obwoźny_sprzedawca_klapków 15 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Poza tym bredzisz jak zwykle i widziałeś podkarpackie jak świnia niebo ułomie tak tak bo kazdy mieszka w domku w jukonie i temu nie mogl widziec zadnego po./...skiego miasta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 3 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie nagrzewa. Wlejesz wrzątek i ucho jest nie gorące. U nas miasto szkła to i dibre szklanki są. Miasto szkła czyli Krosno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 222 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kaczpita napisał: Ja podobno wcale nie mam Pokaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2592 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, SalowaNaAmbonie napisał: Nie masz zielonego pojęcia. Ani metafora, ani szklanka do połowy pełna Może zacznij czytać książki, niż udawać architekta,który po drodze zabiera studentów na stopa Ciekawe w jakim kolorze ty masz pojęcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny_sprzedawca_klapków 15 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Nie nagrzewa. Wlejesz wrzątek i ucho jest nie gorące. U nas miasto szkła to i dibre szklanki są. no dlatego mowie ze to kufel penwie bo oni kufle produkowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaczpita 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: Pokaż Jak pokazać brak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2592 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, SalowaNaAmbonie napisał: Miasto szkła czyli Krosno I co szerloku z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 3 Napisano 2 godziny temu A jak Krosno to Podkarpacie i psy dópami szczekają. I dziwnie nie ma blokera, bo Widmo w otoczeniu architekta czuje się wolny jak ptak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ciekawe w jakim kolorze ty masz pojęcie W czarnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 66 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał: Gdybyś był to nie opowiadał byś głupot. Poza tym po co ktoś miałby cię wypuszczać z domu , bo zwykle kłopot jest z niepełnosprawnym poza tym i zwykle . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny_sprzedawca_klapków 15 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, SalowaNaAmbonie napisał: A jak Krosno to Podkarpacie i psy dópami szczekają. I dziwnie nie ma blokera, bo Widmo w otoczeniu architekta czuje się wolny jak ptak. przeciez ona juz dawno pisala skad jest np. piszac o tej druzynie żuzlowej itd. wczesniej odkrylas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: I co szerloku z tego Jajco z fermy tego z karetki. Nikt tu nie jest ślepy jak ty i twój kazirodca. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2592 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: Taka ale też mam białe takie i te bardziej lubie bo białe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 222 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Kaczpita napisał: Jak pokazać brak? Dwie kropki na desce bendom. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny_sprzedawca_klapków 15 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał: Gdybyś był to nie opowiadał byś głupot. Poza tym po co ktoś miałby cię wypuszczać z domu , bo zwykle kłopot jest z niepełnosprawnym poza tym i zwykle . juz sie atak zaczyna zaraz zablokujesz blokerze widmok po tylu latach blokowania taka wpadka jak do tego doszlo o czym ty myslales ze poszedl blok z flagowca ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaczpita 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Dwie kropki na desce bendom. Ale ja mam więcej niż 2 kropki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 222 Napisano 2 godziny temu Ale się dobrali, szkło krośnieńskie i emalia Olkusz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał: przeciez ona juz dawno pisala skad jest np. piszac o tej druzynie żuzlowej itd. wczesniej odkrylas Wczoraj się chwaliła, że zabiera po drodze autostopowiczów, którzy nie wyglądają jak mordercy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 182 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Taka ale też mam białe takie i te bardziej lubie bo białe. takie szklanki są w co drugim domu w Polsce jak nie częściej ale oczywiście tu nie znają i nie wiedzą co to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Allan5 40 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, SalowaNaAmbonie napisał: Jajco z fermy tego z karetki. Nikt tu nie jest ślepy jak ty i twój kazirodca. Nie bądź niegrzeczna do koleżanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 66 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, SalowaNaAmbonie napisał: Jajco z fermy tego z karetki. Nikt tu nie jest ślepy jak ty i twój kazirodca. Chyba twój ten co się przekręcił i ci odbija bo nie masz z kim na ambonie wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 222 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kaczpita napisał: Ale ja mam więcej niż 2 kropki Masz trzeciego suta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaczpita 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Masz trzeciego suta? Już dawno bym usunęła. Widziałam ostatnio dziwne lechtaczki. Masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 182 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: Dwie kropki na desce bendom. /.|.\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 66 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał: jak do tego doszlo A jak do tego doszło że robisz z ukrycia zdjęcia nieletnim i w jakim celu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Allan5 napisał: Nie bądź niegrzeczna do koleżanki Dlaczego? Bo na komunikatorze sobie piszecie? Ja jestem szczera i co w sercu to na języku, więc wracaj świntuszyć do ameby Jeż, bo mnie też skrzynkę zasrywałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 3 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Chyba twój ten co się przekręcił i ci odbija bo nie masz z kim na ambonie wiadomo Z mężem wchodzę. Co ma ojciec do ambony farmerze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 66 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, SalowaNaAmbonie napisał: Wczoraj się chwaliła, że zabiera po drodze autostopowiczów, którzy nie wyglądają jak mordercy. A ty pijanych myśliwych zwozisz i jak to o tobie świadczy pomijając twoje kontakty z tym zmarłym zwyrolem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny_sprzedawca_klapków 15 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, SalowaNaAmbonie napisał: Wczoraj się chwaliła, że zabiera po drodze autostopowiczów, którzy nie wyglądają jak mordercy. to dobrze widmok kiedys pisal ze starych mamuch to nawet nikt gwa.lcic nie chce moze sie z nia podzielil tymi rewelacjami teraz sie nie boi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 66 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, SalowaNaAmbonie napisał: Z mężem wchodzę. Co ma ojciec do ambony farmerze? Konkubent twojej matki to nie mąż degeneratko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach