SalowaNaAmbonie 6 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Allan5 napisał: Z Tobą raczej nie! Jakoś lata spamowałeś mi skrzynkę, chcąc popisać erotycznie Tak się musisz męczyć. Edytowano 6 godzin temu przez SalowaNaAmbonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 192 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, SalowaNaAmbonie napisał: Wiem jestem fajna, miła i oczytana. No i nle przejeżdżam kotów. Ale najważniejsze, nie zadaje się z marginesem społecznym, poprawiaczu po Makaronie. Twoje prztyczki kie działają na mnie, więc bujaj wory a ta fotka co mi wysłałaś to nie był rozjechany kot? wyglądało podobnie... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: najpierw kulka do ręki, a potem naparzasz paletką? Umiem nawet grać po chińsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 192 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Umiem nawet grać po chińsku pałeczkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: w dzielnicy milionerów? za wysokie progi tu na forum tylko jeden człowiek odnalazł hipermarket w śródmieściu Warszawy Elka tesz wie gdzie to jest bo kradla tam mleko do kawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 192 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Elka tesz wie gdzie to jest bo kradla tam mleko do kawy ale Elka chyba mieszka na Muranowie, nie w Śródmieściu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Elka tesz wie gdzie to jest bo kradla tam mleko do kawy Podziwiamy cie teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: pałeczkami? Paletkami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: I ma dodatek ostatnio stwierdził że kobiety go nie interesują I ma rację po co to komu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A tam są jeże i borsùki i sarenki i co one winne A co moi rodzice winni, że Widuś wozi się po nich? Ja nie rzucam słów na wiatr i powtórzę tępa babo, że jeżeli nadal będą latać kazirodcze teksty, to załatwię tak, że twój ślepy kolega już się więcej tu nie zaloguje. Ty zawsze uciekasz na komunikator, bo się boisz ...ba, ale to tylko pokazuje kim jesteś i jak bardzo się boisz. Lubisz patologie, to sobie lub ale nie podjudzaj więcej, bo nie jestem ślepa jak wy i nie będę udawać, że nic się nie dzieje słodka psychopatko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Allan5 napisał: Zagram z Tobą na forum ale w co innnego W co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ale Elka chyba mieszka na Muranowie, nie w Śródmieściu część Muranowa znajduje się w dzielnicy Śródmieście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: a ta fotka co mi wysłałaś to nie był rozjechany kot? wyglądało podobnie... To pewnie krasnal. Nie pij więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: I ma rację po co to komu. Może i ma rację dlatego chwalimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 72 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: I ma dodatek ostatnio stwierdził że kobiety go nie interesują Bo zdał sobie sprawę że musiałby finansować target który go interesuje ,a to są koszta i jak na początkującego filantropa przerastające jego zdolności kredytowe. No brak pracy go dyskwalifikuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 192 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: W co? pewnie kulek nie wziął to pingpong odpada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: część Muranowa znajduje się w dzielnicy Śródmieście Czemu się nigdy z Elką nie spotkałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał: Bo zdał sobie sprawę że musiałby finansować target który go interesuje ,a to są koszta i jak na początkującego filantropa przerastające jego zdolności kredytowe. No brak pracy go dyskwalifikuje No jak się chce marnować pieniądze taniej niszczarke zamiast kominka kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, SalowaNaAmbonie napisał: Wiem jestem fajna, miła i oczytana. No i nle przejeżdżam kotów. Ale najważniejsze, nie zadaje się z marginesem społecznym, poprawiaczu po Makaronie. Twoje prztyczki kie działają na mnie, więc bujaj wory Kto pisze tak o sobie to ma zaburzenia psychiczne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Allan5 41 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: W co? Ja utro powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, SalowaNaAmbonie napisał: Czemu się nigdy z Elką nie spotkałeś? Przecież stałem za niom w hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 72 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, SalowaNaAmbonie napisał: A co moi rodzice winni, że Widuś wozi się po nich? Ja nie rzucam słów na wiatr i powtórzę tępa babo, że jeżeli nadal będą latać kazirodcze teksty, to załatwię tak, że twój ślepy kolega już się więcej tu nie zaloguje. Ty zawsze uciekasz na komunikator, bo się boisz ...ba, ale to tylko pokazuje kim jesteś i jak bardzo się boisz. Lubisz patologie, to sobie lub ale nie podjudzaj więcej, bo nie jestem ślepa jak wy i nie będę udawać, że nic się nie dzieje słodka psychopatko Zjedz placka i biegnij nago na ambone schizolu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Allan5 napisał: Ja utro powiem Jutro ** ty na bank musisz być Jeżycą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał: Zjedz placka i biegnij nago na ambone schizolu Spal śmieci, pod odsłoną nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Allan5 41 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: pewnie kulek nie wziął to pingpong odpada Kulki są do masowania! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Przecież stałem za niom w hipermarket Tylko stałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 192 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: No jak się chce marnować pieniądze taniej niszczarke zamiast kominka kupić. tylko taką, która tnie w diamenty (romby) a nie w paski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 72 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: No jak się chce marnować pieniądze taniej niszczarke zamiast kominka kupić. Już ci mówiłem musiałbyś normalną trafić. Normalna czyli uczciwa tak w skrócie. Wiesz teraz tiktok i inne ścierwa wymodelowały taki model samca , że nawet twórcy homo sapiens by nie podołali temu sprostać i babom odbija. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Kto pisze tak o sobie to ma zaburzenia psychiczne. Z architekta stałaś się psychiatrą? Cóż za metafora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 72 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, SalowaNaAmbonie napisał: Spal śmieci, pod odsłoną nocy Piеrdol się upośle. 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach