Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

1 minutę temu, WywâloneJaja napisał:

Tobie która widzi w widmoku kogoś kim nie jest a sapie do łysej bo się czuje pewnie bo nikt nie zwróci uwagi na dębilizm

Heniek już się poskarżył, bo wciąż interesują go moje cycki, albo zabolało go, że musiał poprawiać po Makaronie 😁 

Przed chwilą, laserdance napisał:

Jak się nie interesujesz jak ciągle się wtracasz w czyjeś sprawy łącznie z sugerowaniem przemocy dumbo czy pravika. A to wierzchołek góry lodowej 

Przeprosił i napisał, że kłamał. Won po dojarke, bo ja nie jestem twoją dziewczyną 🤦 

1 minutę temu, Tweed Lush napisał:

Mi się nie chce brudzić rączek, całe szczęście są tu Osoby, które potrafią przywołać do porządku takie gargantuiczne ego jak twoje. Nothing else i can say.

No coś czytałam, że np. czubert jest dla ciebie mistrzem ciętej riposty i coś nawet po pijaku o kochaniu go było (?) 😎 No ale bądźmy poważni :classic_biggrin:

• Haha 2

4 minuty temu, WywâloneJaja napisał:

Tobie która widzi w widmoku kogoś kim nie jest a sapie do łysej bo się czuje pewnie bo nikt nie zwróci uwagi na dębilizm

Podwozi autostopowiczów. Coś jeszcze? 😁 

5 minut temu, GośćSalowa napisał:

Czepiasz się mojej matki i nle będę udawac, że nic się nie dzieje, kiedy bronisz prostytutkę 😜

Akurat twojej matce to szczerze współczuję mimo że nie znam.

4 minuty temu, BellaS napisał:

Muszę sobie dopisać "cudzy mężowie" do zainteresowań w cv, obok pelargoni i przepisów na obiad

Kafeteria rozwija życie pozaforumowe. 

A wiesz - przez żołądek do serca, bo jak nie gotujesz to towarzystwo zaczyna szukać obiadów po mieście. Tak, że te przepisy to się może i przydają. 

1 minutę temu, HHefner napisał:

A właściwie to o co dziś się kłócicie?

O to, o co zwykle. Jesteśmy konsekwentne w tym, co robimy. 

1 minutę temu, pan P. wielkim modem jest napisał:

No coś czytałam, że np. czubert jest dla ciebie mistrzem ciętej riposty i coś nawet po pijaku o kochaniu go było (?) 😎 No ale bądźmy poważni :classic_biggrin:

Tak, kocham go forumowo jako postać, bo jest śmieszny ale ja w przeciwieństwie do ciebie potrafię oddzielić świat forumowy od realnego. Ty tu niby z mężem (!) siedzisz i bronisz jak lwica każdego słowa rzuconego w kierunku jego. A macie po 40 lat ludzie kochane. Litości. Niezły teatrzyk, lubię to w sumie. 

1 minutę temu, GośćSalowa napisał:

No właśnie kiedy idziesz się leczyć, że przyciągasz ...bbów? Ja wariatów z wyrokami nie odwiedzam. Wstałaś dopiero? Może odklej diodę? 😁 

Ja wiem że ty dzien i noc na chodzie i jeszcze kafe ogarniesz i męża i kota i racuchy do tego 😜a my ludzie slabi śpimy do południa 😄

Akurat twojej matce to szczerze współczuję mimo że nie znam.

Ale czemu? Prowadzimy oddzielne gospodarstwo i odwiedzamy się regularnie. Co ci knurze moja mama zrobiła? Znowu coś w głowie się przestawiło, czy się zakochałeś we mnie? 😁 Tu masz Ginę, więc zrób jej blika. 😁 

Przed chwilą, Tweed Lush napisał:

Tak, kocham go forumowo jako postać, bo jest śmieszny ale ja w przeciwieństwie do ciebie potrafię oddzielić świat forumowy od realnego. Ty tu niby z mężem (!) siedzisz i bronisz jak lwica każdego słowa rzuconego w kierunku jego. A macie po 40 lat ludzie kochane. Litości. Niezły teatrzyk, lubię to w sumie. 

Ktoś cię musi wychować, skoro rodzice nie podołali 😎

• Haha 1

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Ja wiem że ty dzien i noc na chodzie i jeszcze kafe ogarniesz i męża i kota i racuchy do tego 😜a my ludzie slabi śpimy do południa 😄

I rozjeżdżasz koty, ciesząc się 😄 

Przed chwilą, GośćSalowa napisał:

Ale czemu? Prowadzimy oddzielne gospodarstwo i odwiedzamy się regularnie. Co ci knurze moja mama zrobiła? Znowu coś w głowie się przestawiło, czy się zakochałeś we mnie? 😁 Tu masz Ginę, więc zrób jej blika. 😁 

Łatwo ci przychodzi wyzywanie innych kobiet od prostytutek no ale jeszcze raz- to ty jesteś rzekomą ofiarą hejtu. 🫠

4 minuty temu, pan P. wielkim modem jest napisał:

Każdego wolno kochać a Huberta to tym bardziej 😎

Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał:

najgorszy kardiolog o jakim słyszałem...

Każdy kardiolog Ci powie, że owoce morza i wino do kolacji jest wskazane a nawet konieczne. 

3 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał:

o ciebie przystojniaku 😘 

Mów za siebie 😄

2 minuty temu, Tweed Lush napisał:

Tak, kocham go forumowo

No nie wiem, to była ogólnie ciekawa lektura poranna - wyraźnie pobudzona seksualistycznie po całym dniu konsumpcji napojów wyskokowych, dopytywałaś, czy to prawda, że jest blondynem, bo ty kochasz blondynów, wydawałaś się pobudzona 😎

• Haha 1

Łatwo ci przychodzi wyzywanie innych kobiet od prostytutek no ale jeszcze raz- to ty jesteś rzekomą ofiarą hejtu. 🫠

Ty coś o tym wiesz bo wyzywanie jednej z bardziej ogarniętych lasek od prostytutki to twoje hobby prawda panie cycku? Wszyscy jadą po ewce więc ty też się poczułeś pewnie i sråsz

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Każdego wolno kochać a Huberta to tym bardziej 😎

No ja przyjmuję do wiadomości, że są kobiety, dla których targetem jest degenerat kazirodczy, zaobrączkowany za kradzieże w Biedronce, co nie znaczy, że jestem w stanie to pojąć 🙂 

5 minut temu, beziks napisał:

O to, o co zwykle. Jesteśmy konsekwentne w tym, co robimy. 

Zauważyłem. Cecha płci. 

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Mów za siebie 😄

Nie wstydź się napisać prawdy. 😄

• Haha 1

Przed chwilą, pan P. wielkim modem jest napisał:

No nie wiem, to była ogólnie ciekawa lektura poranna - wyraźnie pobudzona seksualistycznie po całym dniu konsumpcji napojów wyskokowych, dopytywałaś, czy to prawda, że jest blondynem, bo ty kochasz blondynów, wydawałaś się pobudzona 😎

I co z tego? Przypominam że to ty tu łowiłaś i wciąż tu siedzisz z jakiegoś powodu ze swoją tulpa. Ja zamknę kafeterię i mam inne możliwości podrywu. Widmo lubię ale nie interesuje mnie żadna znajomość z nim ani z nikim stąd. Popiszemy, pośmiejemy się na publiku i tyle. Dystansu proponuję. 

Przed chwilą, HHefner napisał:

Zauważyłem. Cecha płci. 

Raczej charakteru, ale bić się o to nie będę. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się