Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
cierpiętnik

Przepraszam za wszystko!!

Polecane posty

1 minutę temu, salix napisał:

Nie neguję twojego punktu widzenia po prostu przedstawiaj swoje przemyślenia na mój temat jako własną opinię, a nie stanowisko jakiejś mitycznej większości  której, kiedy przychodzi co do czego nie potrafisz nawet wskazać.🙂

Może inaczej to ujmę: lata doświadczeń na forum robi swoje.

5 minut temu, Ponury Książe napisał:

Aaa. Więc chodziło tylko o ten błąd. 

Nie.

Jak faceci skaczą sobie do oczu, bawi mnie to.

Gdy zaczynacie obrażać kobiety, zdecydowanie jestem na Nie!

1 minutę temu, Ponury Książe napisał:

Możesz jej przekazać, że m źle z tym i to bez ironii, jeśli będziesz się z nią "widzieć".
Pożądana reakcja z jej strony to coś typu żebym sobie darował i, że jestem śliskim typem - to mnie uspokoi.

Napisz jak jej mam napisać, ja zrobię skrina tego posta a jak się nauczę jak go wstawić na forum to się dokona przekaz informacji. 

Unikniemy wtedy niebezpieczeństwa głuchego telefonu a ja uniknę losu posłańca. 

15 minut temu, murb napisał:

Ja nie widziałam. 😟 Wszyscy o tym piszą a ja jestem poza tematem. 

Nie widziałaś bo ich nie było widać. Po tych komentarzach można się zorientować kto widział fotkę a kto nie widział i uderza w ciemno

2 minuty temu, Baba napisał:

Będę to powtarzać do znudzenia.

Moim zdaniem, na tym forum są tylko dwie osoby z lekkim piórem. Ty i Malowany. Jesteście specyficzni i macie odpały (jest nas takich więcej) lecz  proszę, nie traćcie tego. Magda też jest specyficzna, ale kobieta. Jak poczujesz, że musisz wywalić z siebie obraźliwe teksty, to lepiej zamknij stronkę. 

Jest jeden problem. Ona kiedy nie widzi reakcji to nakręca się coraz bardziej i bardziej.

1 minutę temu, Baba napisał:

Nie.

Jak faceci skaczą sobie do oczu, bawi mnie to.

Gdy zaczynacie obrażać kobiety, zdecydowanie jestem na Nie!

A co gdy kobiety nas obrażają? Jak to jest z tym równouprawnieniem? 

edit. chociaż nie, nie chcę brnąć w temat równouprawnienia, bo to strasznie nudne 

Edytowano przez Ponury Książe

3 minuty temu, Baba napisał:

Będę to powtarzać do znudzenia.

Moim zdaniem, na tym forum są tylko dwie osoby z lekkim piórem. Ty i Malowany. Jesteście specyficzni i macie odpały (jest nas takich więcej) lecz  proszę, nie traćcie tego. Magda też jest specyficzna, ale kobieta. Jak poczujesz, że musisz wywalić z siebie obraźliwe teksty, to lepiej zamknij stronkę. 

W jakim sensie jestem specyficzna? 

6 minut temu, Miecz napisał:

Zrozum jedno, Madzia pisze prawdę i tylko prawdę na temat innych. Inni na jej temat kłamią.

Możesz napisać skąd masz info o jej chorobie i sprawa będzie jasna. To rozwiązanie bez światłocienia. 

2 minuty temu, murb napisał:

Napisz jak jej mam napisać, ja zrobię skrina tego posta a jak się nauczę jak go wstawić na forum to się dokona przekaz informacji. 

Unikniemy wtedy niebezpieczeństwa głuchego telefonu a ja uniknę losu posłańca. 

Ok, sam jej napiszę.

Chyba, że mi przejdzie 😁

1 minutę temu, Miecz napisał:

Jest jeden problem. Ona kiedy nie widzi reakcji to nakręca się coraz bardziej i bardziej.

Mówiłam. Wtedy zamknij stronkę. Idź na inne forum. Wyrywaj doopeczki czy co tam chcesz 😜 

Napisano (edytowany)
14 minut temu, Miecz napisał:

Masz na to jakiś dowód?

słyszałeś o jej ostatnich kompromach? m.in. że szambo nielegalnie wywozi do lasu do czego sama się przyznała, bo szkoda jej płacić za wywóz? 🤣  albo jak ewa ogłosiła ciąże na forum to ta w ten sam dzień pisała że już nie może pić alkoholu, bo też jest w "zmienionym stanie"? 🤣🤣🤣 co za żenująca mitomanka 😂  chory łeb widoczny jak nic 🤣
albo o tym że złożyła fałszywe donosy na tego przemka pravika wymyślając że ten bije matkę, aż na niego policja zrobiła nalot, pytając jego i sąsiadów czy to prawda? przemek to ostra offerma i jej nie pozwie, więc ujdzie to płazem mitomance 

Edytowano przez xenobi

Nie nakręcam się i bardzo mnie dziś śmieszy, że ty będąc mitomanem(!!) zabierasz głos i wmawiasz ludziom choroby weneryczne. Żmij jak widzi to z nieba, to chyba ma tam ubaw 🙋 

Przed chwilą, Baba napisał:

Mówiłam. Wtedy zamknij stronkę. Idź na inne forum. Wyrywaj doopeczki czy co tam chcesz 😜 

Zauważyłaś, że taka jazda na miejsce raz na parę lat? To oczyszcza atmosferę. Z nią nie można inaczej.

2 minuty temu, Ponury Książe napisał:

edit. chociaż nie, nie chcę brnąć w temat równouprawnienia, bo to strasznie nudne 

Podpisuję się pod tym. Jestem kobietą, słabą płcią, lubię to i tej wersji uparcie trzymać się będę. 

2 minuty temu, BellaS napisał:

Nie widziałaś bo ich nie było widać. Po tych komentarzach można się zorientować kto widział fotkę a kto nie widział i uderza w ciemno

Dzięki za wyjaśnienie.

1 minutę temu, xenobi napisał:

słyszałeś o jej ostatnich kompromach? m.in. że szambo nielegalnie wywozi do lasu do czego sama się przyznała, bo szkoda jej płacić za wywóz? 🤣  albo jak ewa ogłosiła ciąże na forum to ta w ten sam dzień pisała że nie może pić, bo też jest w stanie "wiadomym"? 🤣🤣🤣 co za żenująca mitomanka 😂  chory łeb widoczny jak nic 🤣
albo o tym że złożyła fałszywe donosy na tego przemka pravika wymyślając że ten bije matkę, aż na niego policja zrobiła nalot, pytając jego i sąsiadów czy to prawda? przemek to ostra offerma i jej nie pozwie, więc ujdzie to płazem mitomance 

To tylko wierzchołek góry lodowej.

Przed chwilą, xenobi napisał:

Od 10 lat mam ekologiczną oczyszczalnie ścieków. Nie mam nic wspólnego z żadnym Przemkiem. Krejzi to ty? 😄 Nigdy nie piłam i nie pije i nie trzeba do tego być w ciąży 😁 

Przed chwilą, Baba napisał:

Podpisuję się pod tym. Jestem kobietą, słabą płcią, lubię to i tej wersji uparcie trzymać się będę. 

Paradoksalnie z pozycji kobiety to lepsze niż feminizm. 

Wybacz, miało nie być o równouprawnieniu. 

Zauważyłaś, że taka jazda na miejsce raz na parę lat? To oczyszcza atmosferę. Z nią nie można inaczej.

Można, można. Z każdym można.  

3 minuty temu, Ponury Książe napisał:

Ok, sam jej napiszę.

Chyba, że mi przejdzie 😁

Jak Ci przejdzie to ja jej napiszą, że ją przepraszasz. 

Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał:

Od 10 lat mam ekologiczną oczyszczalnie ścieków. Nie mam nic wspólnego z żadnym Przemkiem. Krejzi to ty? 😄 Nigdy nie piłam i nie pije i nie trzeba do tego być w ciąży 😁 

tak, tak, mitomanko, tylko że całe forum widziało, ze pisałaś zupełnie co innego, włącznie z ewą, doktorkiem, carycą, libedem i resztą 🤣 screeny odpowiednie też się pewnie znajdą, spokojna twoja łysa 🤣

5 minut temu, TymczasowaFarfeluna napisał:

Nie nakręcam się i bardzo mnie dziś śmieszy, że ty będąc mitomanem(!!) zabierasz głos i wmawiasz ludziom choroby weneryczne. Żmij jak widzi to z nieba, to chyba ma tam ubaw 🙋 

Madziu, choroba jak choroba. Cytując Salix, nie ludziom tylko Tobie. Nie wmawiam a tylko potwierdzam. Musisz z tym żyć, tak jak ja żyję z meblościanką. Libed nas pojaśni😂

Edytowano przez Miecz

6 minut temu, TymczasowaFarfeluna napisał:

W jakim sensie jestem specyficzna? 

Długo by o tym pisać, a czasu dużo nie mam 😉

8 minut temu, BellaS napisał:

To po co piszesz o klapkach? Nie wiedziałam żadnych twoich klapek, jedynie zwróciłam uwagę, że robisz słabe zdjęcia pod słońce. 

1 minutę temu, Ponury Książe napisał:

O to mi chodziło 😁

Ale czy szczerze. 🤔

3 minuty temu, Baba napisał:

Można, można. Z każdym można.  

W takim razie poczekamy jak ją będziesz miała na ogonie.

Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał:

To po co piszesz o klapkach? Nie wiedziałam żadnych twoich klapek, jedynie zwróciłam uwagę, że robisz słabe zdjęcia pod słońce. 

Pisałaś o moich klapkach, zresztą nieważne może żartowałas nie będę dociekac. 😉

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się