Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał:

Gruba baba zaglądała bez pytania. 

tak>? dzwonie na psiarnie do dzielnicowego i wtedy zobaczymy

3 minuty temu, BellaS napisał:

Bo to takie duże dzieci, niezależnie od wieku 😜 do cyca przytulić i wiecej do szczescia nie trzeba

I jeszcze naklejkę: dzielny pacjent. 

1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał:

Gruba baba zaglądała bez pytania. 

zglodnialem

4 minuty temu, WiłaCzerwcowa_ napisał:

I tu jest sedno. W mojej np. nie mieści się mąż, odsuwający ostentacyjnie talerz, bo żona rzekomo coś źle przyprawiła lub zdolny do powiedzenia jej żartem, żeby sobie na ulicy zarobiła na wakacje. Albo niestosujący żadnych pieszczotliwych i czułych określeń. Lub non stop wytykający żonie wagę i robiący sobie z niej żarty jako z "godzilli". Dlatego też nieszczególnie podobają mi się Twoje oceny, skoro ja powstrzymuję się od własnych. Zrozumiałaś może? 

Ludzie są różni i są tysiące modeli związków. Dopóki są szczęsliwi i się dogadują to ich wygrana.

1 minutę temu, Ashbourne napisał:

Jakbym chciała zajrzeć do złomu to bym poszła na szrot. 

To zabawa jest. Luzu troszeczkę wrzuć. 

1 minutę temu, ilu_z_ja napisał:

zglodnialem

Winogrona mam i wędzonego śledzia.

Mogę jajka na twardo ugotować. 

1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał:

I jeszcze naklejkę: dzielny pacjent. 

😂 

To zabawa jest. Luzu troszeczkę wrzuć. 

sztywna jak tru.p w kostnicy

2 minuty temu, sralom izrael napisał:

przecież to ty robisz, jesteś literkami bez twarzy. wracaj z ulotkami pod kościół jehowa szmaato, proboszcz spać poszedł i nie będzie na psy dzwonił. 

Mój każdy nick jest takiN że od razu widać kto pisze. Taka Gena też robi nicki podobne, albo od razu się przedstawia z najgorszej strony. A szczurki zakładają nicki z doopy, plują i czekają czy ktoś ich rozpozna jak jakąś Dianę chyba.

• Like 1

Przed chwilą, WywåloneJaja napisał:

Chyba jesteś przewrażliwiona skoro zwykle pierdy u 60 latków bierzesz za przemoc w związku. W ogóle dystansu chyba nie macie 

Tak, to nie mieści się w mojej definicji szczecia, a Baba daje sobie prawo na tę kwestię sie wypowiadać. I np. wątpię, że dawanie jednak do zrozumienia przez męża, że nie zarabia, zaczęło się od wczoraj. I wiem na 100 procent, że nie byłyby takie rzeczy możliwe że strony mojego męża, także za iks lat. Dlatego jak widzę, że ktoś przekracza ciągle jednak granice ocenami, to się zastanawiam z jakiego nadania. 

2 minuty temu, ilu_z_ja napisał:

tak>? dzwonie na psiarnie do dzielnicowego i wtedy zobaczymy

Pałą ją potraktuje!

Jak tu się baby sråja tymi swoimi januszami to ludzkie pojęcie przechodzi. A qweta to już szczególnie. To takie żałosne xD

2 minuty temu, Śliwka is Blocked napisał:

Ludzie są różni i są tysiące modeli związków. Dopóki są szczęsliwi i się dogadują to ich wygrana.

Baba zdaje się tego właśnie nie rozumieć. 

1 minutę temu, sralom izrael napisał:

a szczęśliwi są tylko w jednym z tych modeli związków, bo tylko jeden nie jest żydowskim wynalazkiem. ty na przykład jesteś w związku z gvwnem, jesteś częścią bezkształtnej masy nie posiadającej osobowości.  

Idź się podłącz pod 230 przychlaście.

4 minuty temu, WiłaCzerwcowa_ napisał:

Ale to nie chodzi o zakończenie etapu spijania, to są po prostu zachowania przemocowe emocjonalnie. Nazywajmy rzeczy po imieniu. 

w nierównym związku pojawienie sie przemocy to kwestia czasu. A związek w którym tylko jedna strona pracuje - jest związkiem nierównym. Ale wierz że jesteś wybrańcem losu, a wszystkie inne bezrobotne których przemoc dotknęła, same sie o to prosiły

moge winogrona troche, ale jak ze sklepu, jajka zjem, a sledzia nie jadam chyba ze z puszki w sosie pomidorowym

6 minut temu, WiłaCzerwcowa_ napisał:

I tu jest sedno. W mojej np. nie mieści się mąż, odsuwający ostentacyjnie talerz, bo żona rzekomo coś źle przyprawiła lub zdolny do powiedzenia jej żartem, żeby sobie na ulicy zarobiła na wakacje. Albo niestosujący żadnych pieszczotliwych i czułych określeń. Lub non stop wytykający żonie wagę i robiący sobie z niej żarty jako z "godzilli". Dlatego też nieszczególnie podobają mi się Twoje oceny, skoro ja powstrzymuję się od własnych. Zrozumiałaś może? 

Przeczytam ze sto razy i może się uda zrozumieć 🤔

Ewuniu, imienniczko moja. Przecież ty sobie teraz strzeliłaś w kolano.

Zrozumiałaś w czym rzecz? 

Jak tu się baby sråja tymi swoimi januszami to ludzkie pojęcie przechodzi. A qweta to już szczególnie. To takie żałosne xD

Mówilam ci, wez se tego Malowanego, nie odbiore ci go 😜

Przed chwilą, BellaS napisał:

w nierównym związku pojawienie sie przemocy to kwestia czasu. A związek w którym tylko jedna strona pracuje - jest związkiem nierównym. Ale wierz że jesteś wybrańcem losu, a wszystkie inne bezrobotne których przemoc dotknęła, same sie o to prosiły

Tak, wierzę. Znam męża.

Przed chwilą, WiłaCzerwcowa_ napisał:

Tak, to nie mieści się w mojej definicji szczecia, a Baba daje sobie prawo na tę kwestię sie wypowiadać. I np. wątpię, że dawanie jednak do zrozumienia przez męża, że nie zarabia, zaczęło się od wczoraj. I wiem na 100 procent, że nie byłyby takie rzeczy możliwe że strony mojego męża, także za iks lat. Dlatego jak widzę, że ktoś przekracza ciągle jednak granice ocenami, to się zastanawiam z jakiego nadania. 

Nigdy nie dawaj sobie obcinac niczego za chlopa. Albo jesteś skrajnie mloda albo naiwna by wierzyć że wiesz kto lub co by zrobił. Wystarczy że mu się noga powinie i się skończy hajs a wtedy będziesz 1 do pójścia na etat

Przed chwilą, Ashbourne napisał:

Nie interesuje mnie to, tłuścioch sam dzwoni i zaczepia. 

Rób co chcesz. Ja tylko namawiam do przymróżenia oka. 

3 minuty temu, kobieta z Kurą napisał:

Teraz to przesadziłaś! Winogrona ze śledziem...

9 minut temu, Koŕalgor napisał:

Za ile ten telefon i dlaczego tak drogo?

40 zł? 

Przed chwilą, WiłaCzerwcowa_ napisał:

Tak, wierzę. Znam męża.

Pooglądaj Doktor Ania, ona to super pokazuje jak takie wybrane przez los kończą

1 minutę temu, WiłaCzerwcowa_ napisał:

Eve, życzę Ci jak najlepiej, ale tych 100 procent to serio nie używaj. Nie takie ideały po paru latach się zmieniały. Nie warto rzucać takich piaskownicowych deklaracji bo może być tak, może być srak.

• Thanks 1

Nigdy nie dawaj sobie obcinac niczego za chlopa. Albo jesteś skrajnie mloda albo naiwna by wierzyć że wiesz kto lub co by zrobił. Wystarczy że mu się noga powinie i się skończy hajs a wtedy będziesz 1 do pójścia na etat

Spokojnie, raczej jesteśmy zabezpieczeni. Poza tym ja nie weszłam goła i wesoła w małżeństwo. Mam też możliwości pracy.

1 minutę temu, WiłaCzerwcowa_ napisał:

Tak, wierzę. Znam męża.

Ty lubisz Tolkiena?

Widziałem ostatnio posta cos pisałas o tolkienowskich krasnalach

2 minuty temu, BellaS napisał:

Nierówność dotyczy także mentalu. Wykształcony lekarz i atencjuszka która pisze ze mu będzie masować to i owo to także nierówność i nie potrwa to zbyt długo 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się