Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Ponury Książe

No dobra. A jaki krem do stóp?

Polecane posty

Bardzo prosty sposób to po prostu nasmarować kremem z mocznikiem przed snem i założyć na noc skarpetki. 

4 minuty temu, Unhallowed napisał:

Bardzo prosty sposób to po prostu nasmarować kremem z mocznikiem przed snem i założyć na noc skarpetki. 

Konkretnq wskazówka. Tylko ja się obawiam, że nie zasnę ze skarpetkami. To siedzi w głowie i nie umiem, muszę mieć zawsze gołe stopy do spania. 

Edytowano przez Ponury Książe

Może torebki foliowe sobie zawiązać wokół stoopek żeby mieć luzik, lool

3 minuty temu, Ponury Książe napisał:

Konkretnq wskazówka. Tylko ja się obawiam, że nie zasnę ze skarpetkami. To siedzi w głowie i nie umiem, muszę mieć zawsze gołe stopy do spania. 

To są tak podstawowe aspekty że aż dziwne, że musisz o to pytać na forum. 

A jaki ma to być krem? Pielęgnacyjny, zmniejszający potliwość, na konkretny problem jak pękające pięty? 

6 minut temu, Unhallowed napisał:

To są tak podstawowe aspekty że aż dziwne, że musisz o to pytać na forum. 

A różne krążą opinię. Np. BellaS uważa, że to przegięcie, że mężczyzna używa kremu nawilżającego, i że mydło to max.

11 minut temu, juno napisał:

Może torebki foliowe sobie zawiązać wokół stoopek żeby mieć luzik, lool

Sprawdzają się u Ciebie? I nie szeleszczą w nocy?

2 minuty temu, taka_pokraka napisał:

A jaki ma to być krem? Pielęgnacyjny, zmniejszający potliwość, na konkretny problem jak pękające pięty? 

Mam ładne stopy, w tym pięty  i nie dotyka mnie problem nadpotliwosci. 

Więc chyba taka profilaktyczna pielęgnacja. 

4 minuty temu, Ponury Książe napisał:

A różne krążą opinię. Np. BellaS uważa, że to przegięcie, że mężczyzna używa kremu nawilżającego, i że mydło to max.

Wątpię, aby ktoś poważnie miał takie zdanie. Chyba, że łysa, to zmienia postać rzeczy. 

Przed chwilą, Unhallowed napisał:

Wątpię, aby ktoś poważnie miał takie zdanie. Chyba, że łysa, to zmienia postać rzeczy. 

Też się zdziwiłem. Ale użytkownicy dokuczają mi po tym jak pytałem o poradę dotycząca kremu. Pytają czy robię sobie makijaż itp., albo jakaś mascare.

6 minut temu, Ponury Książe napisał:

Mam ładne stopy, w tym pięty  i nie dotyka mnie problem nadpotliwosci. 

Więc chyba taka profilaktyczna pielęgnacja. 

W takim razie każdy krem drogeryjny będzie wystarczający. 

5 minut temu, Ponury Książe napisał:

Też się zdziwiłem. Ale użytkownicy dokuczają mi po tym jak pytałem o poradę dotycząca kremu. Pytają czy robię sobie makijaż itp., albo jakaś mascare.

Może temu, że robisz to w sposób ostentacyjny, rozwalając wszystko na czynniki pierwsze. 

5 minut temu, Ponury Książe napisał:

Użytkownicy bywają specyficzni. Napisz, że lubisz używać damskiej bielizny a przebijesz sufit tutejszej popularności.

Makijaż u mężczyzny nie jest niczym szokującym ani niespotykanym. To wręcz norma. 

1 minutę temu, Unhallowed napisał:

Może temu, że robisz to w sposób ostentacyjny, rozwalając wszystko na czynniki pierwsze. 

Gdyby rozwalał to na czynniki pierwsze to zadałby pytanie ile warstw kremu nałożyć i jak go rozprowadzać😴

Makijaż u mężczyzny nie jest niczym szokującym ani niespotykanym. To wręcz norma. 

Serio? Ja do takich klubów nie chodzę. W życiu!

Przed chwilą, Miecz napisał:

Gdyby rozwalał to na czynniki pierwsze to zadałby pytanie ile warstw kremu nałożyć i jak go rozprowadzać😴

Pytał dziesięciokrotnie o kolejność nakładania poszczególnych elementów pielęgnacji, mimo, że dostał wcześniej na to odpowiedź. To troll, który nazywa innych trollami, tzw zasłona dymna. 

3 minuty temu, Unhallowed napisał:

To troll

Robię to w sposób szczery ze sobą. Jestem ciekawy jak nakładać właściwie krem nawilżający na forum dla kobiet. Rzeczywiście ostentacyjne. 

5 minut temu, Miecz napisał:

Użytkownicy bywają specyficzni. Napisz, że lubisz używać damskiej bielizny a przebijesz sufit tutejszej popularności.

Tylko, że ja pytam o rzeczy w zgodzie ze sobą. Oczywiście mam świadomość, że to będzie wesołe. Ale każde moje pytanie zaczyna się od realne potrzeby/ciekawości 😁

39 minut temu, Unhallowed napisał:

nie znam sie na kremach i makijazach ale wraz z rozwojem moich mocy duchowych odkrylem w glebokiej medytacji ze starozytni ludzie robili ku/pe na czworaka

3 minuty temu, Unhallowed napisał:

Pytał dziesięciokrotnie o kolejność nakładania poszczególnych elementów pielęgnacji, mimo, że dostał wcześniej na to odpowiedź. To troll, który nazywa innych trollami, tzw zasłona dymna. 

Nie zawsze jestem na bieżąco. Jest trollem? Do mnie możesz mówić Feliksie.

Dobra, ale skończ z tą pozą cynicznej księżniczki i kreacja ironicznej damy, bo jesteś nudna i męcząca. 

2 minuty temu, Ponury Książe napisał:

Tylko, że ja pytam o rzeczy w zgodzie ze sobą. Oczywiście mam świadomość, że to będzie wesołe. Ale każde moje pytanie zaczyna się od realne potrzeby/ciekawości 😁

Jestem już tutaj tak długo, że mam prawo wierzyć we wszystko. I ta wiara z każdym dniem staje się zabawniejsza. Po prostu wierzę. Kafeteria to aksjomat.

• Like 1

Przed chwilą, Ponury Książe napisał:

Dobra, ale skończ z tą pozą cynicznej księżniczki i kreacja ironicznej damy, bo jesteś nudna i męcząca. 

Każdą tu nazywasz pejoratywnie, gdy wytknie ci się męczybulstwo. Zapytaj jeszcze, czy peeling robić przed kąpielą czy po. Koniecznie rozłóż ten temat na 4 wątki. 

2 minuty temu, Miecz napisał:

Nie zawsze jestem na bieżąco. Jest trollem? Do mnie możesz mówić Feliksie.

Niby, że ja jestem, bo czasem lecą jakieś żart. Niestety użytkownicy z zespołem aspergera czy innym spektrum myślą, że to na serio ,albo że to trolling 

2 minuty temu, Ponury Książe napisał:

Zapamiętaj jedno: cyniczna i ironiczna księżniczka nigdy nie jest mokra!😡

Każdą tu nazywasz pejoratywnie, gdy wytknie ci się męczybulstwo. Zapytaj jeszcze, czy peeling robić przed kąpielą czy po. Koniecznie rozłóż ten temat na 4 wątki. 

Czekam na wpis: jakie używać podpaski? I drugie pytanie: podpaski czy tampony?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się