Makaron ...... 18 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Masz 44 lata i jak się zachowujesz? Gdzie dyskrecja? Jprd. 🫢 A gdzie jego szmatławca dyskrecja... nie w...i...aj mnie jeszcze Ty Magda Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 21 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Żałosne. Pewnie Szynszyla siedzi w knajpie z narzeczonym i śmieje się z kogutów Raczej do Polski nie wróci, za co do czego, chyba tam się dorobi albo spotka bogatego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 1 godzinę temu To się ciągnie gorzej niż bold i bjuryfol do chùja niepodobne te opowieści z krypty idzta w chùj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zzosia napisał: Raczej do Polski nie wróci, za co do czego, chyba tam się dorobi albo spotka bogatego. Też wachales jej szyszkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 1 godzinę temu Ten język to sam się dodał bo mam grube palce tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 61 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: A gdzie jego szmatławca dyskrecja... nie w...i...aj mnie jeszcze Ty Magda Uspokój się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 21 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dziwolong napisał: Też wachales jej szyszkę? Jednego miała jakiegoś nie takiego, na lotnisku zostawiła i bay. Makaron chciał jechać zostawiła go na przystanku przesiadce i wracaj sam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zzosia napisał: Jednego miała jakiegoś nie takiego, na lotnisku zostawiła i bay. Makaron chciał jechać zostawiła go na przystanku przesiadce i wracaj sam. Prawdziwa jezebel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 18 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Uspokój się. Ok mogę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 18 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Zzosia napisał: Jednego miała jakiegoś nie takiego, na lotnisku zostawiła i bay. Makaron chciał jechać zostawiła go na przystanku przesiadce i wracaj sam. Miałeś do niej jechać, ale się obsrałeś w gacie, a ja się Nią widziałem i to Cię boli... Następny zryp Zajmij się żoną póki masz gdzie mieszkać. Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 59 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Zzosia napisał: Jednego miała jakiegoś nie takiego, na lotnisku zostawiła i bay. Makaron chciał jechać zostawiła go na przystanku przesiadce i wracaj sam. nie no bilet mu kupiła do domu bo by sam nie ogarnął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 17 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Dziwolong napisał: A powinna słyszeć swoje myśli? Jeśli ty słyszysz to udaj się na srebrzysko. widac ze jestes z pomorza u niej nie ma szpitala takiego pewnie nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 18 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: nie no bilet mu kupiła do domu bo by sam nie ogarnął Że co pajacu ? a Ty jak na białorycerza przystało przyjechałeś z kwiatami do niej prosić o szanse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 61 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: Miałeś do niej jechać, ale się obsrałeś w gacie, a ja się Nią widziałem i to Cię boli... Następny zryp Zajmij się żoną póki masz gdzie mieszkać. Ogór i Szynszyla? 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 1 godzinę temu Może chociaż dobrze wywijał trombom. Niemniej gościnna w kroku kobieta to też chyba niezbyt no ale nie wnikam moi mili co wachacie na chacie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 17 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 13 minut temu, Zzosia napisał: Szyszka sprzedała wszystko i pojechała w świat to było jej marzenie. Krzywda jej nie stała. tez bym tak zrobil ale klapkow nikt nie chce kupic Edytowano 1 godzinę temu przez obwoźny sprzedawca klapków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 21 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: Miałeś do niej jechać, ale się obsrałeś w gacie, a ja się Nią widziałem i to Cię boli... Następny zryp Zajmij się żoną póki masz gdzie mieszkać. Przeczytaj co pisze ja po świecie nie będę się pałetał goły i wesoły i jeszcze dorabiać gdzieś tam. Ja mam dobrze jak jest wcale nie muszę się dorabiać. Marzenia miała to spełniła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 59 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Ogór i Szynszyla? 🫢 a makaron umie inaczej? jemu tu cała kafeteria zazdrości i cokolwiek ktokolwiek powie to z zazdrości Edytowano 1 godzinę temu przez ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 17 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: nie no bilet mu kupiła do domu bo by sam nie ogarnął ona wam opowiadala co robi z tym drugim ? milo mi poznac cucolda nie sadzilem ze kiedys spotkam chociazby na kafeterii ale ciesze sie ze tu wpadles i mialem okazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 18 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zzosia napisał: Przeczytaj co pisze ja po świecie nie będę się pałetał goły i wesoły i jeszcze dorabiać gdzieś tam. Ja mam dobrze jak jest wcale nie muszę się dorabiać. Marzenia miała to spełniła. No ok, nie musisz, ale skoro mówiłeś co innego, to już inna sprawa Marzenia to jedno real to drugie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 18 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: a makaron umie inaczej? jemu u cała kafeteria zazdrości i cokolwiek ktokolwiek powie to z zazdrości Przecież Ty się do mnie sypiesz cały czas ostatnio, a Szynszyla ma już dawno faceta... Ogarniasz to mózgiem ? Stary ja Ci nie pomoge wyleczyć się z niej. Sam się o to staraj. Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 61 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dziwolong napisał: Może chociaż dobrze wywijał trombom. Niemniej gościnna w kroku kobieta to też chyba niezbyt no ale nie wnikam moi mili co wachacie na chacie Jestem w szoku, bo myślałam, że jednak jest mądrzejsza. Ale, żeby bełkoczący obleśny Ogór? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 17 Napisano 1 godzinę temu na tym pomorzu to faktycznie jakas patola wieksza wiedze ze nie tylko doktor rzezaczka miał dziwne przygody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Jestem w szoku, bo myślałam, że jednak jest mądrzejsza. Ale, żeby bełkoczący obleśny Ogór? Może ona już dawno w worze a wor w jeziorze. Trójmiasto pełne świrów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 21 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: No ok, nie musisz, ale skoro mówiłeś co innego, to już inna sprawa Marzenia to jedno real to drugie. To mam pisać wszystko. I brak za duzo napisałem. Ja mam koleżanki wiesz dla mnie nie pierwszy raz takie coś. Jedna chciała przyjechać Kołdrę ciuchy cały dobytek chciała zostawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 61 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: a makaron umie inaczej? jemu tu cała kafeteria zazdrości i cokolwiek ktokolwiek powie to z zazdrości Idź i przepracuj ten ból na kozetce u psychoterapeuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 17 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Dziwolong napisał: Może chociaż dobrze wywijał trombom. Niemniej gościnna w kroku kobieta to też chyba niezbyt no ale nie wnikam moi mili co wachacie na chacie z braku laku dobry i slon albo wspoludzial w czesci wspolnej baby widzisz kogo teraz chwilunia wyrywa wiec nie wiem co cie dziwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 17 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Jestem w szoku, bo myślałam, że jednak jest mądrzejsza. Ale, żeby bełkoczący obleśny Ogór? ogor dal jej kosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 61 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, obwoźny sprzedawca klapków napisał: z braku laku dobry i slon albo wspoludzial w czesci wspolnej baby widzisz kogo teraz chwilunia wyrywa wiec nie wiem co cie dziwi Z Jeżową chyba też coś było 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 59 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Makaron ...... napisał: Przecież Ty się do mnie sypiesz cały czas ostatnio, a Szynszyla ma już dawno faceta... Ogarniasz to mózgiem ? Stary ja Ci nie pomoge wyleczyć się z niej. Sam się o to staraj. właśnie potwierdziłeś to co napisałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach