manekin 8 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: Chyba z dùpy xD Jesteś słodka 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 20 godzin temu Kolega kieruje, przymykam oko, jolo pysie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 12 Napisano 20 godzin temu 🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: 🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 12 Napisano 20 godzin temu 🦦🦦🦦 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 19 godzin temu 34 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: 🦦🦦🦦 Mały 🦫 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 9 Napisano 7 godzin temu 13 godzin temu, ẂywaloneJaja napisał: Mode na sukces idz pooglądać tam na pewno coś mądrego znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 12 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Tylko sali i szila nikt inny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 9 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, ẂywaloneJaja napisał: Tylko sali i szila nikt inny Oglądałam to kiedyś 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juno 2 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Labubu mamy ostrzeżenia za wyzywanie predatorek 190 z big pochwom Edytowano 5 godzin temu przez juno 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 9 Napisano 5 godzin temu 15 godzin temu, ẂywaloneJaja napisał: I kto tu ściemę wali weź ogarnij się kudlaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 12 Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, juno napisał: Labubu mamy ostrzeżenia za wyzywanie predatorek 190 z big pochwom Bardzo dobrze jeszcze makaron powinien dostać bana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juno 2 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: Bardzo dobrze jeszcze makaron powinien dostać bana rzucala sie z ryjem ja jom ignoruje bo jest ritarded babofonem zaplutym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 12 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, juno napisał: rzucala sie z ryjem ja jom ignoruje bo jest ritarded babofonem zaplutym Ty se możesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juno 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: Ty se możesz zaczela sie pluc to dostala w pysk niecenzuralnym slowem i nic dziwnego, poza tym nie odzywam sie do cvela bo mi cvelenie takich tutek nie sprawia radosci huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, juno napisał: zaczela sie pluc to dostala w pysk niecenzuralnym slowem i nic dziwnego, poza tym nie odzywam sie do cvela bo mi cvelenie takich tutek nie sprawia radosci huh Kto się zaczął pluć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 80 Napisano 2 godziny temu Dnia 17.08.2026 o 22:06, Makaron ...... napisał: Is my destiny Siema Maki, music music Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juno 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Unhallowed napisał: Kto się zaczął pluć? Zaczęła swoje slogany bocie nagrane to dostała kopa w doope i plask w paszczę i jeszcze poprawić kopem na ryj a truchło skacze mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juno 2 Napisano 2 godziny temu To akurat fantazja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, juno napisał: Zaczęła swoje slogany bocie nagrane to dostała kopa w doope i plask w paszczę i jeszcze poprawić kopem na ryj a truchło skacze mniam W sensie Magda? A co ona innego robi oprócz plucia się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juno 2 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Unhallowed napisał: W sensie Magda? A co ona innego robi oprócz plucia się. Ona nie zna granicy ze ty mnie nie wkû.rzwiaj bo mnie zaczynasz już wkurzwiac i może dojść do przemoc domowa. Ja granicę znam i nie gadam do babofona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 5 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, juno napisał: Ona nie zna granicy ze ty mnie nie wkû.rzwiaj bo mnie zaczynasz już wkurzwiac i może dojść do przemoc domowa. Ja granicę znam i nie gadam do babofona. Te przepychanki męczą psychicznie. Tym bardziej, jak ktoś jest zakuty i zacietrzewiony, ja tam dałam sobie z nią spokój. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juno 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Unhallowed napisał: Te przepychanki męczą psychicznie. Tym bardziej, jak ktoś jest zakuty i zacietrzewiony, ja tam dałam sobie z nią spokój. To jest zaawansowany bot niereagujacy na rzeczywistość żyjący kafeteria i biorący wszystko śmiertelnie poważnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, juno napisał: To jest zaawansowany bot niereagujacy na rzeczywistość żyjący kafeteria i biorący wszystko śmiertelnie poważnie Och kocham takie zakończenia wielkich uczuć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 123 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Unhallowed napisał: Te przepychanki męczą psychicznie. Tym bardziej, jak ktoś jest zakuty i zacietrzewiony, ja tam dałam sobie z nią spokój. A rano wejdziesz i zaczniesz pluć jak jeszcze nikogo nie będzie. Widac od razu jak ciebie to męczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 5 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Śliwka is Back napisał: A rano wejdziesz i zaczniesz pluć jak jeszcze nikogo nie będzie. Widac od razu jak ciebie to męczy Daj mi spokój wiesniaro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 123 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Unhallowed napisał: Daj mi spokój wiesniaro. Niby czemu? Jutro z Bambusią oplujesz tu 80 procent forum. Jesteś taka ofensywna to nie zamykaj się w sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenobi 1 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Niby czemu? Jutro z Bambusią oplujesz tu 80 procent forum. Jesteś taka ofensywna to nie zamykaj się w sobie akurat co do salowej mają 100 pro racji to, ze z kilkoma osobami zawarła pakt nie zmieniło tego że do reszty nadal pluje się jak srogo yebnięta, wyjątkowo męczący i uparty bot mitomański Edytowano 1 godzinę temu przez xenobi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 12 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Unhallowed napisał: Daj mi spokój wiesniaro. Osraj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 9 Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, juno napisał: Ona nie zna granicy ze ty mnie nie wkû.rzwiaj bo mnie zaczynasz już wkurzwiac i może dojść do przemoc domowa. Ja granicę znam i nie gadam do babofona. Gdzie jest granica w wyzywaniu kogoś starą kurffą? W domu cię tak nazywają mały świrze? Mało ci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach