Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
eRCe

Dzień dobry!

Polecane posty

1 minutę temu, Miecz napisał:

Po prostu poznałem jego słaby punkt i go wykorzystałem. Błędy na poziomie licytacji w pokera.

To okropne! Jak można tak zastraszyć człowieka? Może wcale nie jesteś taki moralny jak się od rana przedstawiasz?

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Dopuszczam, że na 4 niedoczytanych stronach było napisane, że krejzi zgwałci gienię, ale nie sondzem. Za to na tych na które się załapałam były ped0filskie teksty dumbo. Kiedy zajmiemy się rozliczaniem tej osoby?

Napisałem wyraźnie, nie wiem czy temat jeszcze jest, od inteligentnych i mądrych ludzi oczekujemy więcej.

3 minuty temu, eRCe napisał:

Czyli typowa walka. Osoba X wyzwie osobę Y, osoba Y odpowie i robi się młyn z potencjałem do eskalowania i nakręcania wzajemnych emocji.

To jest nieprawda. Krejzi dostała ataku wścieku i pisała per ku.rwa do wszystkich. Wieczorna wymyslila, ze mialam aborcje i maz mnie wrzucil do bagaznika silą i wywiozl na czechy. Krejzi pytala sie jak moglam sobie pozwolic na aborcje. Chore to bylo juz wtedy. Nie wierz w pier.rdolenie ze "dzien jak co dzien"

Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał:

To okropne! Jak można tak zastraszyć człowieka? Może wcale nie jesteś taki moralny jak się od rana przedstawiasz?

Rano akurat napisałem, że jestem nienormalny bo tutaj piszę.

3 minuty temu, Koŕalgor napisał:

To jest nieprawda. Krejzi dostała ataku wścieku i pisała per ku.rwa do wszystkich. Wieczorna wymyslila, ze mialam aborcje i maz mnie wrzucil do bagaznika silą i wywiozl na czechy. Krejzi pytala sie jak moglam sobie pozwolic na aborcje. Chore to bylo juz wtedy. Nie wierz w pier.rdolenie ze "dzien jak co dzien"

Hmmm, zastanówmy się. Może to jakaś lekcja o wymyślaniu komuś życiorysu i komentowaniu relacji w rodzinie?

• Thanks 1

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Pieprzu? Popełniłem wiele błędów na tym forum. Zostało mało osób, z którymi mogę swobodnie pisać. Ich lista ciągle się kurczy. A jakie Ty masz doznania? Jest ok?

Hmmm, zastanówmy się. Może to jakaś lekcja o wymyślaniu komuś życiorysu i komentowaniu relacji w rodzinie?

W takim razie ta lekcja przydałaby się każdemu. Tobie także.

Zakladam ze jakby tutaj kilku naczelnym kolezankom krejzi ktos zaczalby pisac ze maz zmusil je do aborcji, bo jest brutalem i wrzucil je do bagaznika sila i wywiozl na czechy to przez miesiac temat bylby grzany. Ale krejzi moze toczyc beke.

Jestes chora. Dziekuje dobranoc.

Przed chwilą, Miecz napisał:

Pieprzu? Popełniłem wiele błędów na tym forum. Zostało mało osób, z którymi mogę swobodnie pisać. Ich lista ciągle się kurczy. A jakie Ty masz doznania? Jest ok?

Jest tak jak zawsze. Banda hejterskich przygłupów może wszystko, a ofiara ma u chirurga plastycznego dorabiać trzeci policzek do nadstawiania, bo w przeciwnym przypadku jakieś kółko forumowej moralności wyda na ciebie wyrok.

W takim razie ta lekcja przydałaby się każdemu. Tobie także.

Nie przypominam sobie, żebym komentowała czyjeś związki i wychowywanie dzieci.

Jest tak jak zawsze. Banda hejterskich przygłupów może wszystko, a ofiara ma u chirurga plastycznego dorabiać trzeci policzek do nadstawiania, bo w przeciwnym przypadku jakieś kółko forumowej moralności wyda na ciebie wyrok.

Napisz mi, w którym momencie jesteś lepsza?

1 minutę temu, Koŕalgor napisał:

Jestes chora. Dziekuje dobranoc.

Dobrze misiu spruty, idź spać. Tylko nie myśl, że jak się obudzisz wszyscy zapomną co tu wyrabiałoś po założeniu konta.

Nie przypominam sobie, żebym komentowała czyjeś związki i wychowywanie dzieci.

Podoba mi się Twój punkt widzenia. Swoich PMS-ów też "nie pamiętam". Zresztą, co złego to nie ja. To tylko emocje.

Napisz mi, w którym momencie jesteś lepsza?

Żebyś mi pychę zarzucał? Mój "błąd" to bronienie kogoś gdy inni milczą dla świętego spokoju i układzików.

• Thanks 1

Podoba mi się Twój punkt widzenia. Swoich PMS-ów też "nie pamiętam". Zresztą, co złego to nie ja. To tylko emocje.

Podziwiam Cię, ze jeszcze Ci się chce wchodzic z nia w dyskusje. Do niej naprawdę nic nie dociera.

Dobrze misiu spruty, idź spać. Tylko nie myśl, że jak się obudzisz wszyscy zapomną co tu wyrabiałoś po założeniu konta.

A ona to nie Miecz? Podobnież brakowało Ci tylko jednego elementu, by kategorycznie stwierdzić, że to ja. W co Ty się chcesz bawić Pieprzu?

Zawsze możesz mi przypomnieć. Poproszę jeden konkretny przykład i przeproszę jeśli mi odświeżysz pamięć.

Żebyś mi pychę zarzucał? Mój "błąd" to bronienie kogoś gdy inni milczą dla świętego spokoju i układzików.

Dokładnie robisz to samo. Układu potrzebujesz jak Kania dżdżu.

A ona to nie Miecz? Podobnież brakowało Ci tylko jednego elementu, by kategorycznie stwierdzić, że to ja. W co Ty się chcesz bawić Pieprzu?

Jednego elementu? Bez przesady Mieczu. Akurat na prowokacjach powinieneś się znać.

Zawsze możesz mi przypomnieć. Poproszę jeden konkretny przykład i przeproszę jeśli mi odświeżysz pamięć.

To stary numer na zasadzie: skreen albo wypierd/alaj! 

Dokładnie robisz to samo. Układu potrzebujesz jak Kania dżdżu.

Gdyby tak było zawsze bym potakiwała. Wiadomo, że tak nie jest.

Jednego elementu? Bez przesady Mieczu. Akurat na prowokacjach powinieneś się znać.

Dokładnie tak było. Byłem zdziwiony czytając ten Twój post o jednym elemencie.

1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał:

Jesteś lekarzem? 

Pytam cie jak zareagowalas jak pisala wieczorna Bicowi o przerobieniu go na hamburgery? Bylas na temacie. 

To stary numer na zasadzie: skreen albo wypierd/alaj! 

No to wiesz o czym mówisz czy nie? Nic nie było o screenach, wystarczy że mi przypomnisz jakąś rozmowę, w której powiedziałam, że mąż kogoś nie kocha i rzuci, dziecko jest maltretowane, albo kolejny partner to patologia. Słucham.

Gdyby tak było zawsze bym potakiwała. Wiadomo, że tak nie jest.

Jest. Najgorsze, że innym to wmawiasz. Może lubisz mieć porządek na półkach w szafie, ale na forum nigdy nic nie jest zero-jedynkowe.

No to wiesz o czym mówisz czy nie? Nic nie było o screenach...

A rozumiesz znaczenie słów: na zasadzie?

1 minutę temu, Koŕalgor napisał:

Bicowi o przerobieniu go na hamburgery

XD 

To straszne! Na pewno bym to wzięła za realną groźbę. Brzmi 200x gorzej niż wiem o której i gdzie odprowadzasz dzieci, koledzy się tobą zajmą.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować