MildredRatched 17 Napisano 20 Sierpień Nie chce mi się wbijać w dyskusje ani czytać by być w temacie. Zapraszam albo wiadomo co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 17 Napisano 20 Sierpień No zimno już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 17 Napisano 20 Sierpień Kopyta se obtarlam jak zawsze masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 17 Napisano 20 Sierpień 1 minutę temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Od nowych butów? 🫢 Nie od starych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 17 Napisano 20 Sierpień Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: Chcesz paczkę? Z protezami stop chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 124 Napisano 20 Sierpień 24 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Chcesz paczkę? Pojasnij Avatar, bo nie ogarniam avangardy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 283 Napisano 20 Sierpień 1 godzinę temu, MildredRatched napisał: Nie chce mi się wbijać w dyskusje ani czytać by być w temacie. Zapraszam albo wiadomo co Kurła, nie rób więcej takich nicków, bo mi mózg wysiada przy każdym spojrzeniu. Ciągle myślę, że to Gienia. Wstaw chociaż kotka czarodzieja czy cuś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 17 Napisano 20 Sierpień 11 minut temu, Caryca żelkowa napisał: Kurła, nie rób więcej takich nicków, bo mi mózg wysiada przy każdym spojrzeniu. Ciągle myślę, że to Gienia. Wstaw chociaż kotka czarodzieja czy cuś? Na lochy mnie naszło dzis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 20 Sierpień 15 minut temu, Caryca żelkowa napisał: Kurła, nie rób więcej takich nicków, bo mi mózg wysiada przy każdym spojrzeniu. Ciągle myślę, że to Gienia. Wstaw chociaż kotka czarodzieja czy cuś? A to nie jest moda na sukces? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 124 Napisano 20 Sierpień 4 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Mój awatar? Brama na tle mgły Sama zrobiłam oczywiście. To w tle też moje Myślałem, że to stringi na dopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 283 Napisano 20 Sierpień 4 minuty temu, murb napisał: A to nie jest moda na sukces? Ke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 17 Napisano 20 Sierpień A ja ze to byk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 283 Napisano 20 Sierpień 9 minut temu, MildredRatched napisał: Na lochy mnie naszło dzis Mój kocur całkiem całkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 17 Napisano 20 Sierpień Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Mój kocur całkiem całkiem. Salowa najlepsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 21 Sierpień 8 godzin temu, Caryca żelkowa napisał: Ke? Ke sera, sera ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 21 Sierpień 7 minut temu, taka_pokraka napisał: Sera nie... Za mną ostatnio chodzą ryby, nie mogę się najeść. śledzie, makrela, łosoś, tuńczyk. Może brak selenu w organizmie? Strzelam z tym selenem bo może chodzi witaminę D albo coś innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 21 Sierpień 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: AI tak mówi, że pewnie chodzi o jod, selen, D3, B12 ewentualnie o kwasy tłuszczowe Omega-3. Czyli Twój organizm mówi Ci, że nadciąga zima. 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 21 Sierpień Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Z drugiej czego może brakować jak masz ochotę wpier/dolić górę makaronu. Zależy z czym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 124 Napisano 21 Sierpień 11 godzin temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Ciemno i pada deszcz. Avatar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 21 Sierpień 8 minut temu, taka_pokraka napisał: Może faktycznie to ochłodzenie Kiedyś słyszałam, że apetyt na węglowodany oznacza brak miłości, co może być trochę prawdą. Węglowodany stymulują produkcję serotoniny (hormonu szczęścia), dlatego ludzie często zajadają negatywne emocje. Oczywiście miłości nigdy dosyć. Ja myślę, że to pierwsze oznaki zimy i podświadomie Twój organizm domaga się kalorii potrzebnych do ogrzewania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 21 Sierpień 12 minut temu, taka_pokraka napisał: Może faktycznie to ochłodzenie Kiedyś słyszałam, że apetyt na węglowodany oznacza brak miłości, co może być trochę prawdą. Węglowodany stymulują produkcję serotoniny (hormonu szczęścia), dlatego ludzie często zajadają negatywne emocje. Mój organizm domaga się snickersa do kawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 21 Sierpień 12 minut temu, taka_pokraka napisał: Teraz to już nikt nie uwierzy w Twoje szczęście. Zagalopowałam się! Ale snikersik należy już do przeszłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 21 Sierpień 13 minut temu, taka_pokraka napisał: Na szczęście ja mam tylko chęci na śledzia. Nie chcę niczego sugerować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1144 Napisano 21 Sierpień 16 minut temu, taka_pokraka napisał: Na szczęście ja mam tylko chęci na śledzia. Nie żeby mi coś przychodziło do głowy, ale podratulować zawsze można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 21 Sierpień 3 minuty temu, Miecz napisał: Nie żeby mi coś przychodziło do głowy, ale podratulować zawsze można Byłam pierwsza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1144 Napisano 21 Sierpień 3 minuty temu, murb napisał: Byłam pierwsza! Zawsze jesteś pierwsza. We wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 21 Sierpień Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Wiem, ale bardziej obstawiam to drogie będące niejako przeciwnością pierwszego. Przeprowadziłam szybki proces myślowy i już wiem. Zima nie nadejdzie szybciej już zwykle. Uff! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 21 Sierpień Przed chwilą, Miecz napisał: Zawsze jesteś pierwsza. We wszystkim. I znowu to zawsze i wszystko. Ja nie wiem, co to za maniera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1144 Napisano 21 Sierpień 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: To już wczoraj pisałam, że nie wiem jak zeżreć śledzie i zagryźć szarlotką, by nie przyprawić męża o zawał. Ostentacyjnie. Z dopiskiem: zobacz coś narobił! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1144 Napisano 21 Sierpień Przed chwilą, murb napisał: I znowu to zawsze i wszystko. Ja nie wiem, co to za maniera. Maniera to wynik Twoich działań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach