obwoźny sprzedawca klapków 17 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Dziwolong napisał: Może ona już dawno w worze a wor w jeziorze. Trójmiasto pełne świrów. zyje, zareczyla sie z kolejnym jeleniem ale nie mow tym dwóm bo jeszcze skocza w morskie fale z rozpaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 59 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, obwoźny sprzedawca klapków napisał: z braku laku dobry i slon albo wspoludzial w czesci wspolnej baby widzisz kogo teraz chwilunia wyrywa wiec nie wiem co cie dziwi ciebie przystojniaczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, obwoźny sprzedawca klapków napisał: z braku laku dobry i slon albo wspoludzial w czesci wspolnej baby widzisz kogo teraz chwilunia wyrywa wiec nie wiem co cie dziwi A niech se tam rwom łącznie z włosami łysej ważne że ja mam chwile rozrywki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 61 Napisano 3 godziny temu Co jeden amant to lepszy. Kontynuujcie panowie. Z/W Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, obwoźny sprzedawca klapków napisał: zyje, zareczyla sie z kolejnym jeleniem ale nie mow tym dwóm bo jeszcze skocza w morskie fale z rozpaczy Ileż to można się zaręczać. Albo ślubów brać. Niektórzy są dziwni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ciebie przystojniaczku mnie tylko po tym jak sobie chlapniesz cos mocniejszego na dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
say my name say my name 49 Napisano 3 godziny temu Przywlec sie za była na forum o kupie gdzie trzeba strzec każdej najmniejszej info o sobie. Co mogło pójść nie tak. powodzonka Incelunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 17 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Dziwolong napisał: Ileż to można się zaręczać. Albo ślubów brać. Niektórzy są dziwni nei moja sprawa ale moze wszyscy tacy konserwatywni jak ten chwila to wiadomo ze tak trzeba i pierscionek musi byc nie widzilas ze cytowal cale elaboraty z braci samcow o jakichs bialorycerzach etc a pol godizny pozniej sie okazuje ze pukali te sama babe z drugim i sie jeszcze cieszy jak glupi do sera. jutro pewnie znowu przyniesie jakies madre definicje moze o femcelkach a po dwoch tatrach bedzie sie w makaronem wymienial wspomnieniami w jakich pozycjach ja pukali i ciekawe co teraz robi no typowe dla inceli pokroju bica Edytowano 3 godziny temu przez obwoźny sprzedawca klapków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 59 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Jestem w szoku, bo myślałam, że jednak jest mądrzejsza. Ale, żeby bełkoczący obleśny Ogór? więc i dla ciebie jest nadzieja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 21 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Jestem w szoku, bo myślałam, że jednak jest mądrzejsza. Ale, żeby bełkoczący obleśny Ogór? Wiesz co ty powinnaś spojrzeć w lustro raczej brania nie masz. Masz na ten temat mało co do napisania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2454 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Z Jeżową chyba też coś było 🫢 Oczywiście że coś było - dostałam czerwonego żelka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, obwoźny sprzedawca klapków napisał: nei moja sprawa ale moze wszyscy tacy konserwatywni jak ten chwila to wiadomo ze tak trzeba i pierscionek musi byc Konserwatywny chlop raczej nie latalby za baba która nawet z ogórem się chce zobaczyć. No bądźmy poważni. Oni wszyscy tacy konserwatywni dopóki im baba nie da powonchac aromatu szyszki. Bujać to nie nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 59 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Idź i przepracuj ten ból na kozetce u psychoterapeuty dobre rady zawsze w cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
say my name say my name 49 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, obwoźny sprzedawca klapków napisał: na tym pomorzu to faktycznie jakas patola wieksza wiedze ze nie tylko doktor rzezaczka miał dziwne przygody Może na Pomorzu jest jakis odpowiednik halnego który ryje okresowo ludziom banie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 21 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Makaron ...... napisał: No ok, nie musisz, ale skoro mówiłeś co innego, to już inna sprawa Marzenia to jedno real to drugie. Jedna taka znałem takiego typu urody? Po. Co ja pisze po co. To tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2454 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zzosia napisał: Wiesz co ty powinnaś spojrzeć w lustro raczej brania nie masz. Masz na ten temat mało co do napisania. Zazdrości szyszce że chciałeś sie z nią spotkać to widać gołym okiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 17 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Dziwolong napisał: Konserwatywny chlop raczej nie latalby za baba która nawet z ogórem się chce zobaczyć. No bądźmy poważni. Oni wszyscy tacy konserwatywni dopóki im baba nie da powonchac aromatu szyszki. Bujać to nie nas dodalem tam cos jeszcze wszyscy sa konserwatywni na pokaz jak nie masz powodzenia to lepiej powiedziec ze mam konserwatywne poglady a nie ze tylko jedna szyszka mnie chciala czy tam inny dziwolag Edytowano 3 godziny temu przez obwoźny sprzedawca klapków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 59 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, obwoźny sprzedawca klapków napisał: mnie tylko po tym jak sobie chlapniesz cos mocniejszego na dobranoc boś straszna paskuda z twarzy to muszę dla kurażu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, say my name say my name napisał: Może na Pomorzu jest jakis odpowiednik halnego który ryje okresowo ludziom banie? Dużo koki w morzu z kontenerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, obwoźny sprzedawca klapków napisał: dodalem tam cos jeszcze wszyscy sa konserwatywni na pokaz Fircyki w zalotach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 3 godziny temu I osranych galotach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 59 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, say my name say my name napisał: Przywlec sie za była na forum o kupie gdzie trzeba strzec każdej najmniejszej info o sobie. Co mogło pójść nie tak. powodzonka Incelunia to tak jak ty i libed tutusiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 17 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: boś straszna paskuda z twarzy to muszę dla kurażu takei geny reklamacje przekaze rodzicom ty tez rudy nie wygladasz zbyt atrakcyjnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
say my name say my name 49 Napisano 3 godziny temu Oesu Genowefa pigwa tez przecież pomorska babka nie mow ze ty tez to teoria libeda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 3 godziny temu Ja nie ja z Olsztyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: to tak jak ty i libed tutusiu jeszcze jeb,niesz tatrke jak gina i bedziesz mowil tym samym jezykiem juz nie udajesz poety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
say my name say my name 49 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: to tak jak ty i libed tutusiu Ale co ja i libed? Ja sie nie przywloklam za libedem ani odwrotnie bo sie nie znaliśmy. Ciężka analogia jak na taki wybitny umysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 61 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: więc i dla ciebie jest nadzieja W jakim sensie? Bo naprawdę nie wiem o co ci chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 17 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, say my name say my name napisał: Oesu Genowefa pigwa tez przecież pomorska babka nie mow ze ty tez to teoria libeda bedzie z okolic skoro napisala srebrzysko bo to pierwsze skojarzenie bylo jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 18 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 11 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: właśnie potwierdziłeś to co napisałem No ok, nie napisałem, że o nie zapomniałem co z tego białorycerzu ? Nie zapomnę bo nie chcę, ale walczył z Tobą czy innym o Nią nie będę skoro wybrała. Ty walcz albo giń. Edytowano 3 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach