WyẁaloneJaja 58 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, MnieTeżUspał napisał: Bez Pani Marii Zięby to już nie jest to. "Śleboda, Morfeusz i Pionek" obejrzyj sobie Jutro lalka wjeżdża na netflix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 187 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, MnieTeżUspał napisał: Też omijam, odkąd dziewczyna pracując na zmianie, ugniatała ręką śmieci by zmienić worek na zewnątrz i nie myjąc rąk, obsługiwała na sprzedaży Truck nie dostarczył im bułek na czas, a trzeba biznes robić bo ludzie na burgery czekają, to menadżer kazał zdrapywać pleśń ze starych i sprzedawać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: Jutro lalka wjeżdża na netflix Stara wersja mi się podoba. Książka lepsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 169 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, WyẁaloneJaja napisał: On by żarł wszystko ale tu chodzi o prąd i wode a kasa topnieje czaisz Czaje że trzeba by mu było za swoje pod ryj podstawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 58 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, MnieTeżUspał napisał: Stara wersja mi się podoba. Książka lepsza Bo nie idziesz z duchem czasu jak stara baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 169 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, WyẁaloneJaja napisał: 82 drugi odcinek na wspólnej leci huh Widziałaś nową czołówkę? Aż nie wiadomo od czego zacząć krytykę taka porażka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 58 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Czaje że trzeba by mu było za swoje pod ryj podstawić. A wuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 58 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Widziałaś nową czołówkę? Aż nie wiadomo od czego zacząć krytykę taka porażka. Nie włączę dzis specjalnie bo jakaś sensacja rewelacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 169 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: Ogladalam. Nie lubiłam jej roli Toxic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 58 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Toxic Ja czy ziebowa? Taka krzykaczka apodyktyczna i sierota Zięba pomiatany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 73 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, MnieTeżUspał napisał: Ja mam zupę krem z dyni i na to zioła prowansalskie, bo lubię pikantne ostre zupy krem Wczoraj miałem i mniam, mniam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 169 Napisano 53 minuty temu 14 minut temu, WyẁaloneJaja napisał: Ja czy ziebowa? Taka krzykaczka apodyktyczna i sierota Zięba pomiatany No Ziębowa. Hetera straszna a płaczą po niej jak po lejdi Di. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 58 Napisano 52 minuty temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: No Ziębowa. Hetera straszna a płaczą po niej jak po lejdi Di. W grabinie też będzie płacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 169 Napisano 51 minut temu 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: W grabinie też będzie płacz Grabinę porzuciłam z panieństwem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 58 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Grabinę porzuciłam z panieństwem. Przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 108 Napisano 48 minut temu Przejadlem sie znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 169 Napisano 47 minut temu 2 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: Przykro mi A mi wcale, bo każdy serial po latach degeneruje w rozwody i kryminały. Oglądałam to tylko z racji wspólnego spożywania kolacji w pomieszczeniu z tv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 58 Napisano 41 minut temu 4 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: A mi wcale, bo każdy serial po latach degeneruje w rozwody i kryminały. Oglądałam to tylko z racji wspólnego spożywania kolacji w pomieszczeniu z tv. No coś muszą wymyślać na tyle lat emisji ale idzie w stronę patologii mocno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 169 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: No coś muszą wymyślać na tyle lat emisji ale idzie w stronę patologii mocno Dlatego seriale powinny się kończyć po kilku sezonach a nie wymyslać trzecią żonę narkomankę córkę mafii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 58 Napisano 39 minut temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Dlatego seriale powinny się kończyć po kilku sezonach a nie wymyslać trzecią żonę narkomankę córkę mafii. Klan musi trwac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 38 minut temu 29 minut temu, WyẁaloneJaja napisał: Ja czy ziebowa? Taka krzykaczka apodyktyczna i sierota Zięba pomiatany Monika nadal jest z tym posłem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 58 Napisano 36 minut temu 1 minutę temu, MnieTeżUspał napisał: Monika nadal jest z tym posłem? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 169 Napisano 32 minuty temu 6 minut temu, WyẁaloneJaja napisał: Klan musi trwac Klan też porzuciłam. Chyba 3 lata temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 108 Napisano 22 minuty temu Obiad sie kompletnie nie oplaca Najpierw sie go robi i zjada 2h Pozniej nie mozna sie ruszac 2-3h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2549 Napisano 17 minut temu 4 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Obiad sie kompletnie nie oplaca Najpierw sie go robi i zjada 2h Pozniej nie mozna sie ruszac 2-3h Bo to się nie je aż wszystko zje tylko do tego aż już sie nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 16 minut temu 5 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Obiad sie kompletnie nie oplaca Najpierw sie go robi i zjada 2h Pozniej nie mozna sie ruszac 2-3h Pewnie spać Ci się chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 108 Napisano 6 minut temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Bo to się nie je aż wszystko zje tylko do tego aż już sie nie chce. Nie po to robie aby wyrzucic 1/3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach