Dziwolong 51 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, obwoźny sprzedawca klapków napisał: takei geny reklamacje przekaze rodzicom ty tez rudy nie wygladasz zbyt atrakcyjnie Nie mów hop bo mezalianse na kafe to już jakby tradycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 59 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Dziwolong napisał: I osranych galotach przysięgam na kobiecą stałość niewzruszoną nienawidzić ród męski, nigdy nie być żoną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
say my name say my name 49 Napisano 3 godziny temu Ziemniak tez pomorski ale on normalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: przysięgam na kobiecą stałość niewzruszoną nienawidzić ród męski, nigdy nie być żoną Nawet zona szynszylki? Och Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
say my name say my name 49 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, obwoźny sprzedawca klapków napisał: bedzie z okolic skoro napisala srebrzysko bo to pierwsze skojarzenie bylo jej Akurat pisaliśmy kiedys o tym, ze Choroszcz przeciążona i proszą aby kafeterian już im nie wysyłać. I wtedy padlo ze jest jeszcze Srebrzysko wiec może po prostu zna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 59 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, obwoźny sprzedawca klapków napisał: takei geny reklamacje przekaze rodzicom ty tez rudy nie wygladasz zbyt atrakcyjnie czyli pasujemy do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 17 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: czyli pasujemy do siebie nie bo jak ja jestem inteligentny to ty powinienes byc chociaz ladny Edytowano 3 godziny temu przez obwoźny sprzedawca klapków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 61 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Zzosia napisał: Wiesz co ty powinnaś spojrzeć w lustro raczej brania nie masz. Masz na ten temat mało co do napisania. Dobrze, że ty masz branie Zosiu, bo 27 latach ślubu szczypiąc mnie po opalonych pośladkach. Ech Zosiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 59 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, say my name say my name napisał: Ale co ja i libed? Ja sie nie przywloklam za libedem ani odwrotnie bo sie nie znaliśmy. Ciężka analogia jak na taki wybitny umysł staram się dopasować do odbiorcy, kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 59 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, say my name say my name napisał: Ziemniak tez pomorski ale on normalny kto normalny przeprowadziłby się z Gdańska na Śląsk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: staram się dopasować do odbiorcy, kochana dam ci te sama rade co ginie walnij to co masz do dna po co sie tak meczyc kilka godzin jak mozna zalatwic sprawe po mesku i je.bnac tyle zeby isc spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
say my name say my name 49 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: staram się dopasować do odbiorcy, kochana Pozostałość po intensywnym flircie z ciężko kapująca jeżowa? Spokojnie możesz sie przestawić już na tryb normy intelektualnej (o ile jesteś w stanie). 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 61 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: kto normalny przeprowadziłby się z Gdańska na Śląsk? Każdy zakochany z wzajemnością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 59 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, obwoźny sprzedawca klapków napisał: nie bo jak ja jestem inteligentny to ty powinienes byc chociaz ladny jakbym był ładny to bym do ciebie nie startował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 3 godziny temu Jebau was pies choć to też mezalians w sumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: kto normalny przeprowadziłby się z Gdańska na Śląsk? tez zobaczyl chetna babe kolegi to pobiegl za nia smiejesz sie a robisz to samo jeszcze publicznie i w takim gn.oju ja kafeteria on przynajmniej z tym poprzednim popychaczem nie wykloca sie na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 3 godziny temu Zmiana pogody nastąpi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 54 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: kto normalny przeprowadziłby się z Gdańska na Śląsk? Nikt zdrowy na umyśle trzeba być zakochanym albo coś równie upośledzony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: jakbym był ładny to bym do ciebie nie startował skoro wyrywales te sama babe ktora makaron i ktorej kosza dal ogor to mowi samo za siebie a teraz konkurujesz z pedo widmokiem jezdzcem bez glowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 17 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Dziwolong napisał: Jebau was pies choć to też mezalians w sumie dla psa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Nikt zdrowy na umyśle trzeba być zakochanym albo coś równie upośledzony Na jedno wychodzi. Witamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 54 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Każdy zakochany z wzajemnością 1 raz drugim jusz się nie da zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2454 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: kto normalny przeprowadziłby się z Gdańska na Śląsk? Tutaj nie ma juz normalnych ludzi. Sami wariaci zostali. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 61 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dziwolong napisał: Zmiana pogody nastąpi Pada deszcz i jest zimno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 59 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, obwoźny sprzedawca klapków napisał: tez zobaczyl chetna babe kolegi to pobiegl za nia smiejesz sie a robisz to samo jeszcze publicznie i w takim gn.oju ja kafeteria on przynajmniej z tym poprzednim popychaczem nie wykloca sie na kafeterii nie przeszkadzaj makaron miał mi dzisiaj dowalić i czekam aż zacznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tutaj nie ma juz normalnych ludzi. Sami wariaci zostali. Jedz do Radomska rozjeżdżać tamtejsze jeże albo chociaż idz spac choć wy się kładziecie razem z chwilunio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 59 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, obwoźny sprzedawca klapków napisał: skoro wyrywales te sama babe ktora makaron i ktorej kosza dal ogor to mowi samo za siebie a teraz konkurujesz z pedo widmokiem jezdzcem bez glowy widmo też do ciebie startuje? misiaczku chyba mnie kokietujesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2454 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, say my name say my name napisał: Pozostałość po intensywnym flircie z ciężko kapująca jeżowa? Spokojnie możesz sie przestawić już na tryb normy intelektualnej (o ile jesteś w stanie). Po co ma sie przestawiać na inny tryb jak mam tak dobrze? Przestawi sie na inny i nikt go nie zrozumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 61 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tutaj nie ma juz normalnych ludzi. Sami wariaci zostali. Najważniejsze, że ty normalna i Hubert. Ale skończyły się Hubertowi pomysły, bo nie wysyła mi swoich kazirodczych fantazji. Masz ojca? Radzę uważać, bo lubi sobie o nich pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 18 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: nie przeszkadzaj makaron miał mi dzisiaj dowalić i czekam aż zacznie Tobie już Szyszka wyjaśniła, że nie masz po co wracać, więc jak chcesz bym Ci dowalił, to zajmij się jej... facetem nie mną Jak nie jesteś białorycerzem dasz radę ... Edytowano 3 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach