Zawsze przychodzi noс 66 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Edytowano 1 godzinę temu przez Zawsze przychodzi noс 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 66 Napisano 59 minut temu Podoba Ci się bo wolne rytmy i nie lubisz szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2592 Napisano 58 minut temu ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 66 Napisano 54 minuty temu Nie spodziewałem się że przeciągnę Cię w stronę rapu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 66 Napisano 53 minuty temu Twoich słucham skoro interpretuje więc dobre i moje to tak działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2592 Napisano 53 minuty temu Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał: Nie spodziewałem się że przeciągnę Cię w stronę rapu. Lubie verbe i kazika a kaliber też kiedyś słuchałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 66 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Lubie verbe i kazika a kaliber też kiedyś słuchałam. Myślałem że głównie rockowa, a tu zaskoczenie i mój repertuar jest skromny , bo mogę słuchać w kółko tych samych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2592 Napisano 50 minut temu Nowość od wczoraj chociaż nie wiem czy ci sie spodoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny_sprzedawca_klapków 15 Napisano 49 minut temu ciekawe czy jak sie w twoim wpisze to tez zablokujesz swirze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 3 Napisano 48 minut temu Bloker za mną Tany tany carbonara everybody Jukon. Jedziemy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2592 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał: ciekawe czy jak sie w twoim wpisze to tez zablokujesz swirze Spokojnie tutaj a bedzie niezablokowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny_sprzedawca_klapków 15 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Spokojnie tutaj a bedzie niezablokowane nie bedzie swir decydowal czy mozna pisac czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2592 Napisano 48 minut temu 1 minutę temu, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał: ciekawe czy jak sie w twoim wpisze to tez zablokujesz swirze Kakao nie w szklance? Mi najbardziej wszystko ze szklanki smakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny_sprzedawca_klapków 15 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Kakao nie w szklance? Mi najbardziej wszystko ze szklanki smakuje. nie to taki nawyk z komunizmy ze z pl wszystko w szklance pije sie. szklanka to nie jest na kakao czy herbate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2592 Napisano 46 minut temu Przed chwilą, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał: nie to taki nawyk z komunizmy ze z pl wszystko w szklance pije sie. szklanka to nie jest na kakao czy herbate Lubie widzieć co pije. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny_sprzedawca_klapków 15 Napisano 46 minut temu kakao sie pije w kubku albo w czyms co ma ucho bo jest gorace, herbate tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny_sprzedawca_klapków 15 Napisano 46 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Lubie widzieć co pije. a w kubku nie wiesz co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 66 Napisano 45 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Lubie widzieć co pije. Jeszcze trochę a zacznie Cię ten schizol przekonywać jak i co wypada jeść 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 66 Napisano 45 minut temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 3 Napisano 44 minuty temu W szklance to można wypić ale drinka, a w kubku pije się gorące mleko, kawe, czy herbatę, bo jak ta osoba chwyci szklankę? No i dno może odpaść, na skutek szoku termicznego i poparzy kogoś. Nie dziękować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2592 Napisano 44 minuty temu 1 minutę temu, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał: a w kubku nie wiesz co ? Nie bo widzę tylko z góry a nie całości. Moja szklanka ma ucho. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 66 Napisano 44 minuty temu 5 minut temu, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał: ciekawe czy jak sie w twoim wpisze to tez zablokujesz swirze No jak nie zablokujesz schizolu to będziemy pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2592 Napisano 43 minuty temu 1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Jeszcze trochę a zacznie Cię ten schizol przekonywać jak i co wypada jeść No widocznie źle pije całe życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2592 Napisano 42 minuty temu 1 minutę temu, SalowaNaAmbonie napisał: W szklance to można wypić ale drinka, a w kubku pije się gorące mleko, kawe, czy herbatę, bo jak ta osoba chwyci szklankę? No i dno może odpaść, na skutek szoku termicznego i poparzy kogoś. Nie dziękować. Ale tyle lat pije i że ja jeszcze żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 66 Napisano 42 minuty temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie bo widzę tylko z góry a nie całości. Moja szklanka ma ucho. Nie wie chyba że takie są przezroczyste z uchem, bo mama mu daje w kubku jak w przedszkolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 3 Napisano 42 minuty temu Szklanka z koszyczku z jukońską wodą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 66 Napisano 41 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No widocznie źle pije całe życie Zaraz się dowiesz od małego schizola co jeszcze robisz źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny_sprzedawca_klapków 15 Napisano 41 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No widocznie źle pije całe życie w ogole mnie to nie dziwi z podkarpacia jestes to wiele tlumaczy widzisz z kafeterii sie przynajmniej dowiedzialas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2592 Napisano 40 minut temu 1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Nie wie chyba że takie są przezroczyste z uchem, bo mama mu daje w kubku jak w przedszkolu Taką właśnie mam i gruba jest z takiego grubego szkła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny_sprzedawca_klapków 15 Napisano 40 minut temu 1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Zaraz się dowiesz od małego schizola co jeszcze robisz źle kogo podsluchiwali przez diody to kazdy wie wiec nie szafuj tak tymi okresleniami schizolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach