Tweed Lush 45 Napisano 1 godzinę temu Huhi 🦪 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 45 Napisano 1 godzinę temu Paryska znowu szaleje czy mi się wydaje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 186 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, laserdance napisał: Paryska znowu szaleje czy mi się wydaje? zdziwiony ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 45 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, laserdance napisał: Paryska znowu szaleje czy mi się wydaje? Wczoraj coś się tam pluła, ale szybko jej gębę zamknęli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 116 Napisano 38 minut temu Pięknie widmo blokuje. Może czas zgasić światło na tym dziale, skoro na innym już zgasił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi wacek z Ostravy 24 Napisano 38 minut temu 44 minuty temu, laserdance napisał: Paryska znowu szaleje czy mi się wydaje? Jak tam ‚moje’ zdjęcia? Słodkie, ze sobie zapisujesz moje awatary 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi wacek z Ostravy 24 Napisano 38 minut temu Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Pięknie widmo blokuje. Może czas zgasić światło na tym dziale, skoro na innym już zgasił Widmok przeorany przez proboszcza, nie ma innej możliwości sie wyżyć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi wacek z Ostravy 24 Napisano 37 minut temu To nie Hubi, Hubi srra (głosem Nel z w pustyni i w puszczy) za 3,2,1… 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Pulsar to Mongoł 8 Napisano 37 minut temu Wczoraj wiejski kazimierz ostro się odpalił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 116 Napisano 36 minut temu Przed chwilą, psi wacek z Ostravy napisał: Widmok przeorany przez proboszcza, nie ma innej możliwości sie wyżyć. To nie Hubert bo jest w Kościele. Cytując przysypiającą Jeż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi wacek z Ostravy 24 Napisano 36 minut temu Przed chwilą, Śliwka Pulsar to Mongoł napisał: Wczoraj wiejski kazimierz ostro się odpalił. Czy damy doznały torsji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 202 Napisano 35 minut temu Ja tylko pamiętam że baby naskoczyly naszs forumowe 11cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 116 Napisano 35 minut temu Przeraziły mnie jego fantazje z synem i rodzicami. Podziwiam jednak Jeżyce, że tak doskonale gra tutaj osobę specjalnej troski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 116 Napisano 33 minuty temu 2 minuty temu, psi wacek z Ostravy napisał: Czy damy doznały torsji? Lajkowały i napisały, że lubią ostro 🫢 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Pulsar to Mongoł 8 Napisano 33 minuty temu 2 minuty temu, psi wacek z Ostravy napisał: Czy damy doznały torsji? Nie, były serduszka i pochwały od gieni pod tekstami o stymulowaniu dzieci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi wacek z Ostravy 24 Napisano 30 minut temu 2 minuty temu, Śliwka Pulsar to Mongoł napisał: Nie, były serduszka i pochwały od gieni pod tekstami o stymulowaniu dzieci Dzień jak co dzień w bagnie fałszywców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi wacek z Ostravy 24 Napisano 29 minut temu 5 minut temu, UśpionaAmbona napisał: Przeraziły mnie jego fantazje z synem i rodzicami. Podziwiam jednak Jeżyce, że tak doskonale gra tutaj osobę specjalnej troski Myslisz ze gra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1096 Napisano 26 minut temu 10 minut temu, psi wacek z Ostravy napisał: Jak tam ‚moje’ zdjęcia? Słodkie, ze sobie zapisujesz moje awatary 🫢 To była edyta górniak? Bo okraglaczek szybko usunął i zdążyłam zobaczyć tylko miniaturkę na tel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 116 Napisano 25 minut temu Przed chwilą, psi wacek z Ostravy napisał: Myslisz ze gra? Wrzuciłabym screeny, jakie lajkowały i się śmiały z tego, mając syna, ale znowu Pulsara uśpi mi konto. Mnie to przeraziło, co ludzie mają w głowie. Jeżyca uciekła na komunikator do Alana i tego taniego poety, a widmo produkował chore fantazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi wacek z Ostravy 24 Napisano 25 minut temu Przed chwilą, salix napisał: To była edyta górniak? Bo okraglaczek szybko usunął i zdążyłam zobaczyć tylko miniaturkę na tel. Tak słodkie ze zapisał myslac, ze to ja. Obsession 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 45 Napisano 24 minuty temu 8 minut temu, Śliwka Pulsar to Mongoł napisał: Nie, były serduszka i pochwały od gieni pod tekstami o stymulowaniu dzieci Pochwała była za tyranie ciebie, wrzodzie. Przeinaczasz jak zwykle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi wacek z Ostravy 24 Napisano 23 minuty temu (edytowany) 3 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Wrzuciłabym screeny, jakie lajkowały i się śmiały z tego, mając syna, ale znowu Pulsara uśpi mi konto. Mnie to przeraziło, co ludzie mają w głowie. Jeżyca uciekła na komunikator do Alana i tego taniego poety, a widmo produkował chore fantazje No ja już po ostatnim wysrywie poyeba z Jukonu mam już ugruntowane zdanie o tutejszych ‚neutralnych’. Głąby z poryta bania i banda oportunistycznych dwulicowcow. grunt, ze bez wulgaryzmów ojojoj! O rosole sobie z klasa popitole. Edytowano 22 minuty temu przez psi wacek z Ostravy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 397 Napisano 22 minuty temu 12 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Ja tylko pamiętam że baby naskoczyly naszs forumowe 11cm Naskoczył zainteresowane czy z szyderą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 202 Napisano 22 minuty temu 2 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Wrzuciłabym screeny, jakie lajkowały i się śmiały z tego, mając syna, ale znowu Pulsara uśpi mi konto. Mnie to przeraziło, co ludzie mają w głowie. Jeżyca uciekła na komunikator do Alana i tego taniego poety, a widmo produkował chore fantazje Niech se szuka chłopa i tak nic historii o komandosach 1,7m nie przebije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsi mój idol 0 Napisano 21 minut temu 15 minut temu, psi wacek z Ostravy napisał: Jak tam ‚moje’ zdjęcia? Słodkie, ze sobie zapisujesz moje awatary 🫢 Ja sobie zapisałam dowodzący wyjątkowej puli genowej i wysokiego IQ wizerunek twarzy tego usera :) Choć nie powinnam, parskam za każdym razem, gdy widzę to zdjęcie Drugi raz parskam, gdy sobie uświadamiam, że ten osobnik hejtuje moją urodę ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 116 Napisano 21 minut temu 1 minutę temu, Tweed Lush napisał: Pochwała była za tyranie ciebie, wrzodzie. Przeinaczasz jak zwykle. Dlatego lajkowałaś jego hejty o dzieciach, pisząc, że lubisz ostro? Sporo musiałaś wypić, by odważyć się na takie słowa. Żal mi cię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi wacek z Ostravy 24 Napisano 21 minut temu No ale jak widać jak sie jest skazanym na to posrane forum, to trzeba sie jakos w tej czarnej duupie ułożyć i umościć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 116 Napisano 20 minut temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Niech se szuka chłopa i tak nic historii o komandosach 1,7m nie przebije Niski ten komandos 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi wacek z Ostravy 24 Napisano 19 minut temu Przed chwilą, Pulsi mój idol napisał: Ja sobie zapisałam dowodzący wyjątkowej puli genowej i wysokiego IQ wizerunek twarzy tego usera Choć nie powinnam, parskam za każdym razem, gdy widzę to zdjęcie Drugi raz parskam, gdy sobie uświadamiam, że ten osobnik hejtuje moją urodę ;D Ja zachodzę w głowę jak doszło do tego ze ten grubasek tak wiernie za mną łazi. Wywalone miałam zawsze na niego i te jego bicepsy owłosione, nie wiem w którym momencie jego obsesja stała sie tak intensywna. A przecież jest tu rzesza pan łaknących męskiej atencji która z pocałowaniem ręki by przyjęła te obsesje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 397 Napisano 19 minut temu 5 minut temu, UśpionaAmbona napisał: Wrzuciłabym screeny, jakie lajkowały i się śmiały z tego, mając syna, ale znowu Pulsara uśpi mi konto. Mnie to przeraziło, co ludzie mają w głowie. Jeżyca uciekła na komunikator do Alana i tego taniego poety, a widmo produkował chore fantazje Wrzucaj. Odstapię Ci jakiegoś nicka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach