Baba 605 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, manekin napisał: A co innego ma robić? Zakładać ...yczne tematy? Gdzie te słodkie pierdzenie o kosmetykach, gotowaniu itp No właśnie. Dawno i kosmetykach nie było 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 60 Napisano 45 minut temu No i zesrał się malowany a po co.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 39 Napisano 43 minuty temu 1 minutę temu, Unhallowed napisał: No i zesrał się malowany a po co.. Ty zes ralas na temat mojej pracy i drugi dzień musisz to wałkować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 39 Napisano 41 minut temu A ty w tej budżetówce walilas sete w pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 24 Napisano 41 minut temu Niech pracuje arbajt macht frei nawet jak musisz potem pić i na innych ludziach wyładowywać swoje frustracje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 60 Napisano 39 minut temu Przed chwilą, manekin napisał: A ty w tej budżetówce walilas sete w pracy? Nie ale ty o tym marzysz ochlejo szczajaca pod siebie. Internetowe związki buhaha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mаdzia 3 Napisano 38 minut temu 1 minutę temu, bamboszki napisał: Niech pracuje arbajt macht frei nawet jak musisz potem pić i na innych ludziach wyładowywać swoje frustracje To moje ulubione polskie przysłowie, może się jeszcze polubimy bambko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 24 Napisano 37 minut temu Serio te ludzie kupują jakieś nudle za bliki że nawet baba się nie napracuje, co za frajerstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 24 Napisano 36 minut temu Gejowskie to jakieś że już nawet wola foty i fantazje od realnego kontaktu zenua Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 24 Napisano 34 minuty temu Fjutki im nie działają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 39 Napisano 32 minuty temu 6 minut temu, Unhallowed napisał: Nie ale ty o tym marzysz ochlejo szczajaca pod siebie. Internetowe związki buhaha. 7 minut temu, bamboszki napisał: Niech pracuje arbajt macht frei nawet jak musisz potem pić i na innych ludziach wyładowywać swoje frustracje Pięknie się dobrały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 39 Napisano 30 minut temu Idę po bułsie, a wy możecie dalej ujadać ze szczęścia, a ja będę wam klaskał do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 60 Napisano 29 minut temu 1 minutę temu, manekin napisał: Idę po bułsie, a wy możecie dalej ujadać ze szczęścia, a ja będę wam klaskał do tego Idź dój byki w oborze z carycą, do tego się nadajesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 113 Napisano 26 minut temu 1 minutę temu, Unhallowed napisał: Idź dój byki w oborze z carycą, do tego się nadajesz. Kadra nauczycielska - elita narodu, której powierzamy dzieci. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mаdzia 3 Napisano 23 minuty temu 14 minut temu, bamboszki napisał: Serio te ludzie kupują jakieś nudle za bliki że nawet baba się nie napracuje, co za frajerstwo Nawet takie szambo mieszkające u ciebie po sąsiedzku ma swoich wiernych widmoków () i kiedyś się chwaliła, że całkiem przywoite pieniądze ciągnie z onlyfansa. Szczerze mówiąc też to rozważam, bo moje jędrne cycuszki się marnują. https://iili.io/n9hKva9.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 39 Napisano 21 minut temu 7 minut temu, Unhallowed napisał: Idź dój byki w oborze z carycą, do tego się nadajesz. Wolę zbierać pieczarki, to moja pasja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe przygody króliczka 33 Napisano 19 minut temu (edytowany) Pierwszy września "nauczycielki" Geni - hejting od rana na kacu i próba poniżenia innej osoby ot tak po prostu Pamiętajcie dzieci, to wcale nie jest wredna bezrobotna skrajna hejtera i zwyczajnie podły czlowiek - to biedna ofiara dehumanizacji Edytowano 19 minut temu przez Nowe przygody króliczka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 605 Napisano 18 minut temu 2 minuty temu, manekin napisał: Wolę zbierać pieczarki, to moja pasja I dobrze, bo jak zechcesz była wydoić za "cycka" to będzie piekło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 24 Napisano 17 minut temu No ona nie może być po prostu wredna i podła bo musi mieć kasę i stanowisko prezeska żeby taka być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 60 Napisano 15 minut temu 3 minuty temu, Nowe przygody króliczka napisał: Pierwszy września "nauczycielki" Geni - hejting od rana na kacu i próba poniżenia innej osoby ot tak po prostu Pamiętajcie dzieci, to wcale nie jest wredna bezrobotna skrajna hejtera i zwyczajnie podły czlowiek - to biedna ofiara dehumanizacji Dlaczego się wtrącasz i mi ubliżasz? Szczęśliwa i spełniona żona, przyszła matka. Tak to wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 24 Napisano 15 minut temu (edytowany) 2 minuty temu, Baba napisał: I dobrze, bo jak zechcesz była wydoić za "cycka" to będzie piekło Ale że on doilby tzytzka fuj nie chce se tego wyobrażać obraz ofensywny abuzywny Edytowano 15 minut temu przez bamboszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe przygody króliczka 33 Napisano 12 minut temu 1 minutę temu, Unhallowed napisał: Dlaczego się wtrącasz i mi ubliżasz? Szczęśliwa i spełniona żona, przyszła matka. Tak to wygląda. Pytałam już, czy masz jakieś uszkodzenia centralnego układu nerwowego. Miałaś już wyjaśniane nie tylko przeze mnie dlaczego. Ponieważ jesteś wyjątkowo obrzydliwe hejterą, w dodatku zgrywającą w sposób równie obrzydliwy ofiarę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 39 Napisano 7 minut temu 8 minut temu, Unhallowed napisał: Dlaczego się wtrącasz i mi ubliżasz? Szczęśliwa i spełniona żona, przyszła matka. Tak to wygląda. Bo to jest forum i nie potrzebuje twojej zgody? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 3 Napisano 4 minuty temu 35 minut temu, bamboszki napisał: Niech pracuje arbajt macht frei nawet jak musisz potem pić i na innych ludziach wyładowywać swoje frustracje Ktoś musi na te bambosze i płaskie robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 60 Napisano 2 minuty temu 9 minut temu, Nowe przygody króliczka napisał: Pytałam już, czy masz jakieś uszkodzenia centralnego układu nerwowego. Miałaś już wyjaśniane nie tylko przeze mnie dlaczego. Ponieważ jesteś wyjątkowo obrzydliwe hejterą, w dodatku zgrywającą w sposób równie obrzydliwy ofiarę. Ja ciebie nie obrażam i jesteś mi całkowicie obojętna. Odbij i zajmij się swoim życiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 60 Napisano 1 minutę temu Uch, crueel summer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach