nyght gyrl 27 Napisano 5 godzin temu Krasnala trzeba gdzieś zgłosić, to realny wariat polujący na kobiety! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: I dlatego że jesteś starsza możesz ludziom narzucać jak spędzają wolny czas? Yhm. Masz jeszcze więcej niegodnych czynności na liście dla pięknych, młodych, wykształconych? Masz rację, powinni tu zostać sami absolwenci szkół specjalnych i rezydenci psychiatryków. Tylko nadal nie wiem czego ty będziesz w tym towarzystwie szukać. Bo jeśli ty masz Miecza to Ewka może mieć np.mnie. Ty się dobrze czujesz? Mam Miecza? Mam go tak samo jak ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: grzecznie zapytalas, ale ksiaze chyba sie poczul urazony To mnie pytałeś czemu nie zapraszam znajomych na forum? Zapraszam ale ich przeraża to miejsce. Nie rozumieją, co się to dzieje. Niektórzy też nie chcą wracać to bo się zadomowiły na innych forach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 137 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, sranann napisał: przecie to na ciebie tu jest ewidentne srranko nonejmie wypiera fakty i ostatnio tylko wyzywa,szkoda strzępić języka, nie zrozumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa_ 25 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, dustyrose2 napisał: Te jątrzące fałszywe klępy sa o wiele bardziej przerażajace Tego tu nie wolno głośno mówić, bo to panie z doskonałym "pijarem" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, kobieta z Kurą napisał: A pytałam po co drążysz. Spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: To mnie pytałeś czemu nie zapraszam znajomych na forum? Zapraszam ale ich przeraża to miejsce. Nie rozumieją, co się to dzieje. Niektórzy też nie chcą wracać to bo się zadomowiły na innych forach. no a do kogo skierowalem pytanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 124 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Ty się dobrze czujesz? Mam Miecza? Mam go tak samo jak ty. Teraz będziesz udawać, że nie wiesz o co chodzi? Jak chcesz. Może jednak wyjaśnisz co tutaj robisz. Tylko bez tych precli o niekochającym mężu i starości. Ta poza nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, ilu_z_ja napisał: grzecznie zapytalas, ale ksiaze chyba sie poczul urazony Właśnie. Grzecznie zapytałam. Nie obrażam, nie narzucam. Dałam jemu puchar gdy mi odpisał- to moja sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa_ 25 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, dustyrose2 napisał: Ciebie oblechu z zryta bania? Niestety nie uwierzę. Chyba ze te co pokazywałaś te modelkę czyli z defektem genetycznym Przeczytałaś mój post? Dla mnie te baby ociekają wprost fałszem. Człowiek tyle razy gryzie się w język, jak czyta różne kwiatki od nich, często między wierszami, żeby się nie wtrącać, nie być hejterka, to sruu... Cichociemne się nie szczypią 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 124 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Właśnie. Grzecznie zapytałam. Nie obrażam, nie narzucam. Dałam jemu puchar gdy mi odpisał- to moja sprawa. Dlaczego twoja grzeczność jest często podszyta kpiną, szyderą i dezaprobatą? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Teraz będziesz udawać, że nie wiesz o co chodzi? Jak chcesz. Może jednak wyjaśnisz co tutaj robisz. Tylko bez tych precli o niekochającym mężu i starości. Ta poza nie działa. Ty mi/nam powiedz. Szkoda, że Miecza tu nie ma teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 5 godzin temu wy jestescie przewrazliwieni na swoim punkcie do granic mozliwosci. babka grzecznie zapytala i powiedziala, ze ona tak nie robi, a wy wielce oburzeni, bo wam nic powiedziec nie mozna, ja yebie 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, ilu_z_ja napisał: no a do kogo skierowalem pytanie? Zablokowali stronę i czytałam Twoje posty na profilu. Chciałam się upewnić czy odpowiadam adekwatnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
homosuperior 10 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WiłaCzerwcowa_ napisał: Przeczytałaś mój post? Dla mnie te baby ociekają wprost fałszem. Człowiek tyle razy gryzie się w język, jak czyta różne kwiatki od nich, często między wierszami, żeby się nie wtrącać, nie być hejterka, to sruu... Cichociemne się nie szczypią jestes Sauronem ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Dlaczego twoja grzeczność jest często podszyta kpiną, szyderą i dezaprobatą? Masz żal, że nie jestem do tego wulgarna? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 124 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Ty mi/nam powiedz. Szkoda, że Miecza tu nie ma teraz Ile razy pisałaś, że wchodzisz tu m.in.dla jego lekkiego pióra? Czyli masz coś w tym szambie co cię przyciąga. Inni nie mogą mieć? Bo co? Bo portfel grubszy i dowód z innym peselem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa_ 25 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Dlaczego twoja grzeczność jest często podszyta kpiną, szyderą i dezaprobatą? Np. mąż ostentacyjnie odsuwa talerz, jak zrobi coś według niego nie tak przyprawionego, może trzeba to gdzieś ulać jednak. Ale tak, żeby nie tracić wizerunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
memento szlori 6 Napisano 5 godzin temu Paryska jaka agresywna. widzicie to? Płaska jest bardziej cyniczna i wredna a paryska bardziej wulgarna i agresywna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: wy jestescie przewrazliwieni na swoim punkcie do granic mozliwosci. babka grzecznie zapytala i powiedziala, ze ona tak nie robi, a wy wielce oburzeni, bo wam nic powiedziec nie mozna, ja yebie Mądrze piszesz. Nie kupię i nie żartuję. Takie teraz czasu na kafe, że trzeba pisać, że się pisze tylko to, co widać na ekranie. Ja yebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 137 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, WiłaCzerwcowa_ napisał: Przeczytałaś mój post? Dla mnie te baby ociekają wprost fałszem. Człowiek tyle razy gryzie się w język, jak czyta różne kwiatki od nich, często między wierszami, żeby się nie wtrącać, nie być hejterka, to sruu... Cichociemne się nie szczypią a twoja ciąża to jest jakiś temat tabu i zycie seksualne podczas niej? Na serio jesteś taka przewrażliwiona na swoim punkcie?? Tu jest szambo, wchodzisz do niego na własną odpowiedzialność, doskonale wiesz że po twoich wieloletnich akcjach nie bedziesz tu tylko po pleckach klepana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: Właśnie. Grzecznie zapytałam. Nie obrażam, nie narzucam. Dałam jemu puchar gdy mi odpisał- to moja sprawa. to niech sie ksiaze uspokoi i na normalne pytanie sie stroszy, bo to nie twoja wina, ze zycie o ktorym mowia mocno sie kloci z kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 148 Napisano 5 godzin temu Kobiety by się pozagryzały bez nas mężczyzn. Dobrze, że trzymamy je w ryzach inaczej byłby kataklizm globalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Ile razy pisałaś, że wchodzisz tu m.in.dla jego lekkiego pióra? Czyli masz coś w tym szambie co cię przyciąga. Inni nie mogą mieć? Bo co? Bo portfel grubszy i dowód z innym peselem? Bo to prawda. Powtórzę to kolejny raz. Miecz i Malowany mają lekkie pióro! Lubię ich czytać. Nie mają tu sobie równych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nyght gyrl 27 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, WiłaCzerwcowa_ napisał: Przeczytałaś mój post? Dla mnie te baby ociekają wprost fałszem. Człowiek tyle razy gryzie się w język, jak czyta różne kwiatki od nich, często między wierszami, żeby się nie wtrącać, nie być hejterka, to sruu... Cichociemne się nie szczypią A czego się spodziewasz idąc na wojenki z doświadczonymi ...olxami xD, że będzie zestaw happy meal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 45 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, ilu_z_ja napisał: wy jestescie przewrazliwieni na swoim punkcie do granic mozliwosci. babka grzecznie zapytala i powiedziala, ze ona tak nie robi, a wy wielce oburzeni, bo wam nic powiedziec nie mozna, ja yebie Ja nie jestem oburzony. Odpowiedzialem spokojnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 124 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Masz żal, że nie jestem do tego wulgarna? Mam żal, że uważasz, że brak wulgaryzmów to oznaka niebycia hejterem. Taki jadzik ubrany w grzeczne słowa bywa bardziej trujący niż rzucenie pospolitą emocjonalną urwą. Potrafisz zadać cios na zimno w białych rękawiczkach więc jest ok. Ąę, dystans i kultura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Ile razy pisałaś, że wchodzisz tu m.in.dla jego lekkiego pióra? Czyli masz coś w tym szambie co cię przyciąga. Inni nie mogą mieć? Bo co? Bo portfel grubszy i dowód z innym peselem? wez ty sie ciotka uspokoj i idz poogladaj kolekcje przetworow do piwinicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: bo to nie twoja wina, ze zycie o ktorym mowia mocno sie kloci z kafe Bo tak to wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arrows 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: wy jestescie przewrazliwieni na swoim punkcie do granic mozliwosci. babka grzecznie zapytala i powiedziala, ze ona tak nie robi, a wy wielce oburzeni, bo wam nic powiedziec nie mozna, ja yebie hahaha choć raz malowaniec się postawił i coś mądrego powiedział banda choro przewrażliwionych histeryczek wyżej sr.ających niż zad mających kłócących sie wiecznie o byle bzdety, które normalny człowiek w 90% puści mimo uszu, a na pewno nie odbierze jako atak xD słabo mi sie robi jak czasem czytam te znudzone utrzymanki z problemikami z d..., gorzej niż w przedszkolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach