VenusHorizon44 104 Napisano 7 godzin temu taka z okuarami za 3zl wyglada legitnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 107 Napisano 7 godzin temu Będziesz gotował w przyłbicy? To nie spawanie mostów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 7 godzin temu Fartuszek kuchenny i rękawica wystarczy. Tylko nie rękawica bokserska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 104 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka is Blocked napisał: Będziesz gotował w przyłbicy? To nie spawanie mostów Tak bo mi zawsze strzela w oczy mam wrazenie ze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 104 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka is Blocked napisał: Będziesz gotował w przyłbicy? To nie spawanie mostów Zazwyczaj madrzom sie samice co gotujom w okuary swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 104 Napisano 7 godzin temu Ktoś mowi ja nie uzywam gotuje bez a potem patrzysz okularnica okularnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 107 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Tak bo mi zawsze strzela w oczy mam wrazenie ze Może coś takiego? https://www.amazon.pl/przeciwpylowa-wielokrotnego-oddechowych-lakierowania-szlifowania/dp/B0H3V149WX/ref=sr_1_8?__mk_pl_PL=ÅMÅŽÕÑ&crid=3MV51ZQG8DP3G&dib=eyJ2IjoiMSJ9.SZYyb5eCxq37HDVV6mp9e33Xe8K8qXl0nMeuAFjTh9CiO5GZt6kRSSAd6vrxQDu9AoXXGj8xv4hLqTALFnH33YvEcT41tR-gUD7Cll7kUpd2lh5Hlq5MW7LiLiFBZqQDVhBPDZgOsFTci8ZWY1NWeONvhZ0cbnnZ41QlKwBOaVYI0atl21l7uFKuKbYjwtgBmx1ATegptY0eUB5MszGp3M0OhFSRxUCGfvR9F-0A7fWjoUFjRYpbIZ-J7fNjJooezmqFuz5DFAZGv-ulzynQhfJB3pI_DiL0cjDLkrj-xnw.p2kRUe1ZGY_p0rF2sAYTvRjvEhB9w0QuK37lsst4l0k&dib_tag=se&keywords=maska+do+szlifowania&qid=1789412549&sprefix=maska+do+szlofowani%2Caps%2C176&sr=8-8 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 104 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, MnieTeżUspał napisał: Fartuszek kuchenny i rękawica wystarczy. Tylko nie rękawica bokserska Hhttps://zapodaj.net/plik-MLuG6rSXn4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 104 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka is Blocked napisał: Może coś takiego? To bardziej do mycie mojego kibla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magical Mystery Siur 59 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, VenusHorizon44 napisał: taka z okuarami za 3zl wyglada legitnie Po co przyłbica do gotowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach