obwoźny_sprzedawca_klapków 15 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Taką właśnie mam i gruba jest z takiego grubego szkła. to sie kufel nazywa 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 66 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał: w ogole mnie to nie dziwi z podkarpacia jestes to wiele tlumaczy widzisz z kafeterii sie przynajmniej dowiedzialas O zaczyna się już odkleja z Podkarpaciem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 3 Napisano 5 godzin temu Jrpd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2593 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał: w ogole mnie to nie dziwi z podkarpacia jestes to wiele tlumaczy widzisz z kafeterii sie przynajmniej dowiedzialas No widocznie wiele rzeczy źle robię ale że z podkarpacka to można wybaczyć chociaż w wawie też tak pili herbatę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny_sprzedawca_klapków 15 Napisano 5 godzin temu takie duze z drubego szkla z uchem - kufel takie z uchem porcelanowe i male - filizanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2593 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał: to sie kufel nazywa Nie no szklanka 250 ml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 66 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał: kogo podsluchiwali przez diody to kazdy wie wiec nie szafuj tak tymi okresleniami schizolu Kto robi zdjęcia z ukrycia nieletnim każdy wie i pod które sobie walisz co nie schizolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BRONISŁAWA 3 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał: kakao sie pije w kubku albo w czyms co ma ucho bo jest gorace, herbate tez A SZKLANKA TO NIE MOŻE MIEĆ UCHA NIBY? JA MAM WIĘKSZOŚĆ Z UCHEM TY MASZ JAKIŚ POST-PRLOWSKI MENTAL Edytowano 5 godzin temu przez BRONISŁAWA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny_sprzedawca_klapków 15 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: No widocznie wiele rzeczy źle robię ale że z podkarpacka to można wybaczyć chociaż w wawie też tak pili herbatę nie sadze poza tym na podkarpaciu tak w knajpie nawet herbate podaja w szklance czasmai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2593 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał: O zaczyna się już odkleja z Podkarpaciem No i zaraz pewnie wleci podlasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 66 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie no szklanka 250 ml Ciekawe czy zdoła wygooglować że takie są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny_sprzedawca_klapków 15 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BRONISŁAWA napisał: A SZKLANKA TO NIE MOŻE MIEĆ UCHA NIBY? JA MAM WIĘKSOZŚĆ Z UCHEM TY MASZ JAKIŚ POST-PRLOWSKI MENTAL moze ale tez sie nagrzewa i ogolnie szklanka przyjmuje sie ze nie ma ucha, ucho ma kubek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2593 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BRONISŁAWA napisał: A SZKLANKA TO NIE MOŻE MIEĆ UCHA NIBY? JA MAM WIĘKSOZŚĆ Z UCHEM TY MASZ JAKIŚ POST-PRLOWSKI MENTAL No właśnie mam ucho w szklance a kubków nie lubie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 66 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał: nie sadze poza tym na podkarpaciu tak w knajpie nawet herbate podaja w szklance czasmai Poza tym bredzisz jak zwykle i widziałeś podkarpackie jak świnia niebo ułomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 182 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie no szklanka 250 ml mini kufel na małe piwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2593 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał: nie sadze poza tym na podkarpaciu tak w knajpie nawet herbate podaja w szklance czasmai Mówię ci pili tak i to w wielu domach mi robili w szklance w wawie. No podają i to często. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 66 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: No i zaraz pewnie wleci podlasie I Olkusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BRONISŁAWA 3 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał: moze ale tez sie nagrzewa i ogolnie szklanka przyjmuje sie ze nie ma ucha, ucho ma kubek UCHO SZKLANKI SIĘ NIE NAGRZEWA TO NIE KUBEK, TYLKO SZKLANKA Z UCHEM DO UJA PANA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2593 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: mini kufel na małe piwo Dobra to tak to nazwijmy. Ale moge pić w tym kuflu kakao Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2593 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał: moze ale tez sie nagrzewa i ogolnie szklanka przyjmuje sie ze nie ma ucha, ucho ma kubek Nie nagrzewa. Wlejesz wrzątek i ucho jest nie gorące. U nas miasto szkła to i dibre szklanki są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 66 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BRONISŁAWA napisał: UCHO SZKLANKI SIĘ NIE NAGRZEWA TO NIE KUBEK, TYLKO SZKLANKA Z UCHEM DO UJA PANA On tego nie zatrybi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 222 Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, SalowaNaAmbonie napisał: Bloker za mną Tany tany carbonara everybody Jukon. Jedziemy Cyce po pas w górę i bawimy się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 3 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Dobra to tak to nazwijmy. Ale moge pić w tym kuflu kakao Nie masz zielonego pojęcia. Ani metafora, ani szklanka do połowy pełna Może zacznij czytać książki, niż udawać architekta,który po drodze zabiera studentów na stopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2593 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał: I Olkusz Nigdy nie bylam w Olkuszu ale czemu coś z tym olkuszem coś nie tak to nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 66 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie nagrzewa. Wlejesz wrzątek i ucho jest nie gorące. U nas miasto szkła to i dibre szklanki są. Ciężko uwierzyć że trzeba komuś tłumaczyć takie oczywistości 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 3 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Cyce po pas w górę i bawimy się! Ja mam do samej ziemi. Chwilunia jest ciekawy. Więc ręce w górę i tany tany carbonara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 182 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Dobra to tak to nazwijmy. Ale moge pić w tym kuflu kakao taka? https://mmgastro.pl/hpeciai/d784f80115c91a021a58ef49ccc6eee0/pol_pl_Szklanka-z-uchem-VERSAILLES-SEPIA-260-ml-6-sztuk-DURALEX-4020CR06C1111-149528_1.webp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaczpita 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, SalowaNaAmbonie napisał: Ja mam do samej ziemi. Chwilunia jest ciekawy. Więc ręce w górę i tany tany carbonara Ja podobno wcale nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaczpita 4 Napisano 5 godzin temu Klaszczemy tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 66 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nigdy nie bylam w Olkuszu ale czemu coś z tym olkuszem coś nie tak to nie wiem. Ani ja nie byłem i nie pytaj mnie co ten schizol ma na myśli , bo tam psychiatra bardziej by wiedział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach