ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 59 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Pada deszcz i jest zimno a przytulić się nie ma do kogo Edytowano 3 godziny temu przez ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 17 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Tutaj nie ma juz normalnych ludzi. Sami wariaci zostali. ostatni normalny poplynal okretem do kanady zycie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 61 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: a przytulić się nie ma do kogo Dziś akurat śpię sama Edytowano 3 godziny temu przez ZbanowanaKawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 3 godziny temu Dobrze. Dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2454 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dziwolong napisał: Jedz do Radomska rozjeżdżać tamtejsze jeże albo chociaż idz spac choć wy się kładziecie razem z chwilunio A po co do radomska jak tam osilek mieszka i strach tam jechać No my razem bo mamy jedno łóżko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 21 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Dobrze, że ty masz branie Zosiu, bo 27 latach ślubu szczypiąc mnie po opalonych pośladkach. Ech Zosiu Mam nie tutaj pisze za Chiny nie chciał nikogo. Nawet jakby tu pisała np moja żona też bym tak pisał. Na żywo i wyłącznie na żywo. Nawet tutaj koleżanka pisała też se jaja z niej robiłem i wiedziała tutaj uch z tego. To uwniane forum i tylko można spotkać chorych. Edytowano 3 godziny temu przez Zzosia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 61 Napisano 3 godziny temu Makron i Chwila po procentach i fajnie się dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zzosia napisał: Mam nie tutaj pisze za Chiny nie chciał nikogo. Nawet jakby tu pisała np moja żona też bym tak pisał. Na żywo i wyłącznie na żywo. Nawet tutaj koleżanka pisała też se jaja z niej robiłem i wiedziała tutaj ich z tego. To uwniane forum i tylko można spotkać chorych. Zosiu weź ketrel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2454 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, obwoźny sprzedawca klapków napisał: ostatni normalny poplynal okretem do kanady zycie No Hubert poszedł spać ale i tak napisz salowa że cała noc ci pisał wiadomości i forum blokował Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 59 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: Tobie już Szyszka wyjaśniła, że nie masz po co wracać, więc jak chcesz bym Ci dowalił, to zajmij się jej... facetem nie mną Jak nie jesteś białorycerzem dasz radę ... to już? szyszka to, szyszka tamto, szyszka szyszka szyszka szyszka, ja szyszka szyszka ja wylew masz czy normalnie tak bełkoczesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zzosia napisał: Mam nie tutaj pisze za Chiny nie chciał nikogo. Nawet jakby tu pisała np moja żona też bym tak pisał. Na żywo i wyłącznie na żywo. Nawet tutaj koleżanka pisała też se jaja z niej robiłem i wiedziała tutaj ich z tego. To uwniane forum i tylko można spotkać chorych. ogor moze ty sie z chwilunia umow on lubi uposlakow. skoro i on i ty podobaliscie sie tej samej babie to sobie moze tez sie spodobacie wreszcie by cie ktos stad zabral bo naprawde jestes tak opozniony ze nawet zal ci cisnac bo widac ze to ewidetnie porażenie mózgowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A po co do radomska jak tam osilek mieszka i strach tam jechać No my razem bo mamy jedno łóżko No wiem i przykro patrzeć do jakiej roli zostałaś sprowadzona. Musisz go chyba kochać jednak skoro ritarda mordercę jeży udajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
say my name say my name 49 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Po co ma sie przestawiać na inny tryb jak mam tak dobrze? Przestawi sie na inny i nikt go nie zrozumie. Dobrze już dobrze nie będę już mu sugerowała przestawienia na tryb intelektualnej normy żeby cie nie denerwować i żeby nie było ze ‚nikt’ go nie rozumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: to już? szyszka to, szyszka tamto, szyszka szyszka szyszka szyszka, ja szyszka szyszka ja wylew masz czy normalnie tak bełkoczesz? Żebyś Ty nie miał kiedyś zenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: No Hubert poszedł spać ale i tak napiszesz że cała noc ci pisał wiadomości i forum blokował jeszcze nie poszedl bo nie zablokowal wszystkich tematow. dzisiaj czytalem ze jakis robotnik budowalny ukradl psa za 4k tam gdzie dach naprawial wiec moze mu nowego psa przywiezli i nie ma czasu narazie na blokowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 59 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Makron i Chwila po procentach i fajnie się dzieje ja na trzeźwo takie głupoty piszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 18 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: to już? szyszka to, szyszka tamto, szyszka szyszka szyszka szyszka, ja szyszka szyszka ja wylew masz czy normalnie tak bełkoczesz? Wiesz co jest najgorsze ? Nie radzisz sobie sam ze sobą i nie będę publicznie pisał co Szyszka o Tobie mi osobiście mówiła Zalatw gościa, to pogadamy a teraz spyerdalay ode mnie dobrze Ci radzę Edytowano 3 godziny temu przez Makaron ...... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 61 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ja na trzeźwo takie głupoty piszę Czemu piszesz o wylewie? Nie wstyd ci rudy? Edytowano 3 godziny temu przez ZbanowanaKawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 3 godziny temu A co na to wasze żony? Tak wiem to pytanie też zignorujecie. Tak że chùj wam w odbyty i miłych snow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
say my name say my name 49 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: Wiesz co jest najgorsze ? Nie radzisz sobie sam ze sobą i nie będę publicznie pisał co Szyszka o Tobie mi osobiście mówiła Wez ty sie już zamknij może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 21 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, obwoźny sprzedawca klapków napisał: ogor moze ty sie z chwilunia umow on lubi uposlakow. skoro i on i ty podobaliscie sie tej samej babie to sobie moze tez sie spodobacie wreszcie by cie ktos stad zabral bo naprawde jestes tak opozniony ze nawet zal ci cisnac bo widac ze to ewidetnie porażenie mózgowe Sam. Się umów stąd i żyjcie szczęśliwie Na kafaterii Edytowano 3 godziny temu przez Zzosia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
say my name say my name 49 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Nasyfiles na nerwicy deebilu pijany, teraz tutaj szastasz jakaś prywata. Jesteś ewidentnie ograniczony umysłowo. Chwiluni nie trawie ale przeginasz pale. Skoncz chlać i ogarnij sie i przestań wywalać prywatę. Edytowano 3 godziny temu przez say my name say my name Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2454 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: Wiesz co jest najgorsze ? Nie radzisz sobie sam ze sobą i nie będę publicznie pisał co Szyszka o Tobie mi osobiście mówiła Zalatw gościa, to pogadamy a teraz spyerdalay ode mnie dobrze Ci radzę Ona ma męża i nikt nie będzie gościa załatwiał zejdz na ziemię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 18 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, say my name say my name napisał: Wez ty sie już zamknij może. Spoko, a Ty idź spać Daria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 59 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Wiesz co jest najgorsze ? Nie radzisz sobie sam ze sobą i nie będę publicznie pisał co Szyszka o Tobie mi osobiście mówiła a co mi mówiła o tobie prawie to samo co o libedzie ale nie powiem co na publiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 61 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dziwolong napisał: A co na to wasze żony? Tak wiem to pytanie też zignorujecie. Tak że chùj wam w odbyty i miłych snow Gdyby nie Makaron, to nawet bym nie wiedziała, jak Chwila ma na imię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
say my name say my name 49 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Spoko, a Ty idź spać Daria Jaka kuurwa Daria ochleju? Są jakies granice pusty simpie tego przewalania sie z ludzmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 59 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Czemu piszesz o wylewie? Nie wstyd ci Rudy? wstyd mi - więcej nie będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Gdyby nie Makaron, to nawet bym nie wiedziała, jak Chwila ma na imię A na co komu ta wiedza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 59 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Gdyby nie Makaron, to nawet bym nie wiedziała, jak Chwila ma na imię no popatrz popatrz, a to niby ja wywalam prywatę na publiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach