beziks 299 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, pokraka napisał: Ale mogą zawsze zadzwonić Żeby posłuchać mruczenia silnika? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 15 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, BellaS napisał: właściwie to twoja konkluzja zaoszczędziłaby mi jakiś rok psychoterapii, szkoda że jej nie znałam kilka lat temu I ile kasy, jak się dobrze pomyśli to zawsze się wpadnie na właściwy trop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 15 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: zależy jaki rodzaj postu masz na myśli Jedyny słuszny glodówkę Dlatego te co wypościly sobie dobrego męża zaraz po ślubie 5 kg do przodu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 299 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: A pełno ludzi nie dyma nie dlatego że im się nie chce/nie są atrakcyjni tylko dlatego że muszą po ślubie i po bożemu, wiadomo Ludzie mają zasady, których się trzymają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 299 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, pokraka napisał: Jedyny słuszny glodówkę Dlatego te co wypościly sobie dobrego męża zaraz po ślubie 5 kg do przodu Ale na ślubie jakie są w pasie? No jakie? S! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 15 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, beziks napisał: Żeby posłuchać mruczenia silnika? Tak, obudzić wspomnienia z dzikich eskapad w niedzielę do kościoła. Wszystkie auta z Niemiec to po dziadku co tylko do kościoła jeździł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 299 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, pokraka napisał: Tak, obudzić wspomnienia z dzikich eskapad w niedzielę do kościoła. Wszystkie auta z Niemiec to po dziadku co tylko do kościoła jeździł A kościół był po drugiej stronie ulicy więc przebieg znikomy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 9 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, pokraka napisał: Jedyny słuszny glodówkę Dlatego te co wypościly sobie dobrego męża zaraz po ślubie 5 kg do przodu To jest akurat prawda. Bo moja znajoma całe życie była przy kości i odchudzała się do ślubu, żeby wbić się w ładną kiecke. Po ślubie przytyła 15 kg i powiedziała "Nie odchudzam się już, bo mam męża" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 299 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Pokasowali wszystkie świeże tematy. Ciekawostka taka. Edytowano 1 godzinę temu przez beziks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 15 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, beziks napisał: Ale na ślubie jakie są w pasie? No jakie? S! A nawet extra S. A potem wiadomo na dobrym ku/tasie du/pa się pa/sie. Więc nadwagą żon wina mężow jest! Edytowano 1 godzinę temu przez pokraka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 299 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, GośćSalowa napisał: To jest akurat prawda. Bo moja znajoma całe życie była przy kości i odchudzała się do ślubu, żeby wbić się w ładną kiecke. Po ślubie przytyła 15 kg i powiedziała "Nie odchudzam się już, bo mam męża" Niewiele znam dziewczyn, które się nie odchudzały przed weselem. Czego się nie robi dla sukni ślubnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 9 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, beziks napisał: Pokasowali wszystkie świeże tematy. Ciekawostka taka. Blokujący wyklikuje. Nie dziękuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 299 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, pokraka napisał: A nawet extra S. A potem wiadomo na dobrym ku/tasie ... się pa/sie. Więc nadwagą żon wina mężow jest! Tak! Wszystko zuo tego świata pochodzi od chłopa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 91 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, pokraka napisał: A nawet extra S. A potem wiadomo na dobrym ku/tasie du/pa się pa/sie. Więc nadwagą żon wina mężow jest! Raczej kobiety myślą, ze jak już facet złapany to mogą odpuścić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 15 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, GośćSalowa napisał: To jest akurat prawda. Bo moja znajoma całe życie była przy kości i odchudzała się do ślubu, żeby wbić się w ładną kiecke. Po ślubie przytyła 15 kg i powiedziała "Nie odchudzam się już, bo mam męża" Ja przed samym ślubem to się już nie odchudzałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 15 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, beziks napisał: Niewiele znam dziewczyn, które się nie odchudzały przed weselem. Czego się nie robi dla sukni ślubnej. Ja to włosy nawet miałam długie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 9 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, pokraka napisał: Ja przed samym ślubem to się już nie odchudzałam Mężowie tyją, jak kobiety zachodzą w ciążę to zajadają z nimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 299 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, pokraka napisał: Ja przed samym ślubem to się już nie odchudzałam Przed samym to już nie mam sensu. Choć gdyby zastosować sportowe zbijanie wagi to tak ze trzy kilo nawet w dniu ślubu można zbić. Tylko to wyczerpujące jest bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 15 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, beziks napisał: Tak! Wszystko zuo tego świata pochodzi od chłopa! Acha, a Babę zesłał Bóg Raz mu wyszedł taki cud Edytowano 1 godzinę temu przez pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 299 Napisano 59 minut temu 1 minutę temu, pokraka napisał: Ja to włosy nawet miałam długie A po ślubie to już ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 299 Napisano 58 minut temu Przed chwilą, pokraka napisał: Acha, a Babę zesłał Bóg Raz mu wyszedł taki cud Z czego zrobiono dziewczynki małe? Z cukru, wonności i wszelkiej słodkości. Oto z czego powstały! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 15 Napisano 58 minut temu 4 minuty temu, HHefner napisał: Raczej kobiety myślą, ze jak już facet złapany to mogą odpuścić. Ciii nie słuchamy tu takich głupot 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 15 Napisano 57 minut temu 3 minuty temu, GośćSalowa napisał: Mężowie tyją, jak kobiety zachodzą w ciążę to zajadają z nimi I więcej siedzą w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 15 Napisano 56 minut temu 2 minuty temu, beziks napisał: A po ślubie to już ... Nikt nie dokarmia złowionej ryby. Jakoś tak to było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 299 Napisano 55 minut temu 5 minut temu, HHefner napisał: Raczej kobiety myślą, ze jak już facet złapany to mogą odpuścić. Różnie bywa w życiu. Raz złapany może się zbiesić, jak mawiała moja babcia. Więc nawet o zuego chłopa należy dbać, bo można trafić na gorszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 299 Napisano 54 minuty temu 2 minuty temu, pokraka napisał: Ciii nie słuchamy tu takich głupot Słuchamy i zapominamy. Proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 15 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, beziks napisał: Różnie bywa w życiu. Raz złapany może się zbiesić, jak mawiała moja babcia. Więc nawet o zuego chłopa należy dbać, bo można trafić na gorszego. A nie ze rozklekotane kółko trzeba wymienić łatwiej będzie woź ciągnąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 15 Napisano 51 minut temu 3 minuty temu, beziks napisał: Słuchamy i zapominamy. Proste. A o czym mówiłyśmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 20 Napisano 48 minut temu Co za stypa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 9 Napisano 48 minut temu 5 minut temu, beziks napisał: Słuchamy i zapominamy. Proste. Czasami dobrze jest mieć mgłę mózgową 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach