup sobie w końcu okulary albo zacznij czytać ze zrozumieniem tę swoją amebkę, to chociaż lepiej ją poznasz, zamiast marnować czas na prowadzenie durnych dyskusji o twarogu z makaronem.

Nie zazdrość tylko znajdź se chłopa. 

2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał:

moze jestem ale nie zwracam uwagi i tyle. ty mi wygladasz na wlasnie taka ktora by chciala zostac podreczna wiec nic dziwnego ze jak widmok oceniasz tylko nie co by mozna wyniesc a czy stac go na przygarniecie nieroba 😄

Nie wiem znowu o czym bredzisz. Odnoszę się tylko do ostatniej strony dyskusji bo nie czytam od początku. Dobra serio nie wiem po co komentuje ciebie 😆 

4 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał:

Właśnie przez takie wpisy, Ewka dziś o 7 rano pisała, że codziennie tutaj jesteś pijana, ale ty jeszcze spałaś. 

Zamknij o!zde łysa bo stracę cierpliwość 

Przed chwilą, CrossRoad napisał:

Zamknij o!zde łysa bo stracę cierpliwość 

Czyli jednak jesteś pijana. Tylko żebyś znowu nie miała wybitnych zębów i złamanej ręki, bo nic dobrego z tego nie będzie. I nie obrażaj ludzi, którzy chcieli Ci pomóc 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się