ilu_z_ja 129 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, kobieta z Kurą napisał: Żółty ser i zmrożone kluski śląskie. Dobrego mogę rozmrozić kurczaka po meksykańsku (kurczak, kukurydza, pomidory). dwa plasterki sera z keczupem, dajmy sobie spokoj z gotowanie o tej godzinie i na wyglodzonego nie wygladam 3 minuty temu, kobieta z Kurą napisał: Sam ja zapraszałeś! Bejbe, pisałeś! umknelo mi to, ale ciesze sie,ze ty pamietasz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, ilu_z_ja napisał: cos tam czasem mozesz powiedziec, np jaka rybe zlowil, tylko nie stawiaj mu tutaj pomnikow i nie mow, ze jest jak adonis, tylko ze z wasem Bystrzacha z ciebie. Niekończące się nawalanki nie dla mnie. Stały się przewidywalne i nudne. Zmykam Czy mam coś dopisać żeby był efekt wow! Coś w stylu, że mąż się niepokoi, czeka na mnie w łóżku bo chce się bzykać do rana? Przejdzie? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywåloneJaja 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, memento szlori napisał: Wiesz co Becia, dochodzę do wniosku że twoja dziwna obsesja na punkcie tego filmu nie jest taka dziwna. To typowy mechanizm racjonalizacji, który powstał u ciebie w celu właśnie , zracjonalizowania sobie że nie posiadanie dziecka przez ciebie nie musi być takie zle, skoro są takie rodziny i relacje międzyludzkie jak w tym filmie. Wtedy pytanie 'a co by było gdybym nie była bezdzietna...' nie jest takie bolesne a film wręcz odpowiada na pytanie, jak mogłoby być. Znowu ten motyw na bezdzietnosc z przymusu? Wez się pjerdolnij w ten obły łeb w końcu. Obrońco życia ciebie zadna na reproduktora nie weźmie więc przestań wsadzać łeb do pochwy krejzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 124 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BellaS napisał: libek mi sie wbił pierwszy - PAMIETAMY Z propozycją wymiany fotek. Yhym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, dustyrose2 napisał: Wyłączyłeś komunikator czy chodzi o to ze je wywalasz? z nią spokojnie - ona sama to wywali dla fejmu forumowego ze sie naprasza na privach z foteczkami mysle, ze wiesz o co mi chodzilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashbourne 19 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, słonik pękalski napisał: a bo kazdy czlowiek to romantyk i idealista srrajacy tecza i optymista tja to jest terroryzm emocjonalny huh Dla ''Ewci'' nawet najwierniejsze przydupaski przestały przyklaskiwać, śliwson nawet powątpiewa w jej wyidealizowane bajeczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: umknelo mi to, ale ciesze sie,ze ty pamietasz! Na fotki czekałam! Golfa chciałam zobaczyć! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywåloneJaja 5 Napisano 3 godziny temu To i tak nie zmieni niczego smieciok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słonik pękalski 4 Napisano 3 godziny temu (edytowany) a priw tutaj to cos wielkiego w ogole z obcymi ludzmi tak wlasciwie huh z jakims zapytaniem o guwno Edytowano 3 godziny temu przez słonik pękalski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
memento szlori 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, słonik pękalski napisał: a bo kazdy czlowiek to romantyk i idealista srrajacy tecza i optymista tja to jest terroryzm emocjonalny huh Pewnie jest z tysiąc różnych typów charakteru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 120 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Baba napisał: Wiesz gdzie sobie możesz wsadzić klatkę?! Nie. Gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Bystrzacha z ciebie. Niekończące się nawalanki nie dla mnie. Stały się przewidywalne i nudne. Zmykam Czy mam coś dopisać żeby był efekt wow! Coś w stylu, że mąż się niepokoi, czeka na mnie w łóżku bo chce się bzykać do rana? Przejdzie? jak dla mnie nic dodawac nie trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: A mogłabyś w ogóle? Czy nie chce ci się być na celowniku zawistników? Coś bym znalazła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambie Thug 5 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: Na fotki czekałam! Golfa chciałam zobaczyć! moment. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dustyrose2 22 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, WywåloneJaja napisał: Wszystkie przezorne kobiety tak myślą. Te które nie myślały dzis są rozwodkami przed 30 xD i bombelkami No przezorność to coś smutnego w milosci ale malzenstwo to kalkulacja dla zdecydowanej większości wiec kumam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Z propozycją wymiany fotek. Yhym. Też dostałam zdjęcie od Libeda. Takie zdjęcie. Pisałam już o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
memento szlori 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WywåloneJaja napisał: Znowu ten motyw na bezdzietnosc z przymusu? Wez się pjerdolnij w ten obły łeb w końcu. Obrońco życia ciebie zadna na reproduktora nie weźmie więc przestań wsadzać łeb do pochwy krejzi Nie do ciebie to było, chociaż może i ciebie dotyczy stąd taka emocjonalna reakcja. To działajcie z malowanym i nie traćcie energii na pierdu pierdu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa_ 25 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Ashbourne napisał: Dla ''Ewci'' nawet najwierniejsze przydupaski przestały przyklaskiwać, śliwson nawet powątpiewa w jej wyidealizowane bajeczki. A mnie się zdaje, że Śliwka uważa, że nadmierne zaufanie do mężczyzny i wyrokowanie, że zawsze będzie dobrze, to błąd. Taka jest jej opinia. Podczas gdy Pieprz i Krejzi zrozumiały moją postawę. I znowu coś ci nie wyszło w mąceniu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Baba napisał: Bystrzacha z ciebie. Niekończące się nawalanki nie dla mnie. Stały się przewidywalne i nudne. Zmykam Czy mam coś dopisać żeby był efekt wow! Coś w stylu, że mąż się niepokoi, czeka na mnie w łóżku bo chce się bzykać do rana? Przejdzie? Dodaj emotkę z przymróżonym okiem. Będzie bardziej wiarygodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 124 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, BellaS napisał: slabe masz notowania u modków, może cyce pokaż to bedzie łatwiej mnie uciszyć? Zamierzasz awansować do ligi brokułowej? Grubo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dustyrose2 22 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, BellaS napisał: libek mi sie wbił pierwszy - PAMIETAMY Tak, żeby cie ostrzec przed poka. ze zdjęciem bo chciałaś coś przekazać z BMI zupełnie innym razem i w innej sytuacji WBIŁAŚ TY. Pamiętamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nyght gyrl 27 Napisano 3 godziny temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nyght gyrl 27 Napisano 3 godziny temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 61 Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, dustyrose2 napisał: Jak sie kocha i sie układa to to hurraoptymistyczne podejscie jest normalne, inaczej to kalkulacja. Wiadomo ze jak coś sie rypnie to po ptokach sie jest mądrym ale jak sie w czyms trwa to nie widze niz złego w tym, ze sie za coś ręczy. Inaczej po co być. Niby tak, ale zdroworozsądkowo jest podejśc do tego, że to tylko dwoje ludzi, ze wszystkimi ich zaletami, wadami i ograniczeniami, a nie gołąbki pokoju na tle tęczy i jednorożców. Tzn jak tam kto woli, ja 100 procent nie zagwarantuję za siebie, a co dopiero za innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dustyrose2 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka is Blocked napisał: Niby tak, ale zdroworozsądkowo jest podejśc do tego, że to tylko dwoje ludzi, ze wszystkimi ich zaletami, wadami i ograniczeniami, a nie gołąbki pokoju na tle tęczy i jednorożców. Tzn jak tam kto woli, ja 100 procent nie zagwarantuję za siebie, a co dopiero za innych Ja miałam taki moment ze tak czułam wiec rozumiem ja ze może tak mieć. Zreszta wcale niekoniecznie musiałam sie mylic bo nie zawiódł mnie nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashbourne 19 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, WiłaCzerwcowa_ napisał: A mnie się zdaje, że Śliwka uważa, że nadmierne zaufanie do mężczyzny i wyrokowanie, że zawsze będzie dobrze, to błąd. Taka jest jej opinia. Podczas gdy Pieprz i Krejzi zrozumiały moją postawę. I znowu coś ci nie wyszło w mąceniu A co mnie to obchodzi? Twoja pycha bokiem wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dustyrose2 22 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, memento szlori napisał: Wiesz co Becia, dochodzę do wniosku że twoja dziwna obsesja na punkcie tego filmu nie jest taka dziwna. To typowy mechanizm racjonalizacji, który powstał u ciebie w celu właśnie , zracjonalizowania sobie że nie posiadanie dziecka przez ciebie nie musi być takie zle, skoro są takie rodziny i relacje międzyludzkie jak w tym filmie. Wtedy pytanie 'a co by było gdybym nie była bezdzietna...' nie jest takie bolesne a film wręcz odpowiada na pytanie, jak mogłoby być. Poza tym ten wywod jest bez sensu o tyle ze tam matka była zryta nie syn. Nie wiem czemu libed cie porownuje do bohatera - tamten był raczej z grubsza normalny z praca / szkoła itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
memento szlori 4 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, dustyrose2 napisał: Co ... xD w sensie ze mógłby sie urodzić taki zyeb jak ty? No mógłby i faktycznie jest to 1 z powodow ale nie jedyny haha. To nie świadczy o tobie dobrze że bierzesz pod uwagę że mogłabyś urodzić zyeba. btw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach