SalowaNaAmbonie 6 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Kaczpita napisał: 0dbyt Wybielony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 72 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jakbyś przeczytał taką uwagę to byś był zly na dziecko czy byś nie mógł przestać się śmiać Zwrócił bym uwagę tej osobie co to wypisała żeby nie ćpała byle czego , bo później byle co pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 7 godzin temu (edytowany) pewnie legalny susz konopny cbd ale reakcja pulard odpowiednia, odpalone od razu kwiczo Edytowano 7 godzin temu przez szmul 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 34 Napisano 7 godzin temu Łysa się zfekaliła a co za tym idzie forum zapaskudziła. haiku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1065 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: To trzeba jednak trochę szkoły i zdolności mieć . Bierz przykład z Giny i musisz jeszcze wiedzieć co robisz .🥱 Żeby zacząć produkować takie perełki jak gienek, to faktycznie trzeba zapomnieć o jakichkolwiek zdolnościach. A żeby jeszcze stawiać to za wzór, to chyba trzeba mieć ambicje artystyczne zatrzymane na poziomie ziemniaka z twarogiem, tyle że ziemniak przynajmniej do czegoś się nadaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Zwrócił bym uwagę tej osobie co to wypisała żeby nie ćpała byle czego , bo później byle co pisze No wiesz to trzeba już zadzierać z nauczycielem i dyskutować. Ja bym sie śmiała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Tweed Lush napisał: Łysa się zfekaliła a co za tym idzie forum zapaskudziła. haiku. Łysa to twoja Kuciapa to wysyłasz za bliki, tania tutko. Posprzątaj w domu, skoro nie pracujesz, to ci nie będzie śmierdzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 7 godzin temu dajesz za darmo a nikt nie chce 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Żeby zacząć produkować takie perełki jak gienek, to faktycznie trzeba zapomnieć o jakichkolwiek zdolnościach. A żeby jeszcze stawiać to za wzór, to chyba trzeba mieć ambicje artystyczne zatrzymane na poziomie ziemniaka z twarogiem, tyle że ziemniak przynajmniej do czegoś się nadaje. Właśnie że będziemy stawiać Gine za wzór i nie obrażaj ziemniaka. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 34 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, szmul napisał: dajesz za darmo a nikt nie chce Jazda 🫦🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 72 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Żeby zacząć produkować takie perełki jak gienek, to faktycznie trzeba zapomnieć o jakichkolwiek zdolnościach. A żeby jeszcze stawiać to za wzór, to chyba trzeba mieć ambicje artystyczne zatrzymane na poziomie ziemniaka z twarogiem, tyle że ziemniak przynajmniej do czegoś się nadaje. Jeżeli chodzi o rymy zdecydowanie ma lepszy warsztat niż twój, bo to trzeba mieć trochę wyobraźni . A nie ile mleka tyle sera jak w twoim przypadku i może masz autyzm jeżeli ej Aj ci nie pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 34 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Właśnie że będziemy stawiać Gine za wzór i nie obrażaj ziemniaka. Hihi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, szmul napisał: dajesz za darmo a nikt nie chce Im zawsze źle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 34 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał: Jeżeli chodzi o rymy zdecydowanie ma lepszy warsztat niż twój, bo to trzeba mieć trochę wyobraźni . A nie ile mleka tyle sera jak w twoim przypadku i może masz autyzm jeżeli ej Aj ci nie pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Właśnie że będziemy stawiać Gine za wzór i nie obrażaj ziemniaka. Trawka zawiniętą w paragon z Lidla, zrobiła dziś wrażenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 72 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: No wiesz to trzeba już zadzierać z nauczycielem i dyskutować. Ja bym sie śmiała Ja jestem bardziej śmiały i bezczelny to mi wypada tak się zachować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Tweed Lush napisał: Jazda 🫦🫶 Znlwu była 5 godzinna drzemka baryło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1065 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Właśnie że będziemy stawiać Gine za wzór i nie obrażaj ziemniaka. Możecie sobie nawet patyk w kupę wbijać i go czcić odprawiając nad nim rytuały jeśli sprawia wam to przyjemność, a ja nadal mogę mieć z tego bekę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, SalowaNaAmbonie napisał: Trawka zawiniętą w paragon z Lidla, zrobiła dziś wrażenie Niektórzy robią wrażenie a ty ciągle o ambonie a wrażenia brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Możecie sobie nawet patyk w kupę wbijać i go czcić odprawiając nad nim rytuały jeśli sprawia wam to przyjemność, a ja nadal mogę mieć z tego bekę. Patologia jest teraz modna, więc nie wymagaj od nich za wiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 7 godzin temu koopa przypudrowana tez jest koopą nawet jak sie robi z siebie damulke temu damy a temu nie damy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 72 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Im zawsze źle. Ciężko musi być żyć jeżeli tak wszystko ich uwiera i pewnie mają zmęczone twarze. To jakby chodzić w ciasnych butach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Ja jestem bardziej śmiały i bezczelny to mi wypada tak się zachować Chciałabym tak umieć ale to kiedyś bo teraz już mi nie trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Niektórzy robią wrażenie a ty ciągle o ambonie a wrażenia brak Były dziś wrażenia. I znowu o ambonie? Nie ma w Krośnie ani w Jukonie ambon? Niemożliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 72 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Możecie sobie nawet patyk w kupę wbijać i go czcić odprawiając nad nim rytuały jeśli sprawia wam to przyjemność, a ja nadal mogę mieć z tego bekę. Nie masz beki tak naprawdę tylko jakiś żal, bo dużo jadu ci się ulewa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 72 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Chciałabym tak umieć ale to kiedyś bo teraz już mi nie trzeba Przydaje się w życiu i nie trzeba się uczyć, bo z kim przystajesz samo się staje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 7 godzin temu nie sadze ze identyfikuje sie z salowa, ale chyba jakies zwierze teamowe udajace empatie i jazgoczace tak jak jej kaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Ciężko musi być żyć jeżeli tak wszystko ich uwiera i pewnie mają zmęczone twarze. To jakby chodzić w ciasnych butach I po co takie życie Już lepiej żyć wtedy jak leżak jeść donuty i spać do południa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1065 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, SalowaNaAmbonie napisał: Były dziś wrażenia. I znowu o ambonie? Nie ma w Krośnie ani w Jukonie ambon? Niemożliwe Dwa ślepoki las przemierza bo w salową mocno wierzą kret już sapie jeż też dyszy lecz salowej nikt nie słyszy goła ... miga w dali więc dzis już nie beda spali kret się wspina jeż się gapi jedrny tyłek tak ich trapi tu wystaje tam się chowa to salowa, to salowa! 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1065 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Jeżeli chodzi o rymy zdecydowanie ma lepszy warsztat niż twój, bo to trzeba mieć trochę wyobraźni . A nie ile mleka tyle sera jak w twoim przypadku i może masz autyzm jeżeli ej Aj ci nie pomaga Rozmowa z tobą o warsztacie i wyobraźni to jak wykład z architektury prowadzony przez jeża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach