BellaS 137 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Bo to prawda. Powtórzę to kolejny raz. Miecz i Malowany mają lekkie pióro! Lubię ich czytać. Nie mają tu sobie równych. O seksie już też nie można dosadnie sobie pożartować, masz ci... kijodupoza sie szerzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, eRCe napisał: Kobiety by się pozagryzały bez nas mężczyzn. Dobrze, że trzymamy je w ryzach inaczej byłby kataklizm globalny Wystawiasz się na rykoszet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, HHefner napisał: Ja nie jestem oburzony. Odpowiedzialem spokojnie. Przyznaję rację. Tak było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 124 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: wez ty sie ciotka uspokoj i idz poogladaj kolekcje przetworow do piwinicy Wujek, to ty się tak nadąłeś, że ci zaraz pęknie trampek z drugiej strony. Może masz jakieś spławiki do posegregowania na strychu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 148 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Wystawiasz się na rykoszet? Mam pancerną szybę w monitorze laptopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, HHefner napisał: Ja nie jestem oburzony. Odpowiedzialem spokojnie. moze mi sie wydawalo, ale twoje "nie twoja sprawa" hmm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa_ 25 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, ilu_z_ja napisał: to niech sie ksiaze uspokoi i na normalne pytanie sie stroszy, bo to nie twoja wina, ze zycie o ktorym mowia mocno sie kloci z kafe Wybacz, ale myślę, że mało znasz Babę, także z jej przeszłych "pozakulisowych" zagrywek. Tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Mam żal, że uważasz, że brak wulgaryzmów to oznaka niebycia hejterem. Taki jadzik ubrany w grzeczne słowa bywa bardziej trujący niż rzucenie pospolitą emocjonalną urwą. Potrafisz zadać cios na zimno w białych rękawiczkach więc jest ok. Ąę, dystans i kultura. Jestem jaka jestem, ale mam zahamowania i nie muszę być wulgarna będąc dosadną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
memento szlori 3 Napisano 3 godziny temu A krejzi tu jest tylko po to by wyzywać i kapować, zwiędła róża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arrows 2 Napisano 3 godziny temu "wieprzowa" xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa_ 25 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Mam żal, że uważasz, że brak wulgaryzmów to oznaka niebycia hejterem. Taki jadzik ubrany w grzeczne słowa bywa bardziej trujący niż rzucenie pospolitą emocjonalną urwą. Potrafisz zadać cios na zimno w białych rękawiczkach więc jest ok. Ąę, dystans i kultura. Bez przesady z tym ciosem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 124 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Bo tak to wygląda. A dlaczego ludzie mają żyć wg waszych wyobrażeń jak ich życie powinno wyglądać. Wy jesteście normalni? Uwaga dla wszystkich tutaj piszących. Ty może powinnaś robić na drutach w uniwersytecie trzeciego wieku zamiast pisać na kafeterii, bo tak sobie wielu wyobraża emerytki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BellaS napisał: O seksie już też nie można dosadnie sobie pożartować, masz ci... kijodupoza sie szerzy wpadnij na priw jak masz potrzebe mala 3 minuty temu, arrows napisał: hahaha choć raz malowaniec się postawił i coś mądrego powiedział banda choro przewrażliwionych histeryczek wyżej sr.ających niż zad mających kłócących sie wiecznie o byle bzdety, które normalny człowiek w 90% puści mimo uszu, a na pewno nie odbierze jako atak xD słabo mi sie robi jak czasem czytam te znudzone utrzymanki z problemikami z d..., gorzej niż w przedszkolu czasem wyciagm glowe z ich tylkow, zeby zaczerpnac swiezego powietrza i dotlenic mozg 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, eRCe napisał: Mam pancerną szybę w monitorze laptopa Tylko trening mnicha z klasztoru Szaolin Cię może uchronić przed bliznami po ranach zadanych na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, BellaS napisał: O seksie już też nie można dosadnie sobie pożartować, masz ci... kijodupoza sie szerzy Ja bym pożartowała, ale na forum nie ma Stacha. ...Stachu, jak to się robi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 137 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: wpadnij na priw jak masz potrzebe mala zadzieram kiece i lece Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Wujek, to ty się tak nadąłeś, że ci zaraz pęknie trampek z drugiej strony. Może masz jakieś spławiki do posegregowania na strychu? masz racje, przesadzilem z kolacja bebzon wywalilo. zlociutka, ja ze splawikami nie mam ci wspolego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 124 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Jestem jaka jestem, ale mam zahamowania i nie muszę być wulgarna będąc dosadną. To bardzo opłacalne. Zawsze można robić za bezstronnego arbitra. Ale tylko dla tych mniej bystrych, albo z własnymi interesami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
memento szlori 3 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Ashbourne napisał: Bo płaska jeszcze resztkami sił próbuje silić się na eteryczną rusałkę z lasu czy kogo ona tam grała, a paryska jest zwyczajnie oderwana od pługa jak wieprzowa. Proponuje jeszcze*wołowinową. Jeszcze większy kaliber Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Baba napisał: Bo to prawda. Powtórzę to kolejny raz. Miecz i Malowany mają lekkie pióro! Lubię ich czytać. Nie mają tu sobie równych. Przepraszam! Jest też może kilka kobiet, które nie mają problemów z pisaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BellaS napisał: zadzieram kiece i lece wiedzialem, ze predzej czy pozniej zalicze cie na privie oh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nyght gyrl 24 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: A dlaczego ludzie mają żyć wg waszych wyobrażeń jak ich życie powinno wyglądać. Wy jesteście normalni? Uwaga dla wszystkich tutaj piszących. Ty może powinnaś robić na drutach w uniwersytecie trzeciego wieku zamiast pisać na kafeterii, bo tak sobie wielu wyobraża emerytki? Przecież robisz to samo kwadratowa. Narzucasz swoje pierdoły innym, a jesteś nawet nie kimś wierzącym tylko takim betonem rydzykowym bez własnej woli xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, WiłaCzerwcowa_ napisał: Wybacz, ale myślę, że mało znasz Babę, także z jej przeszłych "pozakulisowych" zagrywek. Tyle. Może nam o tym opowiesz? Sama jestem tego ciekawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nyght gyrl 24 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, memento szlori napisał: Proponuje jeszcze*wołowinową. Jeszcze większy kaliber Paryska uspokój się, za dużo piłaś chyba dzisiaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 137 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Baba napisał: Ja bym pożartowała, ale na forum nie ma Stacha. ...Stachu, jak to się robi? to kawał? nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Baba napisał: Ja bym pożartowała, ale na forum nie ma Stacha. ...Stachu, jak to się robi? Jeden człowiek tłumaczył w telewizji, że ty o jak działanie tłoków w cylindrach w silniku samochodowym. Edytowano 3 godziny temu przez kobieta z Kurą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: . Ale tylko dla tych mniej bystrych, Potrafię jeszcze się rozeznać kto tu bystry, kto nie. Każdy ma swój wyznacznik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 118 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, kobieta z Kurą napisał: Przepraszam! Jest też może kilka kobiet, które nie mają problemów z pisaniem. Pogonilam naszego dawnego kolege Księcia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, BellaS napisał: tylko kryj nas przed wjeczorno bo nie chce po mordzie dostac zapomnialem o niej jechalas moze kiedys golfem trojka z szyberdachem>? Edytowano 3 godziny temu przez ilu_z_ja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Pogonilam naszego dawnego kolege Księcia! A to czemu? Fajny był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach