VenusHorizon44 143 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Tweed Lush napisał: Ja szczura kupiłam kiedyś za 7 zł. W 2007 No białe tak z dyche kosztowały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 34 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: No białe tak z dyche kosztowały Mój był szaro biały. Słodki, ale żył tylko 1,5 roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Tweed Lush napisał: Mój był szaro biały. Słodki, ale żył tylko 1,5 roku. Dlatego lepiej chomika zyjom ze 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 16 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Dlatego lepiej chomika zyjom ze 3 Ja też nie chce żadnej kutangi i czuje taki pokój wolność od sadyzmu masochizmu i zaszczuwania ofiary oraz innych pułapek ego huh Edytowano 1 godzinę temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 1 godzinę temu Oblesni są ludzie i ich rytuały rozrodcze i po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 1 godzinę temu Człowiek zaczyna np taka Elke obrazac co nic ci nie zrobiła żeby zareklamować swoją dûpe jako bardziej godna posuwania i po co? Oblesne to i żałosne no ja pjerdole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 17 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Idź spać i śnij o big kutandze Edytowano 1 godzinę temu przez kiroshi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 1 godzinę temu Niepotrzebne są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 1 godzinę temu Wypchaj się swoją kutanga do leżaka pisałam atencjuszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 17 Napisano 1 godzinę temu Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, szmul napisał: Ja też nie chce żadnej kutangi i czuje taki pokój wolność od sadyzmu masochizmu i zaszczuwania ofiary oraz innych pułapek ego huh We mnie zdechlo to wszystko chyba bym zryl banie lasce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 1 godzinę temu Wypad smrodzie samski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, szmul napisał: Oblesni są ludzie i ich rytuały rozrodcze i po co Nie rozumiem facetow zwłaszcza takich co się z maciorami wiekszymi od siebie zeniom jak ich sex trwa krócej niż rozbieranie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: We mnie zdechlo to wszystko chyba bym zryl banie lasce We mnie też ale to jest pokój i szczęście bo bycie z kims jest obrzydliwe i nie trzeba brać w tym udziału tylko możesz sobie być sam szczęśliwy nikogo nie krzywdząc Edytowano 1 godzinę temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 1 godzinę temu Według moich obserwacji ludzkość nie powinna przetrwać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Według moich obserwacji ludzkość nie powinna przetrwać Tak będzie i to najlepsze co może się stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: Tak będzie i to najlepsze co może się stać Widać że jest coraz gorzej i coraz mniej urodzeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Widać że jest coraz gorzej i coraz mniej urodzeń Ile mozna robić to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 1 godzinę temu Może miałeś setkę poprzednim zyc i w każdym dziedzi że aż teraz nadszedł koniec i zamknięcie koła samsary i więcej się człowiek nie odrodzi gasi światło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, szmul napisał: We mnie też ale to jest pokój i szczęście bo bycie z kims jest obrzydliwe i nie trzeba brać w tym udziału tylko możesz sobie być sam szczęśliwy nikogo nie krzywdząc Niektóre urody som fajne samic ale to trzeba mieć kase ale i tak się pewnie znudzi i spowszednieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, szmul napisał: Może miałeś setkę poprzednim zyc i w każdym dziedzi że aż teraz nadszedł koniec i zamknięcie koła samsary i więcej się człowiek nie odrodzi gasi światło No jest nienormalnie teraz nie wiem ktorom płeć bardziej odkleilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Niektóre urody som fajne samic ale to trzeba mieć kase ale i tak się pewnie znudzi i spowszednieje Tak samo chûje kûtangi raz się pobujasz i pewnie starczy nie masz ochoty na więcej meh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 1 godzinę temu Ja tam zawsze miałem trudniej bo sam chciałem być wolny od roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: Tak samo chûje kûtangi raz się pobujasz i pewnie starczy nie masz ochoty na więcej meh No na początku pysk jak stajnia a potem będzie znowu ta duża szczęka i usta nuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 1 godzinę temu W ogóle dziwne jak ty zazdrościsz tak tego pchania no mają te kûtange i co oprócz tego, guwno. Do niczego innego się nie nadają tylko do pchania a też nawet słabego bleble nudy Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 1 godzinę temu A podoba ci się partnerka Jasona Stathama wygląda jak nimfa tylko mniej uposledzona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 1 godzinę temu Ładna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, szmul napisał: Ładna Może miał faze na modelke vs ja bym się nie zdecydował jeszcze jest wyższa od niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Może miał faze na modelke vs ja bym się nie zdecydował jeszcze jest wyższa od niego No może się zakochał w takiej i nie wybrzydzal bo ma wystarczająco duże jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach