Unhallowed 5 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Niby czemu? Jutro z Bambusią oplujesz tu 80 procent forum. Jesteś taka ofensywna to nie zamykaj się w sobie You Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 10 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Unhallowed napisał: Te przepychanki męczą psychicznie. Tym bardziej, jak ktoś jest zakuty i zacietrzewiony, ja tam dałam sobie z nią spokój. Carbonara. Tany tany z dziadkami 🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 10 Napisano 1 godzinę temu 32 minuty temu, juno napisał: Zaczęła swoje slogany bocie nagrane to dostała kopa w doope i plask w paszczę i jeszcze poprawić kopem na ryj a truchło skacze mniam Piękne słownictwo patusko. Będziesz mnie przywoływać mały świrze, to będziesz czuć mój oddech na swoim karku Wiesz co masz zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenobi 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: Gdzie jest granica w wyzywaniu kogoś starą kurffą? W domu cię tak nazywają mały świrze? Mało ci? sama tu za prawie każdym łazisz i nawalasz często kilka postów pod rząd o kimś, ciągle wypominając codziennie to samo, ty tępy bocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 123 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Unhallowed napisał: You Już się skuliła i poszła w obrazki. Zabrakło wsparcia Bica i drugiego brzydko pachnącego pieska. Jutro w towarzystwie odzyska agresję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 10 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, xenobi napisał: sama tu za prawie każdym łazisz i nawalasz często kilka postów pod rząd o kimś, ciągle wypominając codziennie to samo, ty tępy bocie Za kim niby chodzę? Gdziekolwiek jestem zawsze są tematy i dyskusje. Może jestem wyjątkowa trollico? Ale musisz non stop czytać i notować co pisze.. Waruj choroszcz i samochodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 12 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Już się skuliła i poszła w obrazki. Zabrakło wsparcia Bica i drugiego brzydko pachnącego pieska. Jutro w towarzystwie odzyska agresję. Ketrel wziela i przymula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 10 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Unhallowed napisał: You Co tutaj robisz na tym temacie? Znowu wleciał banik i czekałaś aż ktoś zrobi ci konto? Bo dziś jesteś spokojna tutko od blika 🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenobi 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: Za kim niby chodzę? Gdziekolwiek jestem zawsze są tematy i dyskusje. Może jestem wyjątkowa trollico? Ale musisz non stop czytać i notować co pisze.. Waruj choroszcz i samochodzie wyjątkowa jak zjeżdżanie na nartach w egipcie taaa w swoim s...ieniu i bot-osobowości na pewno jesteś "wyjątkowa" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 123 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: Ketrel wziela i przymula Szkoda że rano i w południe lekarz nie zalecił Edytowano 1 godzinę temu przez Śliwka is Back Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 5 Napisano 1 godzinę temu Fajnie sobie rajd urządzacie. Powodzenia w życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 10 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, xenobi napisał: wyjątkowa jak zjeżdżanie na nartach w egipcie taaa w swoim s...ieniu i bot-osobowości na pewno jesteś "wyjątkowa" Wyjątkowi ludzie zawsze mają dużo hejtu. Zdrowia psychicznego życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 10 Napisano 1 godzinę temu Makaron przepraszam Cię za zamieszanie. To się już nie powtórzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 123 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Unhallowed napisał: Fajnie sobie rajd urządzacie. Powodzenia w życiu. Rano sobie odbijesz z bambo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenobi 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Makaron przepraszam Cię za zamieszanie. To się już nie powtórzy na pewno twoje słowa są wiarygodne jak te twoje narty w egipcie i zobaczcie jaki to jest żałosny bot, gina odpuszcza to zaraz ta papuguje i udaje skruche żenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach