ẂywaloneJaja 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Pewnie, spoko gość, bo potafi się przyznać do błędu. O course, bo chyba nadal o niej myśli To nie mój problem. Wole być sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2455 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: przysłać ci paczkę? 3 pary majtek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 3 godziny temu Dekle się przyebaly łysej że woli wysokich Haha. Już widze jak gustujecie w karlach bo to przecież bez znaczenia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Wiemy że lubisz ale za niski jesteś dla niej 🫣 Nie mam pretensji o to, ja też mam swój typ kobiety chociaż wzrost jest dla mnie mniej istotny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 70 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: 3 pary majtek może nawet 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: To nie mój problem. Wole być sama Normalka spoko Pati. Wiem, ale samotność jest nudna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Normalka spoko Pati. Wiem, ale samotność jest nudna Jak dla kogo. Bajojajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2455 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, ẂywaloneJaja napisał: Dekle się przyebaly łysej że woli wysokich Haha. Już widze jak gustujecie w karlach bo to przecież bez znaczenia xD Ja gustuje od niskich do wysokich ale nigdy bym nie powiedziała że facet niski to nie jest prawdziwy facet i to było bezczelne i słabe dla mężczyzn nie wysokich. Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 21 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: 3 pary majtek Z majtkomatu. Kiedyś na Ero ktoś reklamował. Czyli używane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2455 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: może nawet 5 Oj tam kilka razy może iść bez majtek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja gustuje od niskich do wysokich ale nigdy bym nie powiedziała że facet niski to nie jest prawdziwy facet i to było bezczelne i słabe dla mężczyzn nie wysokich. Ty gustujesz w troglodycie z wyrokiem więc wybacz ale nikt tu normalny nie bierze twojego oburzenia pod uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2455 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zzosia napisał: Z majtkomatu. Kiedyś na Ero ktoś reklamował. Czyli używane Fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: Jak dla kogo. Bajojajo U Ciebie widać. Yołłłłł Policjantko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2455 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: Ty gustujesz w troglodycie z wyrokiem więc wybacz ale nikt tu normalny nie bierze twojego oburzenia pod uwagę. Ktoś może bierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ktoś może bierze Ktoś na pewno. Kwestia normalności. Wyraźnie zaznaczyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 21 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Fuj Wtedy ktoś zbierał wypierdziane gacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2455 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Makaron ...... napisał: Nie mam pretensji o to, ja też mam swój typ kobiety chociaż wzrost jest dla mnie mniej istotny Nie chodziło mi o pretensję tylko o to że jak o kogoś zabiegasz a ten ktoś mówi że ty mu nie pasujesz boś za niski czy za gruby itp to nie jest fajnie i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2455 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Zzosia napisał: Wtedy ktoś zbierał wypierdziane gacie Ale pralki były chyba i prał mam nadzieję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 3 godziny temu Haha ma udawac ze cos pasuje jak nie pasuje? Lepiej od razu powiedzieć sorry jestes za niski za gruby za poyebany czy whateva niż udawac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 3 godziny temu Po co marnować czasu dorosłym ludziom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Nie chodziło mi o pretensję tylko o to że jak o kogoś zabiegasz a ten ktoś mówi że ty mu nie pasujesz boś za niski czy za gruby itp to nie jest fajnie i tyle. Nie zabiegam o Magdę lubię ją i flirtujemy też, ale to jest forum wirtual nie real, a to że lubi wysokich facetów to mi nie przeszkadza, bo jest dla mnie spoko i rozmawiamy na luzie Ja też lubię wiesz jakie kobiety Magi czy nie ? Edytowano 3 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 21 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale pralki były chyba i prał mam nadzieję Majtki nie muszą zmieniać i prac tylko spodnie niefajnie raczej wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 6 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie chodziło mi o pretensję tylko o to że jak o kogoś zabiegasz a ten ktoś mówi że ty mu nie pasujesz boś za niski czy za gruby itp to nie jest fajnie i tyle. Przepraszam bardzo. Ty masz swój gust i wolisz ślepego recydywiste po wyrokach z nożem, ja wolę tych bez wyroku o wzroście 190 cm. Mój gust, moja sprawa i wara od tego Bo jako jedyna caly czas to komentujesz, jakby od tego twoje życie zależało. Żałosna jesteś w tej zawiści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 21 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Przepraszam bardzo. Ty masz swój gust i wolisz ślepego recydywiste po wyrokach z nożem, ja wolę tych bez wyroku o wzroście 190 cm. Mój gust, moja sprawa i wara od tego Bo jako jedyna caly czas to komentujesz, jakby od tego twoje życie zależało. Żałosna jesteś w tej zawiści Tyle lat jesteście na forum byście sobie dawno znalazły. Razem z ta co doi alkohol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 3 godziny temu 39 minut temu, ẂywaloneJaja napisał: Może jak rzuci palenie to się umówimy. No i musi zapomnieć o szczerbatej najpierw babo on tu pozniej wywali wszystkie rozmowy z toba. pisze bo widze ze ci rozum odebralo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: babo on tu pozniej wywali wszystkie rozmowy z toba. pisze bo widze ze ci rozum odebralo. Albo zrobi zdjęcie jak grubej babie i będziecie się smiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 3 godziny temu Nie martw się ją tylko głupio wygladam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: Albo zrobi zdjęcie jak grubej babie i będziecie się smiac no tylko ze on powie ze to ty jakby wrzucal te rozmowy na jakies inne forum gdzie nikt nie zna iskier elek i lezakow to by bylo znacznie lepiej malowany lubi byc gwiazda i wiele zrobi zeby sie wokol niego krecilo wszystko. lubie go bo ma dystans do siebie i nie obraza sie ciagle ale widze ze ci rozum odebralo Edytowano 3 godziny temu przez pełnokrwisty koń beskidzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: no tylko ze on powie ze to ty jakby wrzucal te rozmowy na jakies inne forum gdzie nikt nie zna iskier elek i lezakow to by bylo znacznie lepiej A ty mnie masz chyba za glupia iskrę dramatyzujaca xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 914 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Nie chodziło mi o pretensję tylko o to że jak o kogoś zabiegasz a ten ktoś mówi że ty mu nie pasujesz boś za niski czy za gruby itp to nie jest fajnie i tyle. A co ma mówić ? Ty możesz uważać, że ktoś jest fajny, a druga osoba może po prostu uznać, że jej nie pasujesz. Skąd się urwałaś z tym przekonaniem, że jeśli ktoś ci się podoba, to ma kłamać, żeby było ci miło? W jakim właściwie celu? A później miliony wątków w internecie z cyklu on się nie odzywa co robić? dlaczego milczy juz drugi tydzień? czy jeszcze napisze? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach