WiłaCzerwcowa_ 25 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Ashbourne napisał: A co mnie to obchodzi? Twoja pycha bokiem wychodzi. Ale to ty dzwonisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 61 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, Ashbourne napisał: Dla ''Ewci'' nawet najwierniejsze przydupaski przestały przyklaskiwać, śliwson nawet powątpiewa w jej wyidealizowane bajeczki. Znowu nie zrozumiałaś. Nie przyklaszczę "dla" ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashbourne 19 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WiłaCzerwcowa_ napisał: Ale to ty dzwonisz. Nie cytowałam ciebie, a ty mnie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
memento szlori 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, RzujJaja napisał: Zyeba może urodzić każdy. Doksztalc się i wroc. Poza tym przy porodzie też można uszkodzić. Jesteś nieudacznikiem totalny. No i być złą matką może każda. Albo dobrą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 124 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, memento szlori napisał: To nie świadczy o tobie dobrze że bierzesz pod uwagę że mogłabyś urodzić zyeba. btw Każda ciężarna bierze to pod uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa_ 25 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Ashbourne napisał: Nie cytowałam ciebie, a ty mnie tak. Nie będziesz pisała o innych "za plecami" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
memento szlori 6 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, dustyrose2 napisał: To świadczy tylko i wyłącznie o moim rozumie. Zyebanie nie musi być po rodzicach. Dlatego ja nie mam dzieci a nieświadomi niech sie mnożą. Ja mam jakakolwiek refleksje w temacie której większości brakuje. Możesz też uważać że nie podolasz albo nie będziesz dobrą matką cierpliwą btw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dustyrose2 22 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Zamierzasz awansować do ligi brokułowej? Grubo. Z teamu widmokow i meneli to jest delikatny awans jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dustyrose2 22 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, memento szlori napisał: Możesz też uważać że nie podolasz albo nie będziesz dobrą matką cierpliwą btw No i? Co cie tak interesuje mój rozród bo nie kumam? Nawet moi starzy nie sa tak wścibscy jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashbourne 19 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WiłaCzerwcowa_ napisał: Nie będziesz pisała o innych "za plecami" Będę, bo jesteś wredna i ostatnio przeginasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa_ 25 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Ashbourne napisał: Będę, bo jesteś wredna i ostatnio przeginasz. Spójrz w lustro, Geniek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
memento szlori 6 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, dustyrose2 napisał: No i? Co cie tak interesuje mój rozród bo nie kumam? Nawet moi starzy nie sa tak wścibscy jak ty ??? Przypominam że to ty mnie umieściłas w filmie o patologicznych relacjach rodzinnych a twoja prokreacja to nie moja dewiacja. Elo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
memento szlori 6 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, WiłaCzerwcowa_ napisał: Spójrz w lustro, Geniek Mimo wymyślania tysiąca bajek nie dorastasz jej do pięt. Bez odbioru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 18 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Ashbourne napisał: Będę, bo jesteś wredna i ostatnio przeginasz. jak nayebana do spac, a nie pirułety probujesz robic pod zabka w wieczorowj sukni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RzujMeJaja 3 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, memento szlori napisał: Mimo wymyślania tysiąca bajek nie dorastasz jej do pięt. Bez odbioru. Haha boze nie ma nic obrzydliwszego niż kakold 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dustyrose2 22 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, ilu_z_ja napisał: od kiedy ty sie taki kulturalny zrobiles i deli...ny? dla mnie normalne pytanie, ale ok Ty jeszcze trochę mało kumasz z tych forumowych niuansikow fakt ze jesteś facetem ci nie pomaga. Ale spokojnie nauczysz sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nyght gyrl 27 Napisano 2 godziny temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
homosuperior 10 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, WiłaCzerwcowa_ napisał: Spójrz w lustro, Geniek jestes plaska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kot sra i je to co wysra 1 Napisano 1 godzinę temu ciekawe czy baby z małymi cycami boli dvpa tak samo jak chłopów z małym kvtasem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach