KochamBabkeBożą 6 Napisano piątek o 19:58 Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Okropne. Fuu, a żylaste? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 119 Napisano piątek o 19:58 2 minuty temu, WyẃaloneJaja napisał: Nie będę się zastanawiać jakie to łzy świat nie wierzy łzom A ja nie będę się zastanawiał, czy komentarzem nie wyjąłem zawleczki z granatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 6 Napisano piątek o 19:58 Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: No moszne na zdjeciu Aparat mam zepsuty ;/ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano piątek o 19:59 Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: A ja nie będę się zastanawiał, czy komentarzem nie wyjąłem zawleczki z granatu Nie musisz bo jak wyjmiesz to będziesz rozdupczony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano piątek o 20:00 1 minutę temu, WyẃaloneJaja napisał: Dostałam kosz pieczarek. Nie wygrałaś poza tym. Za straty to raczej do ubezpieczen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano piątek o 20:03 2 minuty temu, kobieta z Kurą napisał: Krokodyle lzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 6 Napisano piątek o 20:03 Za kilka dni będą zapiekanki z pieczarkami i cebulką + ser, pychota. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano piątek o 20:04 Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: Krokodyle lzy Udaję. Nie jem skwarek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1097 Napisano piątek o 20:04 8 minut temu, Baba napisał: To nasz wspólny kolega Be....ek jest jej autorem. Probowałam się z nią zmierzyć ułożyłam tekst o jego blogu. Oczywiście sama decydujesz kiedy tekst kończysz. Im dłuższy i w miarę logiczny, tym większy wyczyn. To pi-emat. Tutaj masz przykład: Daj, o pani, o boska Mnemozyno (3,14159) pi liczbę, którą też zowią ponętnie ludolfiną, (2653589) pamięci przekazać tak, by (7932) jej dowolnie oraz szybko do pomocy użyć, gdy (38462643) się problemu nie da inaczej rozwiązać. (383279) Pauza – to zastąpić liczbami. (50288) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano piątek o 20:05 Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Udaję. Nie jem skwarek. To o czym my gadamy. Zegnam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano piątek o 20:05 7 minut temu, KochamBabkeBożą napisał: Fuu, a żylaste? Rozlazłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 6 Napisano piątek o 20:06 Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Rozlazłe Śmierdzą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano piątek o 20:06 Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: To o czym my gadamy. Zegnam. No i co zrobisz z tym garem ziemniaków? No co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 6 Napisano piątek o 20:07 Nie mam aparatu ; ( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano piątek o 20:07 Przed chwilą, KochamBabkeBożą napisał: Śmierdzą? Nie gadam o nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 619 Napisano piątek o 20:07 5 minut temu, Zаwszе przychodzi noc napisał: Ja już wiem że to trudne 3,141592 653589 793238.... Nie o prym i medal zabiegamy do zabawy kręci nas.... 3-1-4-1-5-9-2-6-5-3...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano piątek o 20:07 Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: No i co zrobisz z tym garem ziemniaków? No co? Zjem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 6 Napisano piątek o 20:07 Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Nie gadam o nich. Dobra, a o manicure Twoim możemy poczatować? Lakierujesz sobie paznokcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 119 Napisano piątek o 20:07 8 minut temu, WyẃaloneJaja napisał: Nie musisz bo jak wyjmiesz to będziesz rozdupczony Zobaczymy, może zostanie ze mnie kolorowa plama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano piątek o 20:08 3 minuty temu, Miecz napisał: To pi-emat. Tutaj masz przykład: Daj, o pani, o boska Mnemozyno (3,14159) pi liczbę, którą też zowią ponętnie ludolfiną, (2653589) pamięci przekazać tak, by (7932) jej dowolnie oraz szybko do pomocy użyć, gdy (38462643) się problemu nie da inaczej rozwiązać. (383279) Pauza – to zastąpić liczbami. (50288) Wygrałeś! Gotujesz dla mnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1097 Napisano piątek o 20:08 11 minut temu, Baba napisał: To nasz wspólny kolega Be....ek jest jej autorem. Autorem mojego cytatu jest Witold Rybczyński, Inwokacja do Mnemozyny Jeszcze jeden Pi-emat: Kuć i orać (3,14) w dzień zawzięcie, (159) bo plonów niema bez trudu. (26535) Złocisty szczęścia okręcie, (897) kołyszesz. (9) Kuć. (3) My nie czekajmy cudu. 2384 Robota (6) to potęga ludu. (264) Autor: Kazimierz Cwojdziński, Kuć i orać (1930) Babo, starych masz tych kolegów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano piątek o 20:09 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Zobaczymy, może zostanie ze mnie kolorowa plama W moim kolażu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1097 Napisano piątek o 20:10 2 minuty temu, kobieta z Kurą napisał: Wygrałeś! Gotujesz dla mnie! Zapomnij W nagrodę Baba zabiera mnie do spa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 619 Napisano piątek o 20:11 1 minutę temu, Miecz napisał: Autorem mojego cytatu jest Witold Rybczyński, Inwokacja do Mnemozyny Jeszcze jeden Pi-emat: Kuć i orać (3,14) w dzień zawzięcie, (159) bo plonów niema bez trudu. (26535) Złocisty szczęścia okręcie, (897) kołyszesz. (9) Kuć. (3) My nie czekajmy cudu. 2384 Robota (6) to potęga ludu. (264) Autor: Kazimierz Cwojdziński, Kuć i orać (1930) Babo, starych masz tych kolegów To było kilka lat temu gdy się zmierzyłam z tym. A konkretnie było coś w ten deseń. Kolega napisał swój tekst i zapytał według jakiego klucza on powstał czy jakiś tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 6 Napisano piątek o 20:12 A nagroda dla mnie foto stópek to gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1097 Napisano piątek o 20:12 Przed chwilą, Baba napisał: To było kilka lat temu gdy się zmierzyłam z tym. A konkretnie było coś w ten deseń. Kolega napisał swój tekst i zapytał według jakiego klucza on powstał czy jakiś tak. Czyli nie jest autorem zagadki tylko ją zmodyfikował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 619 Napisano piątek o 20:13 1 minutę temu, Miecz napisał: Zapomnij W nagrodę Baba zabiera mnie do spa Dlaczego? Bo ze mną to już tylko spać można? Byś się zdziwił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano piątek o 20:13 Przed chwilą, KochamBabkeBożą napisał: A nagroda dla mnie foto stópek to gdzie To podpucha nie ma moszny i niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano piątek o 20:14 2 minuty temu, Miecz napisał: Zapomnij W nagrodę Baba zabiera mnie do spa Nagroda jest brum w koszu pieczarek. Spa jest za trzecie miejsce. Za drugie można negocjować co się chce dostać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 619 Napisano piątek o 20:14 (edytowany) 2 minuty temu, Miecz napisał: Czyli nie jest autorem zagadki tylko ją zmodyfikował. Widocznie tak. Co nie zmienia faktu, że namęczyłam się Edytowano piątek o 20:15 przez Baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach