murb 954 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, taka_pokraka napisał: Teraz to już nikt nie uwierzy w Twoje szczęście. Zagalopowałam się! Ale snikersik należy już do przeszłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 383 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, murb napisał: Zagalopowałam się! Ale snikersik należy już do przeszłości. Na szczęście ja mam tylko chęci na śledzia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 954 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, taka_pokraka napisał: Na szczęście ja mam tylko chęci na śledzia. Nie chcę niczego sugerować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1046 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, taka_pokraka napisał: Na szczęście ja mam tylko chęci na śledzia. Nie żeby mi coś przychodziło do głowy, ale podratulować zawsze można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 954 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Nie żeby mi coś przychodziło do głowy, ale podratulować zawsze można Byłam pierwsza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 383 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Nie żeby mi coś przychodziło do głowy, ale podratulować zawsze można To już wczoraj pisałam, że nie wiem jak zeżreć śledzie i zagryźć szarlotką, by nie przyprawić męża o zawał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 383 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, murb napisał: Nie chcę niczego sugerować. Wiem, ale bardziej obstawiam to drogie będące niejako przeciwnością pierwszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1046 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Byłam pierwsza! Zawsze jesteś pierwsza. We wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 954 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Wiem, ale bardziej obstawiam to drogie będące niejako przeciwnością pierwszego. Przeprowadziłam szybki proces myślowy i już wiem. Zima nie nadejdzie szybciej już zwykle. Uff! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 954 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Zawsze jesteś pierwsza. We wszystkim. I znowu to zawsze i wszystko. Ja nie wiem, co to za maniera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1046 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: To już wczoraj pisałam, że nie wiem jak zeżreć śledzie i zagryźć szarlotką, by nie przyprawić męża o zawał. Ostentacyjnie. Z dopiskiem: zobacz coś narobił! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1046 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: I znowu to zawsze i wszystko. Ja nie wiem, co to za maniera. Maniera to wynik Twoich działań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 383 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Przeprowadziłam szybki proces myślowy i już wiem. Zima nie nadejdzie szybciej już zwykle. Uff! Zima to może nie, ale starość, starość przyjdzie szybciej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 954 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Miecz napisał: Maniera to wynik Twoich działań. Raczej od uporczywego powtarzania jaka jestem. Poprawka, jak ktoś to interpretuje. Edytowano 1 godzinę temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 383 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Ostentacyjnie. Z dopiskiem: zobacz coś narobił! Po co człowieka stresować nadaremnie. Jeszcze coś mu się stanie, na co komu taka bieda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 954 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Zima to może nie, ale starość, starość przyjdzie szybciej. Młodość nie wieczność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 954 Napisano 1 godzinę temu Ile jest 9 - 3? Tak na szybko i nie musi być dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 383 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Młodość nie wieczność. Oj czuję to już, czuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 954 Napisano 56 minut temu (edytowany) 9 minut temu, taka_pokraka napisał: Oj czuję to już, czuję. Mogę pocałować. Może Ci się nastrój poprawi. Spadam spędzać piątek w stylu sloł. 🫣 Czyli prać, gotować, sprzątać. Pa Edytowano 56 minut temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 383 Napisano 55 minut temu (edytowany) 1 minutę temu, murb napisał: Mogę pocałować. Może Ci się nastrój poprawi. Spadam spędzać piątek w stylu sloł. 🫣 Czyli prać, gotować, sprzątać. Pa Ja się zbieram by przy piątku zrobić porządki w dokumentach pa Edytowano 55 minut temu przez taka_pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach