VenusHorizon44 143 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Tweed Lush napisał: Ja szczura kupiłam kiedyś za 7 zł. W 2007 No białe tak z dyche kosztowały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 34 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: No białe tak z dyche kosztowały Mój był szaro biały. Słodki, ale żył tylko 1,5 roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 55 minut temu 8 minut temu, Tweed Lush napisał: Mój był szaro biały. Słodki, ale żył tylko 1,5 roku. Dlatego lepiej chomika zyjom ze 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 39 minut temu (edytowany) 16 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Dlatego lepiej chomika zyjom ze 3 Ja też nie chce żadnej kutangi i czuje taki pokój wolność od sadyzmu masochizmu i zaszczuwania ofiary oraz innych pułapek ego huh Edytowano 37 minut temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 37 minut temu Oblesni są ludzie i ich rytuały rozrodcze i po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 34 minuty temu Człowiek zaczyna np taka Elke obrazac co nic ci nie zrobiła żeby zareklamować swoją dûpe jako bardziej godna posuwania i po co? Oblesne to i żałosne no ja pjerdole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 17 Napisano 32 minuty temu (edytowany) Idź spać i śnij o big kutandze Edytowano 32 minuty temu przez kiroshi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 29 minut temu Niepotrzebne są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 24 minuty temu Wypchaj się swoją kutanga do leżaka pisałam atencjuszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 17 Napisano 24 minuty temu Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 23 minuty temu 14 minut temu, szmul napisał: Ja też nie chce żadnej kutangi i czuje taki pokój wolność od sadyzmu masochizmu i zaszczuwania ofiary oraz innych pułapek ego huh We mnie zdechlo to wszystko chyba bym zryl banie lasce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 23 minuty temu Wypad smrodzie samski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 21 minut temu 14 minut temu, szmul napisał: Oblesni są ludzie i ich rytuały rozrodcze i po co Nie rozumiem facetow zwłaszcza takich co się z maciorami wiekszymi od siebie zeniom jak ich sex trwa krócej niż rozbieranie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 21 minut temu (edytowany) 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: We mnie zdechlo to wszystko chyba bym zryl banie lasce We mnie też ale to jest pokój i szczęście bo bycie z kims jest obrzydliwe i nie trzeba brać w tym udziału tylko możesz sobie być sam szczęśliwy nikogo nie krzywdząc Edytowano 21 minut temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 21 minut temu Według moich obserwacji ludzkość nie powinna przetrwać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 18 minut temu 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Według moich obserwacji ludzkość nie powinna przetrwać Tak będzie i to najlepsze co może się stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 16 minut temu 1 minutę temu, szmul napisał: Tak będzie i to najlepsze co może się stać Widać że jest coraz gorzej i coraz mniej urodzeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 15 minut temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Widać że jest coraz gorzej i coraz mniej urodzeń Ile mozna robić to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 13 minut temu Może miałeś setkę poprzednim zyc i w każdym dziedzi że aż teraz nadszedł koniec i zamknięcie koła samsary i więcej się człowiek nie odrodzi gasi światło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 12 minut temu 6 minut temu, szmul napisał: We mnie też ale to jest pokój i szczęście bo bycie z kims jest obrzydliwe i nie trzeba brać w tym udziału tylko możesz sobie być sam szczęśliwy nikogo nie krzywdząc Niektóre urody som fajne samic ale to trzeba mieć kase ale i tak się pewnie znudzi i spowszednieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 10 minut temu 2 minuty temu, szmul napisał: Może miałeś setkę poprzednim zyc i w każdym dziedzi że aż teraz nadszedł koniec i zamknięcie koła samsary i więcej się człowiek nie odrodzi gasi światło No jest nienormalnie teraz nie wiem ktorom płeć bardziej odkleilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 9 minut temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Niektóre urody som fajne samic ale to trzeba mieć kase ale i tak się pewnie znudzi i spowszednieje Tak samo chûje kûtangi raz się pobujasz i pewnie starczy nie masz ochoty na więcej meh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 9 minut temu Ja tam zawsze miałem trudniej bo sam chciałem być wolny od roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 7 minut temu 1 minutę temu, szmul napisał: Tak samo chûje kûtangi raz się pobujasz i pewnie starczy nie masz ochoty na więcej meh No na początku pysk jak stajnia a potem będzie znowu ta duża szczęka i usta nuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 1 minutę temu W ogóle dziwne jak ty zazdrościsz tak tego pchania no mają te kûtange i co oprócz tego, guwno. Do niczego innego się nie nadają tylko do pchania a też nawet słabego bleble nudy Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 1 minutę temu A podoba ci się partnerka Jasona Stathama wygląda jak nimfa tylko mniej uposledzona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach