HHefner 93 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: o ciebie przystojniaku Dobrze wiemy, ze nie o mnie. Po prostu panie kochają sobie dowalać. A kwestię homo juz sobie wyjaśnialismy, ale pochlebiasz mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 32 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pan P. wielkim modem jest napisał: No ja przyjmuję do wiadomości, że są kobiety, dla których targetem jest degenerat kazirodczy, zaobrączkowany za kradzieże w Biedronce, co nie znaczy, że jestem w stanie to pojąć Po prostu jezowej więcej wolno. Nie widziałam żeby ktokolwiek jej pojechał za pierdzenie z tym sjebem oprócz wiadomo nas i łysej. Natomiast lysa jak odbija piłkę od zwyrola to jest gnojona na maksa. Ale wiadomo sympatycznym socjopatkom się wybacza i oczy przymyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 93 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: po prostu zbliża się pełnia Widzialem wczoraj, ze juz chyba jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 159 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, HHefner napisał: A właściwie to o co dziś się kłócicie? wymiana opinii to nie kłótnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pan P. wielkim modem jest 13 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Tweed Lush napisał: I co z tego? Przypominam że to ty tu łowiłaś i wciąż tu siedzisz z jakiegoś powodu ze swoją tulpa. Ja zamknę kafeterię i mam inne możliwości podrywu. Widmo lubię ale nie interesuje mnie żadna znajomość z nim ani z nikim stąd. Popiszemy, pośmiejemy się na publiku i tyle. Dystansu proponuję. To są twoje fantazje, Geniek. Realia są takie, że masz 31 lat i każda twoja znajomość, to dochodząca zaraz do ściany chwilowa pisanina z małoletnim muminem, który i tak pójdzie do młodszej albo takiej, która nie pije albo randomowym fetyszystą butów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 306 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: po prostu zbliża się pełnia W sumie po obserwacji forum trzeba by dojść do wniosku, że pełnia jest każdej nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 93 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, beziks napisał: Raczej charakteru, ale bić się o to nie będę. Czyli jestes wredna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 32 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pan P. wielkim modem jest napisał: To są twoje fantazje, Geniek. Realia są takie, że masz 31 lat i każda twoja znajomość, to dochodząca zaraz do ściany chwilowa pisanina z małoletnim muminem, który i tak pójdzie do młodszej albo takiej, która nie pije albo randomowym fetyszystą butów Smieciok to projekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pan P. wielkim modem jest 13 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WywâloneJaja napisał: Smieciok to projekt. Obawiam się, że nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2590 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WywâloneJaja napisał: Po prostu jezowej więcej wolno. Nie widziałam żeby ktokolwiek jej pojechał za pierdzenie z tym sjebem oprócz wiadomo nas i łysej. Natomiast lysa jak odbija piłkę od zwyrola to jest gnojona na maksa. Ale wiadomo sympatycznym socjopatkom się wybacza i oczy przymyka. Bo salowa wyzywa a ja nie i nie widzisz różnicy to co zrobić. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 306 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, HHefner napisał: Czyli jestes wredna? Od urodzenia rozwijam w sobie tę cechę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 14 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WywâloneJaja napisał: Po prostu jezowej więcej wolno. Nie widziałam żeby ktokolwiek jej pojechał za pierdzenie z tym sjebem oprócz wiadomo nas i łysej. Natomiast lysa jak odbija piłkę od zwyrola to jest gnojona na maksa. Ale wiadomo sympatycznym socjopatkom się wybacza i oczy przymyka. Jeżyca napisała, że na ten hejt od Widmo zasłużyłam, bo go zdenerwowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 178 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, HHefner napisał: Widzialem wczoraj, ze juz chyba jest. jeszcze 2 dni ale na forum już czuć przypływ emocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2590 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: po prostu zbliża się pełnia I wychodzą potwory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 159 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, beziks napisał: Każdy kardiolog Ci powie, że owoce morza i wino do kolacji jest wskazane a nawet konieczne. już nie jest w trendach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 32 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Bo salowa wyzywa a ja nie i nie widzisz różnicy to co zrobić. No wiadomo ty nie wyzywasz. Wystarczy że sysio wyzywa a ty mu lajkujesz oblesne wpisy w których stary łysej ja gwałci. A to i tak tylko jedne z wielu popisów zwyrola. Zayebisty przykład dla dzieciaka madko. O umyśle puchatka nie wspomnę z litości nad synem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 306 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, HHefner napisał: Widzialem wczoraj, ze juz chyba jest. Przyjrzyj się dokładniej w nocy z 26 na 27. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Bo salowa wyzywa a ja nie i nie widzisz różnicy to co zrobić. Trudno być spokojną, kiedy Widuś jedzie po moim ojcu, że jest przyczyną mojej rzekomej bezpłodności i i chce odlać się na jego grób. A ty to lajkowałaś. Mam nadzieję, że jesteś mimo to pod stałą opieką psychiatry lub opiekuna medycznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 306 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BellaS napisał: już nie jest w trendach Ale jest romantyczne. Do tego świece i płatki róż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 178 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BellaS napisał: już nie jest w trendach alkohol szkodliwy w każdych ilościach a resweratrol to lepiej z winogron bezpośrednio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 32 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, GośćSalowa napisał: Jeżyca napisała, że na ten hejt od Widmo zasłużyłam, bo go zdenerwowałam No wiadomo. Sysia nie wolno a lysom wolno kąsać w cyce do ziemi a potem sie dziwić ze sie odpalasz jak bestia i forum zasråne. A potem jeszcze kazania najlepiej prawic innym. Och Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 35 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, WywâloneJaja napisał: Po prostu jezowej więcej wolno. Nie widziałam żeby ktokolwiek jej pojechał za pierdzenie z tym sjebem oprócz wiadomo nas i łysej. Natomiast lysa jak odbija piłkę od zwyrola to jest gnojona na maksa. Ale wiadomo sympatycznym socjopatkom się wybacza i oczy przymyka. Przestań tworzyć fałszywą rzeczywistość biednej hejtowanej łysej skoro każdy może sobie zobaczyć kto przeważnie zaczepia i zaczyna kłótnie. Co z tego że czasem dostaje zaczepkę skoro to ona przeważnie szuka zwady i zaczyna kłótnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 93 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BellaS napisał: wymiana opinii to nie kłótnia Wasza wymiana opinii brzmi "ku...patrzcie jaki ten gapcio to je...gapa, jprdl, chlapcio, chlap, chlap, jestem sucha, jestem mokra" itd i duzo emotek 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 93 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, beziks napisał: Od urodzenia rozwijam w sobie tę cechę. Widać, Brum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2590 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WywâloneJaja napisał: Smieciok to projekt. Wszędzie projekty widzicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 306 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: I wychodzą potwory Wychodzą smoczyce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WywâloneJaja napisał: No wiadomo. Sysia nie wolno a lysom wolno kąsać w cyce do ziemi a potem sie dziwić ze sie odpalasz jak bestia i forum zasråne. A potem jeszcze kazania najlepiej prawic innym. Och Dziękuję za głos rozsądku 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 178 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, GośćSalowa napisał: Cycu łap i do nogi do pasa to sporo ale do nogi to masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2590 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, beziks napisał: Wychodzą smoczyce. Albo ogrzyce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 93 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: jeszcze 2 dni ale na forum już czuć przypływ emocji 3 minuty temu, beziks napisał: Przyjrzyj się dokładniej w nocy z 26 na 27. Może rzeczywiście nie byl w pelni wczoraj, ale juz wygladal imponujaco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach