Onaaaa 2605 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, SalowaNaAmbonie napisał: A co moi rodzice winni, że Widuś wozi się po nich? Ja nie rzucam słów na wiatr i powtórzę tępa babo, że jeżeli nadal będą latać kazirodcze teksty, to załatwię tak, że twój ślepy kolega już się więcej tu nie zaloguje. Ty zawsze uciekasz na komunikator, bo się boisz ...ba, ale to tylko pokazuje kim jesteś i jak bardzo się boisz. Lubisz patologie, to sobie lub ale nie podjudzaj więcej, bo nie jestem ślepa jak wy i nie będę udawać, że nic się nie dzieje słodka psychopatko Weź oddech a nawet dwa i spokojnie. Właśnie dlatego nie lubie bab 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Weź oddech a nawet dwa i spokojnie. Właśnie dlatego nie lubie bab 🫣 Nie tykaj słodka psychopatko, to będzie spokój. Tu smaż sobie frytki, i gotuj kakao w szklance, ale ode mnie won. I idź do okulisty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 192 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Allan5 napisał: Kulki są do masowania! jakby ci to powiedzieć może najlepiej obrazkiem: https://vader.joemonster.org/upload/rmc/l_1936866b003b970bede_rzigol.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Bo zdał sobie sprawę że musiałby finansować target który go interesuje ,a to są koszta i jak na początkującego filantropa przerastające jego zdolności kredytowe. No brak pracy go dyskwalifikuje A takto ma kasę dla siebie i kupi sobie pączki i kurczaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 6 godzin temu Hej. Co robicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Piеrdol się upośle. 🥱 Nie staje ci i tym tekstem nie stanie, krecie w karetce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 72 Napisano 6 godzin temu 22 minuty temu, Onaaaa napisał: Oglądałam wczoraj starożytnych kosmitów A widzisz można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 192 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, manekin napisał: Hej. Co robicie? kontestujemy rzeczywistość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 34 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, manekin napisał: Hej. Co robicie? Grillujemy łysą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: pewnie kulek nie wziął to pingpong odpada Kulki muszą być i bez paletek sie obejdzie ale kulki muszą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Przecież stałem za niom w hipermarket Ty chyba dalej coś do Elki Upsss nie chciałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, manekin napisał: Hej. Co robicie? Ping pong i kulki i kto ma więcej wygrywa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tweed Lush napisał: Grillujemy łysą. Eee nudy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Już ci mówiłem musiałbyś normalną trafić. Normalna czyli uczciwa tak w skrócie. Wiesz teraz tiktok i inne ścierwa wymodelowały taki model samca , że nawet twórcy homo sapiens by nie podołali temu sprostać i babom odbija. wydaje mi sie, ze wiele bab nie chce zadnego faceta tak naprawde bo jesli nie ma taka zaplecza i jakiegos wsparcia to mozna jej wszystko zrobic i to nie jest za bezpieczne dla takiej baby i naraza sie niepotrzebnie i lepiej jak jest sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 192 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, manekin napisał: Eee nudy no pewnie leżak zastanawia się czy nie wziąć sobie psa zamiast baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 72 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: A takto ma kasę dla siebie i kupi sobie pączki i kurczaka Ma zdrowie bo na jego diecie nawet więźniowie długo by nie ujechali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Zjedz placka i biegnij nago na ambone schizolu I frytki z Nutella do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1047 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, manekin napisał: Hej. Co robicie? Ide na orlen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: no pewnie leżak zastanawia się czy nie wziąć sobie psa zamiast baby Koza lepsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 192 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ide na orlen co tam dają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Weź oddech a nawet dwa i spokojnie. Właśnie dlatego nie lubie bab 🫣 niektore sa fajne, ale czesto wlasnie inne baby ciagle im dogryzaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał: A widzisz można Nudziłam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 192 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: Koza lepsza toż to straszny smród... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ide na orlen Chciałem przed chwilą pisać, czy ty już wróciłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 72 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, SalowaNaAmbonie napisał: Nie staje ci i tym tekstem nie stanie, krecie w karetce Dobrze że buni staje i twojemu tacie, a tak poza tym nikomu więcej nie staje pod ciebie hotko 50 letnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: toż to straszny smród... Ale sobie zamoczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, SalowaNaAmbonie napisał: Nie tykaj słodka psychopatko, to będzie spokój. Tu smaż sobie frytki, i gotuj kakao w szklance, ale ode mnie won. I idź do okulisty. Wzrok mam dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 34 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, manekin napisał: Eee nudy A gdzie whateva? Jakos czysciej bez niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ide na orlen po kawke czy hotdoga xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 6 godzin temu pewnie fajki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach