Koŕalgor 121 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, kobieta z Kurą napisał: Yyyyy! Taka prowokacja? Na królika. Na niegrzecznego meza klatki nie posiadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywåloneJaja 5 Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, sralom izrael napisał: a ty trzesz aż dvpą po podłodze z bólu bo janusza brak a jaj już nie masz xD Tak mi brak że zakończyłam wieloletni związek xD skoncz już ... i waruj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, WywåloneJaja napisał: Rùchanie to zajęcie dla plebsu więc zwał se konia Dobre! Doceniam takie teksty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 137 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, ilu_z_ja napisał: a ja mam cos do powiedzenia? heloł Nie masz, focha rzuciła i koniec zabawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, kobieta z Kurą napisał: Ty pilnuj golfa. spokojnie mam monitoring, sasiadki z parteru sa czujne. Nie zostal jakis kotlecik z obiadu, albo rosol? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywåloneJaja 5 Napisano 9 godzin temu Smjeciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywåloneJaja 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Dobre! Doceniam takie teksty. Naucz się kłamać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: cos tam czasem mozesz powiedziec, np jaka rybe zlowil, tylko nie stawiaj mu tutaj pomnikow i nie mow, ze jest jak adonis, tylko ze z wasem I w klapkach ze skarpetami frote. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywåloneJaja 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, sralom izrael napisał: tak zakończyłaś związek wieloletni z kotem bo zdech xD Z nim nigdy nie zakończę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywåloneJaja 5 Napisano 9 godzin temu Ssijjjj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 124 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, WiłaCzerwcowa_ napisał: Ale czy ja wyrywam się regularnie z tymi radami, ocenami? Nie, milczę najczęściej. Pomimo, że czytałam tu z jej strony już różne rzeczy. Np. opinie, że jak małżeństwo mówi do siebie czułe określenia, to jesr to fałszywe. Tak, była kiedyś taka dyskusja. Tak że nie czuję się tu stroną "winną". Tak samo jak.w kwestii wychowywania dzieci po rozwodzie. A w mojej definicji szczęścia jest miejsce na przeplatanie się misiaczków ze starymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dustyrose2 22 Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, Śliwka is Blocked napisał: Eve, życzę Ci jak najlepiej, ale tych 100 procent to serio nie używaj. Nie takie ideały po paru latach się zmieniały. Nie warto rzucać takich piaskownicowych deklaracji bo może być tak, może być srak. Ale widocznie w tym momencie tak czuje ze może na niego liczyc i do tego tez ma prawo. Co to za związek w którym sie myśli - w razie wu jak mnie rzuci lub zdradzi to coś tam? Kto tak myśli? Chyba ktos mocno przeorany przez los i związki. Jak ktos ma długie i dobre albo np jest to 1 na serio to tak można czuć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, BellaS napisał: Nie masz, focha rzuciła i koniec zabawy przez ciebie, trzeba bylo sie nie pchac nachalnie z ta dopa na maske Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: spokojnie mam monitoring, sasiadki z parteru sa czujne. Nie zostal jakis kotlecik z obiadu, albo rosol? Żółty ser i zmrożone kluski śląskie. Dobrego mogę rozmrozić kurczaka po meksykańsku (kurczak, kukurydza, pomidory). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa_ 25 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: A w mojej definicji szczęścia jest miejsce na przeplatanie się misiaczków ze starymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dustyrose2 22 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: przez ciebie, trzeba bylo sie nie pchac nachalnie z ta dopa na maske Uwazaj ona sobie lubi przylokowac duupsko na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 137 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Baba napisał: I dlatego ja tu dobrego słowa i swoim nie mówię Jak nie mówiłam to było s/ranie że nie mowie. Nie dogodzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa_ 25 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, dustyrose2 napisał: Ale widocznie w tym momencie tak czuje ze może na niego liczyc i do tego tez ma prawo. Co to za związek w którym sie myśli - w razie wu jak mnie rzuci lub zdradzi to coś tam? Kto tak myśli? Chyba ktos mocno przeorany przez los i związki. Jak ktos ma długie i dobre albo np jest to 1 na serio to tak można czuć Ty rozumiesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywåloneJaja 5 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, dustyrose2 napisał: Ale widocznie w tym momencie tak czuje ze może na niego liczyc i do tego tez ma prawo. Co to za związek w którym sie myśli - w razie wu jak mnie rzuci lub zdradzi to coś tam? Kto tak myśli? Chyba ktos mocno przeorany przez los i związki. Jak ktos ma długie i dobre albo np jest to 1 na serio to tak można czuć Wszystkie przezorne kobiety tak myślą. Te które nie myślały dzis są rozwodkami przed 30 xD i bombelkami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: przez ciebie, trzeba bylo sie nie pchac nachalnie z ta dopa na maske Sam ja zapraszałeś! Bejbe, pisałeś! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywåloneJaja 5 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, sralom izrael napisał: zdechnie śmieec i zjedzą go robaki, a później za setki lat ludzie będą pisać w książkach że brudasy spały w tych samych pomieszczeniach co zwierzęta, a czasami nawet z nimi xD Jak ty zdechniesz to spocznie w mogiłach NN i nawet kot nie ojsra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 137 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: przez ciebie, trzeba bylo sie nie pchac nachalnie z ta dopa na maske Dobra, innym razem, bez świadków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, dustyrose2 napisał: Uwazaj ona sobie lubi przylokowac duupsko na priv spokojnie, ja juz sie postaralem, ze nikt juz na priw do mnie nie przyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dustyrose2 22 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, WywåloneJaja napisał: Haha nie sądzę. Ludzie mogą sobie w parze sråc na głowę jeśli obojgu to pasuje a to czy taki obrazek pary ci się nie mieści w kadr idealny to twój problem. Oczywiscie ze mi sie mieści ale jest sranie na głowę i sranie na glowe. Tamto nie było opisane jako zabawne dla obu stron mimo próby przywdziania tego w taki płaszczyk. Akurat ta sytuacja z talerzem mocno wymowna. Ale może zle opisana / zle odczytałam, tez to biorę pod uwagę spokojnie. Edytowano 8 godzin temu przez dustyrose2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dustyrose2 22 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: spokojnie, ja juz sie postaralem, ze nikt juz na priw do mnie nie przyjdzie Wyłączyłeś komunikator czy chodzi o to ze je wywalasz? z nią spokojnie - ona sama to wywali dla fejmu forumowego ze sie naprasza na privach z foteczkami Edytowano 8 godzin temu przez dustyrose2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
memento szlori 8 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, dustyrose2 napisał: Ty masz trochę obniżone standardy w tej materii. Pamietam jak sie spieralysmy o ‚takiego pięknego syna urodzilam’. Ja sie czułam po tym zdołowana mimo ze to trwa z 30 min, ty ze normalna rodzina i lewacy sie czepiają. Nie, ten dokument nie jest normalny. podobnie te zachowania które opisuje Ewka , nie wiem czy nazwałabym to aż przemocą, ale sa to zachowania z pewnością toksyczne. to odsuwanie talerza tez mnie poruszyło. Tak sie nie zachowuje człowiek który szanuje i kocha i naprawdę staz nie ma tu znaczenia ani wiek. Wiesz co Becia, dochodzę do wniosku że twoja dziwna obsesja na punkcie tego filmu nie jest taka dziwna. To typowy mechanizm racjonalizacji, który powstał u ciebie w celu właśnie , zracjonalizowania sobie że nie posiadanie dziecka przez ciebie nie musi być takie zle, skoro są takie rodziny i relacje międzyludzkie jak w tym filmie. Wtedy pytanie 'a co by było gdybym nie była bezdzietna...' nie jest takie bolesne a film wręcz odpowiada na pytanie, jak mogłoby być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywåloneJaja 5 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, dustyrose2 napisał: Oczywiscie ze mi sie mieści ale jest sranie na głowę i sranie na glowe. Tamto nie było opisane jako zabawne dla obu stron mimo próby przywdziania w to taki płaszczyk. Akurat ta sytuacja z talerzem mocno wymowna. Ale może zle opisana / zle odczytałam, tez to biorę pod uwagę spokojnie. Chyba nie oczekujesz że 60 letnia kobieta i w ogóle ludzie będą mieli w głowach mental współczesnych 60 w kwestii związków? Whateva i tak nie zrozumiesz chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 137 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, dustyrose2 napisał: Wyłączyłeś komunikator czy chodzi o to ze je wywalasz? z nią spokojnie - ona sama to wywali dla fejmu forumowego ze sie naprasza na privach z foteczkami libek mi sie wbił pierwszy - PAMIETAMY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słonik pękalski 4 Napisano 8 godzin temu a bo kazdy czlowiek to romantyk i idealista srrajacy tecza i optymista tja to jest terroryzm emocjonalny huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Koŕalgor napisał: Na niegrzecznego meza klatki nie posiadam. Szafa ewentualnie wersalka się nada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach