Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

2 minuty temu, obwozny sprzedawca klapkow napisał:

widze ze lubisz dialogi ze schizofrenikami

Lubie też gdy kocioł garnkowi przygania a nie widzi beli we własnej dupje. Co ja lubię to nie wasz biznes

6 minut temu, WyẅaloneJaja napisał:

Lubie też gdy kocioł garnkowi przygania a nie widzi beli we własnej dupje. Co ja lubię to nie wasz biznes

Dopóki nikt przez ciebie nie cierpi. Jeśli zagrazasz bezpieczeństwu innych ludzi, to jest to juz ich sprawa co robisz.

Przed chwilą, miutine1 napisał:

Dopóki nikt przez ciebie nie cierpi. Jeśli zagrazasz bezpieczeństwu innych ludzi, to jest to juz ich sprawa co robisz.

Idz do psychiatry i skoncz te chore projekcje. Internet nie jest narzędziem dla ludzi dręczonych przez paranoje.

Nie mam paranoi ale mam dowody i w każdej chwili mogę je przedstawić. I przestań mnie obrażać. 

2 dni temu napisałaś wątek pt. Damydż is dan i oznajmiłaś w nim, że wysłałaś olej na schody. Mam kopię.

1 godzinę temu, WyẅaloneJaja napisał:

widzisz podwojnie czy tak dobrze sie z nimi dogadujesz bo tez slyszysz glosy? jestem tu sam

Edytowano przez obwozny sprzedawca klapkow

1 minutę temu, obwozny sprzedawca klapkow napisał:

widzisz podwojnie czy tak dobrze sie z nimi dogadujesz bo tez slyszysz glosy? jestem tu sam

Daruj sobie. W zasadzie jesteś bardzo monotematyczny i nudny 

3 godziny temu, krejzi ejżyn gerl napisał:

Chociaż pewnie i tak lepiej mieszkać tam niż w jakiejś gorszej dzielnicy Paryża lub przedmieściach z chatkami jak z Afryki. 

Płastuga też mieszka w jakiejś dziurze się okazało, bo chlapa wyśpiewał nieświadomie że mieszkają na zadupiu. 

9 minut temu, HHefner napisał:

Nie przejmuje się, te przegrywy nie mają świadomość, że działki na takich "zadupiach" kosztują pół miliona złotych. Plus, minus. Niech będzie, że mamy oborę. Natomiast już widzę dlaczego Genowefa Carbonara tak ochoczo zaprzyjaźnila się na początku z Madzią. Po prostu wykorzystywała ją, żeby dać ujście swojej wrednej naturze. Wiadomo, ze jedyną sympatię ona czuje do alkoholu. To jej największy przyjaciel 😉

Po czym Magda wzięła ich wspólnego bejsbola i zaczęła lać nim Gienka po głowie ile się da. Komedia 🙂

A domy pod miastem to akurat trend popularny od lat. Wczoraj byłam u znajomych, 2 tygodnie temu wprowadzili się do uroczego domku w Józefowie. Fantastyczna sprawa, jedyny minus to dojazdy do Centrum.

11 minut temu, Śliwka is Blocked napisał:

Po czym Magda wzięła ich wspólnego bejsbola i zaczęła lać nim Gienka po głowie ile się da. Komedia 🙂

A domy pod miastem to akurat trend popularny od lat. Wczoraj byłam u znajomych, 2 tygodnie temu wprowadzili się do uroczego domku w Józefowie. Fantastyczna sprawa, jedyny minus to dojazdy do Centrum.

To jest najlepsze, ze teraz same zaczęły się dobijać tą samą bronią,  którą wcześniej razem walczyly. Ogólnie ja pamiętam Genowefe jak kiedys dala temat, że facet odszedł i ona z zalu  pije do lustra.Teraz juz mam pelny obraz jej alkoholizmu.  U mnie uciążliwe są dojazdy do firmy, dlatego zdarza się, ze nocuję w Gdańsku, żeby zaoszczędzić na czasie. To rzeczywiście ten minus.

2 minuty temu, HHefner napisał:

Nie wiem co siedzi w twojej glowie, ale jestem tolerancyjny. Jednak nie mam czasu na ciebie pluc. Poproś dziś kogos innego 😀

Co tam Andrzej, było co ćpane w weekend? 😁

• Haha 2

7 godzin temu, HHefner napisał:

To jest najlepsze, ze teraz same zaczęły się dobijać tą samą bronią,  którą wcześniej razem walczyly. Ogólnie ja pamiętam Genowefe jak kiedys dala temat, że facet odszedł i ona z zalu  pije do lustra.Teraz juz mam pelny obraz jej alkoholizmu.  U mnie uciążliwe są dojazdy do firmy, dlatego zdarza się, ze nocuję w Gdańsku, żeby zaoszczędzić na czasie. To rzeczywiście ten minus.

Skoro otwarcie o tym piszesz, że masz mieszkanie w Gdańsku to ile teraz trzeba dać za mieszkanie przy Motławie? Słyszałam, że kwoty są naprawdę zaporowe.

Płaska pisała, że jeździ rowerem i konno. Zaraz się okaże, że gapa ma stadninę koni i jest ranczerem 🤣

Edytowano przez nyght gyrl

2 minuty temu, WyẅaloneJaja napisał:

Sprawdz w necie smieciok

Wez sie idz z kims innym ponawalaj

1 minutę temu, WyẅaloneJaja napisał:

Śmieciok idz do dzakuza

Jestes meczaca.

5 minut temu, nyght gyrl napisał:

Płaska pisała, że jeździ rowerem i konno. Zaraz się okaże, że gapa ma stadninę koni i jest ranczerem 🤣

Czego ta mała szczekaczka nie wymyśli 🙈

6 minut temu, krejzi ejżyn gerl napisał:

Czego ta mała szczekaczka nie wymyśli 🙈

dobra, daj jej spokój, w ciąży jest, hormony szaleją, pamięć szwankuje. Lepiej jej i dzidziusiowi zrobi głaskanie po brzusiu zamiast naparzania z "menelami" 😜 

29 minut temu, nyght gyrl napisał:

Klaudiusz też jeździł konno i pisał że mieszka niedaleko stadniny

17 minut temu, sranann napisał:

ciekawe czy kiedyś próbowała się pobawić kuutasem kuca 

Nikt normalny nie zastanawia się nad takimi rzeczami.

2 minuty temu, sranann napisał:

wiadomo że upośledzony na ssri który sobie kompletnie zlikwidował libido nie myśli xD

Kto

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się